Acil gittim diye giymedim ama sonra merak ettim anlamışlarmıdır?
Cevabın nedir?
+1 yılne fark ederki , sonucta isini gormus eve gelmissin , diyelim ki baktilar anladilar ellerine ne gecti... ? afedersin okuzun trene baktigibi bakmislardir cok cok
113 Yorumla
Soran+1 yılOda dogru:)
- +1 yıl
helal ya ne gzl yorum yapmis bence eic hak ediyor.. hakkini yeme arkdsin
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle anlaşılır.
anneboyutu.com/mehtap-erel
https://img.anneboyutu.com/imgArticle/Big/10777.jpg710 Yorumla- +1 yıl
@gokborüü belli olmuyoki hem bakmazlar dimi ya da hoşunuza gidermi :D
- +1 yıl
Rica ediyorum hortlatmayın konuyu 🙈
- +1 yıl
hort 😂😂😂😂
- +1 yıl
@kahretsin015 hoşuna mı gitti gülüm
- +1 yıl
@Heybecan terbiyesizlik yapma, burayı terket.
- +1 yıl
Başka İstanbul yok hocam öyle yorum atıp millete yürümekle olmuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötümü açıp gezmiştim acil işim vardı, acaba o* diye düşünmüşler midir hakkımda. . ? Kızların abazasini da görmek varmış kaderimde.
125 Yorumla- +1 yıl
ha ha ha
Cevap sahibi+1 yılAynı şeye geliyor, ha götünü açmışsın ha Tayt giyip gezmişin. Böyle şeyler yapıp karşı cinsin ilgisini çekme çabası çok acı. Vallahi aciyorum sizin gibi insanlara.
Cevap sahibi+1 yılHahahah seni kiskanani siksikler. Götünü açıp gezmek senin için normalse diyecek başka laf bulamadım. Yani bizim burada öylesi insanlara o* derler, hele ki iç çamaşırsız gezenlere pasakli o* derler. Igrencsin yeminle her kimsen çok iğrençsin.
Cevap sahibi+1 yılYazık ya yeminle şu an gerçekten acidim sana. Allah sana akıl fikir versin yavrum. Kim sana böyle düşünceler verdiyse Allah'tan bulsun. Sana kendimi ispatlama duygusu gelmiyor aslında sadece kendini bir bok sanmayasin diye. Ama güzel kızlar yüzünden sizin gibi kızlar orasını burasını açarak ilgi çekmeye çalışıyor. Buna da birşey demiyorum, inşallah iyi bir nasibin çıkar ve sana özgüven verirde ilgiye ihtiyaç duymassin bu kadar.
- +1 yıl
Yanlız kendi kendine konuşmuşun😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe pissiniz yaa çamaşırsız dolaşıyorsun yani evde de
105 Yorumla
Soran+1 yılNiye pis olsunki arada iyi oluyo rahat rahat sende dene
Cevap sahibi+1 yılYok canım kalsın. Henüz pislik olmak için çok gencim.
- +1 yıl
valla harika oluyor. dene kız bir
Cevap sahibi+1 yılAhahah =D Kezban ın anlamını biliyor musun da konuşuyorsun ergenus seniiii =D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
128Cevap
Yorumdaki arkadaşlara katılıyorum sen dikkatli bakınca belli olur diyonda seni gören erkekler RADARA YAKALANMIŞ gibi takip edilirsiniz onun için sen bence biraz bilerek yapmışsın bakıcaklarmı diye sonra sana nasıl baktıklarını görmek istemişsin bence muradına erdin haydi hayırlısı bakalım
11 Yorumla
Soran+1 yılYa yok disarda aklima geldi acele ciktim usendim giymeye
+1 yılBence tayt giymene de gerek yok! Nasıl olsa donsuz gezmeye alışmışsınız.
1019 Yorumla- +1 yıl
Her türlü ahlaksızlığı yaparsınız, sonra erkeklerin hepsi abaza olur. Siz önce kendi karakterinizi kontrol edin. Bunu buraya yazarken bile utanmayacak kadar ahlaksızsınız.
Soran+1 yılNiye normal bir soru neler soruluyor bu mu batti sana?
- +1 yıl
Sizce normal zaten.
