Arkadaşlar cin düğünü gördüm yardım edermisiniz?

Bizim yazlığımız var ama köy gibi bir yerde yani dağlık alan pek ev yok hatta çok az ev var bir yaz 6-7 yıl önce yine oraya yani yazlığımıza gittik gider gitmez yol yorgunuyuz tabi dinlendik falan daha sonra bir tane bahçemiz var orda çay falan içtik daha sonra ben 11 yaşındaydım kardeşim (erkek) 7 yaşındaydı ordaki ormana gittik elmas altın falan aramaya gittik tabi daha çocuğuz aklımız ermiyo orda elmas falan olmadığını sonra kardeşim korkmuş ve geri dönmüş ben daha derinlere gittim gittikçe uzaklardan çok değişik sanki davul sesi gibi sesler geliyodu ben şey sandım yani oradaki köylülertoplanmış eğleniyo sandım ve oraya yani sese doğru tüm hızımla koşuyorum sonra bir dere gibi bir şeye yaklaştım sağıma bi baktım 30-35 kişi halay çekiyo böyle ama insan gibi görünüyolar gözleri biraz yamuktu ben merhaba diye bağırdım adamlara içlerinden biriyle göz göze geldim gözleriyle aşağıyı işaret etti aşağıya baktığımda tüm adamların ayakları tersti aşırı korktuğumu ve tüm hızımla koştuğumu hatırlıyorum gerisi yok daha sonrada yan köydeki bir mezarlıkta uyanmışım annemlere falan anlattım onlarda cin dedi ama sizce bu ne her aklıma geldiğinde korkuyorum (bidaha asla yazlığa gitmedik) ?
Arkadaşlar cin düğünü gördüm yardım edermisiniz?