Bilinçli bireyler yanıtlayabilir mi❤️🥺?

Yeni reşit oldum , aile yapım dini ideolojiye kendilerini yanlış kaptırmış bireyler sığ kafalı. Erkek kardeşimi okula verip okuttular ben kızım diye kadın okumaz kafası ile okutmadılar kursa verdiler , zorla çarşaf giydirdiler ve benim görüşlerim asla uymuyor onlara daha fazla çağdaş Türk cumhuriyeti bireyi kafasına sahibim onlar böyle olmamı kötülüyorlar her şeyin kendi isteği ile yapılmasına razıyım fakat zorla yaptırmak beni herşeyden soğuttu artık çarşaf giymek istemiyorum ve bunu dediğimde bana şiddet uyguladılar bastırdılar ailem erkek kardeşime yaptığı harcamayı görmezken bana verilen 5 lira göze batıyor çünkü o büyüyünce çalışacakmış erkek adam ben zaten koca evine gidince görürmüşüm bu son telefonum Muş bir diş teli takdırdılar hala kafama vuruyor annem alttan alttan güzel bir bireyim aktif spor yapıyorum bakım yapıyorum annem bunları gördükçe çarşafta yüzümün her tarafını kapattırıyor babam yapmayınca dövüyor korkutuyor bir kere polise gittim Vazgeçtim acıdım annem bugün sen bize hep susardın ne oldu da susmuyorsun kadın kısmısın dedi istediğin o hayat bizde yok dedi bizim istediğimiz hacı hocaya gideceksin dedi ve böyle bir şey olursa yemin ederim katlanamam şu an açıktan liseye başladım tek hedefim onu bitirip iyi yere gelmek olsada ailem karşı çarşafla yapamıyorum içim daralıyor çocukluğumu yaşayamadım çağdaş biri ile yolumu birleştirip kendimi geliştirmek istiyorum fakat çarşaflı olduğum için fark edilmiyorum bile öyle insanlar da bakmıyor zaten ne yapacağım bu baskı altında cidden katlanamıyorum sırf annem emes hastasi diye susuyorum fakat o anlamıyor hala üstüme çıkıyor katlanamıyorum her geçen gün nefret ediyorum hepsinden...
Bilinçli bireyler yanıtlayabilir mi❤️🥺?