Aile & Toplum En son ne zaman ailecek bir araya geldiniz? MermaiD_0 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Selam,En son ne zaman ailecek bir araya geldiniz? #MermaiDY En son ne zaman ailecek bir araya geldiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
entelkadiiin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Toplu olarak en son bayramda baya kalabalıktık onun dışında ben evde finallerime hazırlanıyorum kardeşime bakıyorum annem de bürosunda akşam geliyor 1 0 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Geçen hafta, güzelce yemekler yendi sohbet muhabbetler edildi, uzunca zaman görmemiştim :) 2 0 Yorumla
AdanaLiii_ks Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Evin dışında 2 yıl falan olmuştur ailecek yemek yemeye gitmiştik ah ahhh anılar... 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynı evde 3 kişi yaşıyoruz zaten iş dışında ayrı olduğumuz yok 😂😂 1 0 Yorumla
Mehmetbke Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Baya oldu malum anne babam yapıcı ve toplayıcı birer birey olamadılar 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl uzun zaman oldu..çekirdek ailem ile ramazan bayramında..akrabalarımla 7 sene önce.. 1 0 Yorumla
istebirerkekoyle Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl 6.6.2019 annemle en son mezarda. sonra hiç bir zaman gelmeyeceğim. Babamla ise 10.02.2009 da görüştüm sonra mezara gitti. Artık ailem yok. Yani. 1 0 Yorumla
Bneiboşver Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 7 yaşımda yedi yaşımdan sonrasını hep uyumakla geçirdim 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum üstünden çok zaman geçti 4 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sabah kahvaltıda, babam "ekmeği uzat laa" diyordu. 2 0 Yorumla
elifsuuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çok çok kısa bir süre önce, yaklaşık 5 dakika önce 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Unuttum 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ramazanda 2 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dün akşam.😊 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 sene önce. 1 0 Yorumla
secret_girll Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl 3ay olmuştur 😔 2 1 Yorumla gece_mavisi13 +1 yıl Takip atar mısın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Toplu olarak en son bayramda baya kalabalıktık onun dışında ben evde finallerime hazırlanıyorum kardeşime bakıyorum annem de bürosunda akşam geliyor
Geçen hafta, güzelce yemekler yendi sohbet muhabbetler edildi, uzunca zaman görmemiştim :)
Evin dışında 2 yıl falan olmuştur ailecek yemek yemeye gitmiştik ah ahhh anılar...
Aynı evde 3 kişi yaşıyoruz zaten iş dışında ayrı olduğumuz yok 😂😂
Baya oldu malum anne babam yapıcı ve toplayıcı birer birey olamadılar
uzun zaman oldu..
çekirdek ailem ile ramazan bayramında..
akrabalarımla 7 sene önce..
Geçen sene yağmurlu bir Salı günü.
6.6.2019 annemle en son mezarda. sonra hiç bir zaman gelmeyeceğim. Babamla ise 10.02.2009 da görüştüm sonra mezara gitti. Artık ailem yok. Yani.
7 yaşımda yedi yaşımdan sonrasını hep uyumakla geçirdim
Hatırlamıyorum üstünden çok zaman geçti
Her akşam bir aradayiz
Az önce...
Ben hep ailemleyim☺️☺️☺️
Sabah kahvaltıda, babam "ekmeği uzat laa" diyordu.
Cmt günü piknik yaptik
Hiç hatırlamıyorum desem yeridir 😄
Uzun yıllardır gelmiyoruz
Uzun zaman oldu diyebilirim.
Çok çok kısa bir süre önce, yaklaşık 5 dakika önce
Hergün geliyoruz canom
Hep beraberiz 💕
Unuttum
Ramazanda
En soooon... Hiç. Yetimhane de büyüdük
2 hafta önce
5 ay evvel