- +1 yıl
Bu soru kaldırılmadığına göre modlar gerçekten ilgisiz.
- +1 yıl
@pisimel çarşaf giyene yobaz derler ama
- +1 yıl
Adam haklı hem soruyo destekleyici yorum alsa bişey yok zoruna gidince konuşuyor yazmasaydın o zaman
- +1 yıl
@pisimel sizin yaptiginiz pislik yuzunden kimse gunaha girmek zorunda degil
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Namusbekcisii Tamam kardeşim sen haklısın. Sen kim bilir böyle sığ görüşlerinle kimlerin midelerini bulandırıyorsun. Hayır madem dinini yaşıyorsun, ne güzel camiye gidiyorsun, namaz kılıyorsun bunlar çok güzel ve saygı duyduğum şeyler fakat orada insanları yargılayacak olanın bir tek Allah olduğunu söylemiyorlar mı, vurgulamıyorlar mı anlamıyorum ki. Sen böyle milletin sana göre iğrenç, mide bulandırıcı, terbiyesiz davranışlarını eleştirip, damgayı yapıştırıyorsun, sen doğrusun diğerleri yanlış. Tebrik ederim, iyi geceler diliyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Namusbekcisii kardeşim boş ver böyle kişilerle tartışma yav hehe de geç
- +1 yıl
@TipitipTıpçı tıpçıymış, bende tıp öğrencisiyim. Geleceğimiz sizin gibilere kaldı gerçekten vay halimize.
- +1 yıl
+1 yılAnam bir de syahsa gunes vurdunmu delige kadar belli olmustur. anlamaz miyiz be onumuzde yarim saat yuru onun en az 15 dakikasi gotune hayvan gibi bakmakla 15 dakikasi da millet bakmiyo zannetsin diye goz ucuyla kesmekle gecer. valla muglada cok var da bu bizim memlekette hic yok azdirdin beni yeminle tayt falan bir de ic camasirsizm. muglayi ozledim *
01 Yorumla
Soran+1 yılSiyahti evet birde likrali hata yaptim hadi market neyse de mahalledekiler anlamasa iyi olur
+1 yılbu nasıl bir aciliyet evdeyken de iç çamaşırsız mı dolaşıyordun?
53 Yorumla
Soran+1 yılEvet evdeyken de oyle dolasiyorum seviyorum donsuz gezmeyi olamazmi?
- +1 yıl
O utanmayı içinden atamayanlar için "olamayabilir" ama kesinlikle olmalıdır :)
- +1 yıl
Senin evinde yaşamak var 😂😂😂
Çıplak gezmek evin içinde süper oluyor
Dikişli giysen dahada dikkat çekiyor yalnız dikişsiz iç maşarı giyilir taytın veya dar kıyafetlerin altına. Eğer üstünde biraz uzun bişey varsa anlamamışlardır ama kısacık tshirt giydiysen geçmiş olsun :D
30 YorumlaTaytin zaten üzerinizde olmas zaten tehlikeli. Bikinili olsan buladar tehlike değil cünki bikini giyince pürüzsüz olmayan vucut cikiyor genelde ortaya ama tayt öyle değil sutun gibi gösteriyor ve erkeği kıvrandiriyor. Yani tayt giyen bir kiza hiçbir erkek "aa negüzel kiz edepli namuslu bunlavevlenilir"demez aksini düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değil de evde çamaşırsız mı dolaşıyorsun da. Acelen var demişsin evde pantolonun eşfomanın altında külotsu mu dolaşıyon
43 Yorumla
Soran+1 yılBazen külot giymiyorum evde
- +1 yıl
niye giysin ki evde rahat bir şort varsa üzerinde
Soran+1 yılDenizcim saol bebeem burdakiler her an donlu demekki her an :D
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. görmesini bilen karşı cinse ilgili olan erkek görür tabi. hatta akşamki fantazisinde başrol oynamışsındır
03 Yorumla
Soran+1 yılBugun ciktim oyle aksama unuturlar:)
+1 yılBasenden anlaşılıyor, giymediğin daha iyi arkadaki üçgen görüntü hiç hoş olmuyor. Ama umarım önden vajina dudakların belli olmamıştır, yoksa direk sana kaşar etiketini takmışlardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılGiysem bile tangayla giyoyorum zaten oteki turlkotu goruntu
- +1 yıl
Fiziğin nasıl?
- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılİç çamaşırı giyseniz bile yarığınız belli oluyo bide çamaşırsız ne muhteşem gözükür. Doğru sòyle kasten giymedin dimi benden sır çıkmaz;-)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok valla oyle degil acildi
Tayt bacak arana iyice girip vajinanın dudaklarının belli olmasını sağladı ve gören anladı.
Altta birisi resim paylaşmış aynı o şekilde görünür. Sen dikkat edince anşaiılır demişsin. Seni taytla gören bütün gözler nasa teleskopu gibi inceledi seni.07 Yorumla
Soran+1 yılVuuuuuuu
Soran+1 yılCok haşinsinn:)
Soran+1 yılBelli oldugu
anlamamışlardır. merak etme erkekler çamaşırının varlığından daha çok çamaşırının içinde kalanlarla ilgilenmişlerdir.
23 Yorumla
Soran+1 yılIyi ozaman:D
+1 yılanlaşılır tabiki ama benim merak ettiğim acil gittim demişsin yani taytı giyene kadar nasıldın çıplakmıydın? nasıl olurda acil olarak çamaşırsız tayt giyebilirsin?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvde oyleydim zaten yav sortu cikarttim tayti giydim ciktim market gittim geldim belli olmaz diye
- +1 yıl
şortla gitsen daha iyiymiş ((: sen biraz kaşınmışsın sanırım (:
Soran+1 yılSortum da cok kisaydi o daha beter olurdu
- +1 yıl
sen de sanırım betersin bir foto at bakalım ne dersin?
Neden giymiyosun ki bence zaten tayt giyince one kisa tisortler giyilmemeli tunik giyilme
42 Yorumla- +1 yıl
kızcağız bir markete gitmiş sadece. gezmeye gittim demedeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarketmiyor şekil olarak ama eğer güneş ya da bir ışık direkt taytına doğru vurursa, dolunay gibi görülebilir. Tabi bu birde kalçanın ebatına ve taytının çeşidine kalmış. Yani uzun bir etk giyseniz olmuyor mu bunu da ilave edeyim dedim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatima bak dolunay gibi fenasin sen:D
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim gerçektende, ama sende öylesin belliki :D
Soran+1 yıl;)))
İşiniz gücünüz tehşircilik donunu giymen 2 saniyeni alır ne acilii avrupada bile kadınlar daha düzgün giyiniyor hesapta açık oradaki kadınlar turstleri gördüm taksimde nasıl bakıyorlar kadınlar türk kızlarına yazık biraz adap
10 Yorumlaçok dikkatli bakınca anlarlar. külot giymeyice. kalcalar daha rahat oluyor. daha çok sallanıyor
41 Yorumla
+1 yılyok canım belli olmamıştır belli olsaydı sende farkederdin tayt giyip çamasır olunca daha çok belli oluyor hatlar
00 Yorumlayarığın belli olmuştur, ağzının suyu akanları görmedinmi, koluyyla ağzının kenarını silenleri
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha dogru siliyordi ondanmi :p
Soran+1 yılYok artikk;))
Anliyoz tabi ki. Camasir cizgileri belli edior kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılDesene herkes anladı
onlarin bilmedigi b* yok
122 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
- +1 yıl
tabi bu konularda yalnızca
Giyince ipi belli oluyor, ipi belli olmuyorsa giymemiştir. Her türlü anlaşılıyor. Bir de önden çok belli oluyor ben annesinin yanında resmen arasına kaçmış kız gördüm annesi daha rahattı valla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası popo şeklinin nasıl olduğuna bağlı biraz büyük ve dolgun gibiyse belli olabilir ama düz ve küçükse olmaz ya
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlaşılır şu şekilse :
https://g.mynet.com/i/130/243674-kellybrook6.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bisey iste tayt sonucta:)
+1 yılTaytın kumaşına göre değişir, bence yüksek oranda anlaşılmaz çok ince değilse.
