Abim hiç diğer abiler gibi değil soğuk birgün den birgüne bana abim nasılsın demedi ben soruyorum onun dışında kesinlikle muhatab bile değiliz sanki diğer abi ve kardeşlere çok özeniyorum neden böyle yapıyor çok üzülüyorum kırılıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mizaç faktörü bütün ilişkilerde etkin bir role sahip olsa bile aynı çatı altında iki kardeşin birbirine yabancılaşmasına müsaade edilebilmişse eğer, bu durum o iki kardeşin farklı mizaçlarına göre doğru kılavuzluk edilmediğine işaret edebilir. Kuşak farkının etkilerini yaşıyorsunuzdur, bireysel olarak farklılaşma oranınız düşüktür, yaradılış itibariyle ailenin ve diğer kardeşlerin geleneksel kabullerine ters düşüyorsunuzdur, başka şehirlerde veya ülkelerdesinizdir, bu sizin kendinizi bulma serüveniniz ile ilgilidir. Ancak yabancılaşmadan kasıt duygusal mesafe ise eğer, bunun altında birinci olarak ebeveyn tutumları, ondan sonra ise kardeşlerin seçimleri yatar.Çevremize baktığımız zaman bunun yaşayan örneklerini görmek zor değil.. birbirine tamamen yabancılaşmış iki kardeşten oluşan bir tablonun altında yer alan ebeveyn imzasını çoğu zaman uzaktan okumanız imkansızdır. Yaşanmışlıklar ailenin kara kutusunda saklıdır. Olanları yalnızca onlar bilir. Bazen de bilmezden gelir, mış gibi yaparlar.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Güzel yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Belki yapısı öyledir kafana takma eminim çok seviyordur
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerçekten çok kırılıyorum ama bence sevmiyor bile beni eminim Eğer beni sevseydi diğer abiler gibi davranırdı bana
- Soran+1 yıl
😔😔
- Soran+1 yıl
İsteklerini yapıyorum çay su yemek daha ne yapabilirim bilmiyorum
- Soran+1 yıl
Mesela sevgilisine farklı çok seviyor onu arkadaşlarına da aynı seviyor ama gerçekten bana öyle anlamadım
- Soran+1 yıl
Öyle umuyorum 😔
Herkes sevgisini gösteremez bende biraz öyleyim ama seviyordur emin ol kardeş herşeydir
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerçekten çok kırılıyorum 😔
- Soran+1 yıl
Bu seferde ben söylediğim zaman sarılır istemem öyle
Niye böyle yaptığını sor ona
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne diyecek ki sana öyle geliyor falan ama yine aynı davranır
- +1 yıl
Bende ablamla aynı böyleyim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
😔😔😔
- +1 yıl
Soran aynı durumdayız maalesef bende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi maalesef 😢
Sevmiyor olabilir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama ben abimi çok seviyorum 😔
- +1 yıl
Erkekler sevgisini gostermez
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç Sevgi göstermedi bana
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi