Aş. ı karşıtı kaç kişiyiz? Bu konunun dava adamı-kadını kaç kişiyiz? Evet sayı verin ve ses verin , dik duralım ?

Eğer Eylül'e kadar klavye delikanlısı değil de ciddi manada özgür ruhlarımızı diri tutup köle iğnesine karşı direnip tüm insanlık ve özgür dünya için , iyilik için mücadele edip haklı kararlılığımızı herkese kabul ettirebilirsek artık kimse bize istemediğimiz birşeyi de , aşıyı da yapamayacaktır.
İNSANI YAŞAT Kİ , DEVLET YAŞASIN diyen Türk töresi , kimseye zorla baskıyla yaşam hakkına müdahele edemez. Anayasa kurallarından bahsedenler ne hikmetse kişinin anayasal ve SAĞLIK - HASTA HAKLARInı görmezden geliyor veya işine gelmiyor. Bu cahilce ve saldırgan tutumunuz bize sökmez. Alayınız gelin en az 35 milyon araştıran ve gerçek bilim kurulu olan halk olarak çoğunluktan korkmayıp , gerçek hayatta da sosyal medyada da gücümüzü göreceksiniz.
İstiklal Kahramanı Mehmet Akif Atamız torunlarına diyeceğini demiş , bize de yol almak düşer.
"Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım."
Aş. ı karşıtı kaç kişiyiz? Bu konunun dava adamı-kadını kaç kişiyiz? Evet sayı verin ve ses verin , dik duralım ?