00 Yorumlaçamaşır giyince daha feci bakarlar en azında şu an pek anlayan olmamıştır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıliddialar başlamıştır tanga vardı ya da bişi yoktu diye
02 Yorumla
Soran+1 yılTanga durumu kurtarir burda:)
- +1 yıl
e hadi inşallah ne göründüğünü ikimizde bilmiyoruz :)
+1 yılZaten bizi tahrik etmek deyilmi amacınız,, bile bile ne soruyosun
17 Yorumla
Soran+1 yılYok amacim anlasilmismidir onu ogrenmek
- +1 yıl
merak etme ,, ben seni görmeden tayt la hayal ederek ve kalcaları kıvırtarak markete gidişini hayal ediyorumda,, asker selam durma başladı,, hemin ol::):):):)):
Soran+1 yıltamam yarin tayt giyecem yine ayni birde sutyensiz cikacam gicik aldim burdaki yorum yapanlardan erkekler baksin gorsun bir halt edemesin ohhhh
- +1 yıl
Bazen düşünüyorum tecavüzün neden maahkelerce tecavüzcüyü suçlu buluyorlarki:):):):):):):):):) şeytanı bile dize getirirsiniz:)
Soran+1 yılBu yorumu sirf burdaki elestirici kisilerden dolayi yaptim sanki bugun ciktim ilk onume gelenle yattim geldim demisim gibi yorumlar geldi
- +1 yıl
sende üstüne alınma be tatlım senden cook beterleri var emin ol... erkekleri azdırmaktan zevk alan kız ve evli kadın dolu
- +1 yıl
tatlım şimdi söyle bakalım bugün arkadaşlarla oturuyoruz , yanımızda 3 kişilik aile gecti marketten çıkmışlar ellerinde torbalar, adam beyaz şort giymiş dizin altında yanında eşi beyaz şort giymiş diz üztü ve siyah kolsuz blüz ve kız çoçukları,,, evli kadınlar böylemi giyiniyor,, yoksa adamı zikmelimi:):)
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Don belli olmasın diye giydiğiniz o g strinden dolayı zaten biz iç çamaşırınız yok sanıyoruz :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))
kızın erkeklerin hepsi fesat onlar anlasada anlamsada bakarlarr
23 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru:D
- +1 yıl
aynen
+1 yılhımmm 2 3 saat önce ki taytlı kız senmiydin anladık tabi bişey giymemişsin içine :DDD bir daha gelsene markete d.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) tamam geliyom
- +1 yıl
haha bekliyorum marketin önünde :d mesaj at sana bişey diyecem sana :D
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Anlamazlar be onlar o kadar zekimi? mumkun degil erkekler kus beyinli olur!
24 YorumlaÇamaşırlı bile belli oluyor kabak gibi arasında, çamaşırsız millet video gibi izlemiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılIzledilerse nolacak
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçinde bir şey olup olmadığı çamaşırın kenar izlerinden dolayı mutlaka anlaşılır. Bakmışlar mıdır? Popo var popo var sonuçta. Seninki nasıl bilinmiyor ki!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılBak ona laf yokk:)
Cevap sahibi+1 yılpopona güveniyor musun:)))))
Kesinlikle tecrübeyle sabit olan bir şey bazıları anlar bazıları anlamaz mesela bana denk gelsen anlarım
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
dar taytı giyince kemıl to yapmıştır... sen farketmesen de gören görmüştür
10 Yorumlaİşin ehli anlamıştır tayt bide normalinden darsa şeftaliyi görmüşlerdir kalıbını :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAmaaaan gorduler gorduler napim
Onlar anlayip uzerine kac hayal kurmustir :) sen daha uyu. Evde donsuz gez :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) evde zaten oyle bazen
+1 yılnapıyodun ki çamaşırsın bir anda giydin, almaya gittiğin şey neydi aciliyetli, bide kalça ne kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yılAcil gittim evde de yoktu zaten
- +1 yıl
Anladım zor tabi, acil mesele,
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmil olsun artık bütün mahalle nasıl bir amın var biliyor
42 Yorumla
Soran+1 yıl:(uffff yaa
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da oturuyorsan sıkıntı yok herkes oyle artık * gormekten bıktım
+1 yılEvde niye donsuz geziyordun diye sorarlar adama.. ulan şunlari buraya yazip tatmin olan homolar bir bitmediniz amk.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum olamazmi evde rahat rahat dolasmayi sen hic yapmiyormusun?
