Erkek olmayan herşeye eziyet eden iğrenç, kokuşmuş, kıllı, cinsiyetçi, homofobik, transfobik bu varlıklar neden yaşıyor? Tek bildikleri kadınların, transların ve diğer canlıların hayatlarından birşeyler koparıp kendilerine katan bencil, abaza yaratıklar neden yaşıyor? Keşke damızlık bir gurup erkek haricinde hepsi yok olsa ve Dünya'yı kadınlar yönetse 😞
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok zekisin
Dünyayı kadınlar yönetse Dünya'nın ammmına koyarlar !!!
Aman sanki 2 tane dünya savaşı çıkarken taraf ülkelerin yöneticileri ve savaşan askerler kadındı
Erkekler en azından nadir konularda savaşırlar !! Kadınlar her konuda savaş potansiyeli olan kinci varlıklar. Dünyada hiçbir canlı yoktur ki kendi hemcinslerinden neferet etsin! Siz indirim için bile savaş çıkarırsınız. Kadınlar zaten duygusal mantıksız hareket ediyorlar. Birde nefret duygusu olulunca dünyayı yakarlar.
Biz olmazsak siz olmazsınız bunu anlayın biz sizden ÜSTÜNÜZ.
aa yazık red edilmiş bir ergen daha kıyamam ahahaha
Bu kadar hınç niye anlayamadım. Erkeklerin hepsi mi bu kadar kötü?
Erkekler değil genelde dünyanın gelişmemiş bölgesinde yaşayan erkekler diyelim. Hepside halinden memnun gel bakalım benim yaşadığım taraflara kuzey Avrupa’ya erkekleri çok seversin
Her erkeğin kalbini çalacak bir kadin vardır lezlerin bile.
Her kadınin kalbini çalacak bir erkek vardır lezlerin bile.
Birisi kullanmış seni belli üzülme iyi erkekler çıkar karşına sonra bu kelimeleri dediğin için pişman olursun
Bu dediğin tamamen cinsiyetçi bir yaklaşım. Her erkek aynı değildir. Her kadında aynı değildir. Evet bir erkek senin kalbini kırmış olabilir. Ama her erkek öyle değildir.
Dimi erkekler neden var ki (!)
Leşini S*ktiğimin feministi
Kadın düşmanı iğrenç *rkek
Umarım ciddi değilsinizdir. şu an ayrımcı ve nefret yayan sizsiniz çünkü.
Saydığın özelliklerden kıllı olmayı taşıyorum sadece
Çok cahilsin keşke ölsen ✌️
Bayları değil; ünyayı bayanlar yonetsin.
Kesinlike soylarını tükmeliyiz
Yok edelim
Harikasıniz. Bunu yaparsanız dünya kurtulacak. Tahminen Nobel de alırsınız
@mete3500 evet her şey mükemmel olur eğer nefes almayı keserseniz :)
Gerçekten soruyorum. Nedir bu nefret soy yok etmek nedir. Söylenmesi bile bir insana yakışmıyor. Kötü insanları erkekleri desen anlarım. Neden genellme yapıyor. Içinde ki bu nefret nereden geliyor
@mete3500 bunu tecavüz günü ilan eden mahlukların cinsiyetinden biri mi soruyo sokcxvnxcv bana uzak yerlerde havla
Yani gercekten ne kadar mantıksız bir yorum. Kadınların üye olduğu bir sürü suç örgütü var. Hatta bizzat kurduklari cinayet işledikleri tarikatlar var. Bir kaç dengesizin yaptığı şeyi görüp onlarla değerlendirmek nedir. Düzgün konuş karşında çocuk da yok hayvanda. Haddini bil
@mete3500 bunun karşılaştırılması olmaz ama tamam her neyse
Evet polemiğe girmeyeceğim. Hele bu seviyede hiç. Iyi dedin acıların ve cinsiyetlerin karşılaştırılmasi olmaz. Umarim bir gün anlarsınız. Bu nasıl bir nefrettir. Yazık ya gerçekten.
@mete3500 %97 lik bir orandan sonra asla anlamayacağım
Sana tavsiyem. Öfke ve nefret problemin var belli. Bildiğin danişabilecegim yakın gordugun bir insana danışman
@mete3500 özellikle senden tavsiye istemiyorum ayrıca nefret etmek bir problem değil kendimi korumalıyım erkeklerden :)
Tamam. Ne diyeyim nefretin bir problem olmadığını bile görmüyorsun. Gerçekten umarım karşına iyi insanlar çıkar.
@mete3500 hayatıma yeni birilerini almayı kestim mecburen muhattab olduklarıma yapacak bir şey yok
Inşallah onlar iyidir. Ve hep iyi kalırlar. Peki hayatinda hiç mi duzgun bir erkek rast gelmedi
@mete3500 geldi yıllar önce ama birden gitmesi beni hala üzüyor, gördüğüm en güzel insandı.
Tabi ki arkadaş bakımından en iyi dostumdu hiç bir şekilde romantik bir ilişkimiz olmadı olamazdı.
Öyle bakamıyorduk birbirimize ama gitti işte :)
Anladım gercekten üzüldüm. Keşke hep yanında olsaydi. Umarım hep düzgün insanlar karşına çıkar. Tabi herkes iyi değil. Maalesef. Yine de nefret birey için kötü bir duygu. Umarım her şey düzelir. Kendine iyi bak
@mete3500 eyvallah sende kendine iyi bak
Buna nefret suçu bile denebilir. Bir insanı cinsiyeti üzerinden zorbalayıp sonra eşitlik savunucusu olduğunu iddia etmenin mantığı nedir? Siz , sadece erkekler değil aynı zamanda kadınlar tarafından yaratılmış ataerkinin erkeklere dayattığı bu kimlik üzerinden tüm erkekleri yargılarsanız döneminin yine aynı sistemden ötürü yozlazmış kadınları üzerinden kadın doğasını aşağılayan ve onlara nefret besleyen schopenhauer'dan ne farkınız kalır?
Baban bir kadın mı acaba :D
Çirkinsin