İnsanların karşı taraftan her şeyi hazır istemesi, sadece konu para değil fakat beraber bir takım zorluklar aşılacağı yerde herkes hazır lokmaya konmak istiyor. Fakat öyle o ilişkinin de sevginin de tadı olmuyor maalesef, sevgi emek ister. Emek vermeden o kişiye de o ilişkiye de hemen kıyabilirsin. Kısacası tüketim dünyası işte herkes hemen birbirini tüketiyor, işine gelmeyen en ufak şeyde dönüp gidiyor.
Galiba eğer yanılmıyorsam, insanlar arasında normal ilişkilerde bile yeterli güven ortamının sağlanamıyor olması evlilik gibi ciddi ve sorumluluk gerektiren bir şeyde asla sağlanamayacak düşüncesinin yaygın olmasından dolayı kaynaklı.
Sevgi. Evliliğe karşı değilim asla, ama tutupta biri sırf trilyonluk zengin diye evlenmem mesela öyle gelmek isteyen birileri vardı ama reddetmeme rağmen vazgeçmiyorlar.
Yapım gereği özgür bir ruha sahibim , e hadi onuda baskılıyırum ama karşıma gelen tüm kadınlarda güven ve inanç sorunlarını gösteriyorlar ya da bilmişlik tastıklıyırlar
Hayallerim ve hedeflerim var bizim aile 6 kisilikti ve baba tek calisiyordu o zmn bize yetemiyordu ve vakit ayiramiyordu bildim bileli calisiyor ben oyle birsey istemiyorum evim arabam arsam ve kendim isin olmasini bekliyorum hepsi tamam sadece kendi isim kaldi o da oldumu evlenirim artik
Dürüst güzel ve akilli insanlar birbirini bulamiyor. TR de güzel, sadık eşler çok var. Ama sıkıntı olan bunlar birbirini bulamiyor. Nerde yılişık tip varsa onlarla evleniyorlar.