Soran+1 yılEvde rahat etmek icin
çok dar ve tüm hatların belli oluyorsa anlaşılmıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu anlamıştır :D ben olsam hemen anlarım kalçalara bakınca külot olmadığı anlaşılır zaten bide a m ında belli oluyodur tayttan ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSapık:D
Cevap sahibi+1 yılne hemen sapık sen külotsuz tayt giyip a m ını gösterince bişy yok ama :D
O kız senmiydin la 7 post... neyse bida doru geyin yaw ayıptır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben yarin bida ayni cikacm bide sutyende takmcam iyice gorsunler var mı itirazi olan
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyle hemen anlasilmaz biyerde bacaklarini ayirip oturmilus falan olsan yakin mesafeden direk vajina bolgene bakarak belki anlasilabilir ama oyle birsey olmiyacagina gore sikinti yok
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi oyleyse
Cevap sahibi+1 yılAma sen yinede ic camasiri giymeden cikma taytin yirtilir falan kukun gozukur herkesin cani ceker yazik bu erkeklerede :)
anlıyoruz tabi ön tamponun tüm hatları belli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılgiysekde bakarsiniz
+1 yılTanga mi var diye acabaya kalmislardir sonra da anlamislardir :d
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yolda aynisini dusundum tanga var sanmislardir:)
- +1 yıl
Ama sonra zoom yapip hic bisey olmadigini anlamislardirr :)
Soran+1 yılGercekmii ama tangam sadece ipliyse yaaaaaa buni atladin :p
+1 yılTayt giyince her yeriniz ayrı oynuyo zaten mk. Zayıfsanız giyin şu şeyi
03 Yorumla
Soran+1 yılZayifim kii
Soran+1 yılKalcalarim yuvarlak ama iste
- +1 yıl
Bilemiycem canım
+1 yılİnce değilse anlayamazlar bence :)
62 Yorumla
Soran+1 yılBende ona güvendim çok tül gibi değildi
- +1 yıl
Yok yok bişey olmaz :)
O bahsettiğini geç senin içinde atardama giden kaçta ne kilcal damar var içinden kaçta ne ak yuvarlar kaçta ne al yuvarlar gidiyor saniyede kaç mkup oksijen taşıyorlar onlari bile görmüşler dir
00 Yorumla
+1 yılevet şeftalinin ortası yapısıyor ikye ayrık bir şekilde görünüyor bizim mal nasıl belli oluyosa e yani ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSizinkide oluyor giymediginizde
- +1 yıl
e olsun tabiki 22 cm
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol ki dudaklarını öpmek için çıldıran birçok erkek olmuştur, alt dudağını tabi. ;)) uffff
03 Yorumla
Soran+1 yılOfff yaaa
Cevap sahibi+1 yılÇıkarken aklına gelmedi mi? Çamaşırsız çıkarken tahrik oluyorsun di mi.
Cevap sahibi+1 yılİlk mi bu acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha o senmiydin bende marketteki kasiyr hala aklim yerine gelmedi
11 Yorumla
Soran+1 yılBendim sende marketteki kasiyermi :d
+1 yılErkekler neden baktı acaba bunun üstüne düşünmek lazım pamps
00 Yorumla
+1 yılSenin yürüyüşün ve giyindigine bağlı bisey bu
Her önümüze çıkan bayana bakacak değiliz
Dikkat çektirenler baktırıyor00 Yorumla
+1 yılsahsen ben sana uzun uzun derin derin bakmak isterdim peki çamaşır tayt giymeden dışarı çıktıgın oldumu ya da sütyen giymeden.
00 YorumlaGunese ciktiysan anlarlar goz mikroskop gibi bizim erkrklerde:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılGunesede cıktım doğal olarak
+1 yılYüzüne baktıklarını sanmıyorum. Buna fırsat olmamıstır
00 Yorumla
+1 yılBelli olmazmi gecenlerde metrobuse boyle biri bindi oksaya oksaya bosalttim cok fenaydi
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çamaşırsız tayt giyip markete gittim dışarda erkekler bakınca bunu anlamış mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler