Arkadaşlar Benim Annem Böyle Birşeyi Nasıl Yaptı? Hangi Vicdanla Yaptı? Ya Bahçemizden Ceset Çıktı Biz Buna Nasıl Dayanıcaz?

Arkadaşlar annem dedemle yani babasıyla görüşmüyordu ve ondan nefret ediyordu. Ben bile dedemi hiç tanımadım en son 7 yaşında gördüm. Mesafeliydik de biz İstanbul'da, dedemlerde Adana'da yaşıyordu. Buna rağmen dedemin adı geçtiği an annem beddualar yağdırıyordu. Aralarında ne yaşandı? Bu kadar nefret edecek ne olmuş olabilir? İnanın bizde bilmiyoruz. Geçen yıl dedemin kaybolduğu haberi geldi. Annem umursamadı ama sürekli bir yerlere dalıyordu, ağlıyordu meğer bunun içinmiş bu halleri. Annem şu an hayatta değil koronadan kaybettik. 4 hafta önce polisler evimize geldi ve evi arayacaklarını söylediler. Bahçeyi cihazlarla, köpeklerle aradılar. Köpekler havlayınca toprağın altında birşeyin olduğunu söylediler. Olay yeri inceleme geldi, bizi evden uzaklaştırdılar. Kazdılar falan ve ceset olduğunu söylediler. O an biz inanamadık inanmak istemedik. Neye uğradığımızı bilemedik ki. Ne demek ceset? Otopsi için adli tıpa kaldırdılar ve üzerinden çıkan kimlikte dedem olduğu ortaya çıktı. Arkadaşlar bunu annemin yaptığı açıkça belli. O zaten vefat etmeden önce bize bunun sinyallerini veriyordu ama biz anlamadık. Neden ya? Neden? Benim annem bunu nasıl yapar? Babam da yıkıldı onun da haberi yok. Hepimiz yıkıldık. Kafayı yemek üzereyim bahçemizden dedemin cesedi çıktı bu ne demek ya? Biz bu acıyla nasıl yaşayacağız?
Arkadaşlar Benim Annem Böyle Birşeyi Nasıl Yaptı? Hangi Vicdanla Yaptı? Ya Bahçemizden Ceset Çıktı Biz Buna Nasıl Dayanıcaz?
Cevapla