Lgbt hakkindaki dusunceleriniz?

Bu konuyu actim cunku bence bizim millet cok cahil soyle ki ben lgbt degilim fakat bu insanlara sirf sevdikleri kisi farkli diye veya farklilar diye psikolojik zorbalik yapilmasi cok sacma cogunlugun musluman oldugu bi ulkedeyiz 1 kisi acip Kuran okudu mu acaba bizim dinimizde gunah mi degil mi ben bilmem fakat bildigim bir sey var ki Allah kimsenin gunahina ya da sevabina karismamamiz gerektigini soylemis insanlara saygiyla yaklasmayi kimseyi ozelliklerinden oturu yargilamamamizi soylemis muslumanlik sadece ibadet degildir Allah basta ahlak sahibi olmayi soylemistir iyi insan olmadiktan sonra hayvana cocuga insana saygi gostermedikten sonra ibadet yapmanin ne anlamj var ki bir insan lgbt olsa bile 2 kisi arasinda yasanan olay sizi niye rahatsiz ediyor sormasi ayip sizi rahatsiz eden bir sey yok ki ortada birkac zamandir cahil insanlarin surekli bu kisileri asagilamasina uzuldum sonuc olarak bizi alakadar etmeyen olay size ne ki karisiyosunuz insanlara karsi sevgi sart degildir fakat saygi zorunludur bunu unutmayin lgbt ye gosterdiginiz tepkiyi keske o insanlar kadin erkek siddetine cinayetine tacizine gosterse cocuklarima yapilan ki soylemek bile insanligimizdan utanmamiz icin bir sebep taciz tecavuz ya hayvana tecavuz ediliyor ulkede guya cogunluk musluman ama hayvana tecavuz var saka gibiyiz bakin ben muslumanim ama ben asla kimsenin bana ya da vatana millete zarari olmayan islerine karismam yargilamam keske lgbt diye her gokkusagi yok bilmem ne diye tepki gosteren insanlar ayni tepkiyi bu saydiklarima gostermis olsa ve saygi denen seyi uygulamis olsalardi cok mutlu bi ulkede yasiyor olacaktik ben dusuncelerim bu sizinkiler neler bu arada kufur ve hakaret yapmadan kendi dusuncelerinizi belirtebilirsiniz :)
Lgbt hakkindaki dusunceleriniz?