Elbette bahsettiğim sadece sorun ve akıl almak bunun için danışmanız gereken kişi bir uzman mı olur yoksa arkadaşınıza danışır mısınız?

Bu konuları sevgilimle esimle zaten konuşamıyor, anlaşamıyor, birbirimizi anladığımızı hissetmiyorsan neden beraberiz ki? Onunla konuşmuyorda gidiyor başkasına anlatıyorsam bence bu ihanete girer. Eşimin onuru gururu her özeli benim için degerli. Benimle olan hiç bir seyi bir başkasıyla konuşmam. Bir sorunumuz varsa ona bunu anlatmaya çalışırım, birlikte bir yol buluruz. Yoksa niye sevgili olduk, neden eş olduk. Ben ona özelim. O da benim için özel.
Özelinden bahsederek açılmadığın kişilerle sağlam ilişki kurman biraz daha zor. Ancak özelinden derken kendini acındıracak, küçük düşürecek konulardan da kaçınmalısın. Örneğin çocukluk anıların, komik hatıraların, aileni küçük düşürmeyen konulardan bahsedebilirsin.
Her şey anlatılmaz. Biz kızlar şu hatayı çok yapıyoruz, eşimiz/ sevgilimizin cinsel performansını, yatakta olup biteni en yakınımıza anlatıyoruz. Dönüp dolaşıp kulağımıza geliyor sonra bu tabi.
Cevap
40Cevap
Cinsel yaşam konusunda arkadaşlarımın pek bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum.
Bir uzmana danışırım.
Onun dışında herşeyimi yalnız sana anlatırım, başka kimseye anlatmam.
Cinsellikle alakalı bir dert mi? Türk halkında öyle bir dert olabilir mi? O olsa olsa bir arkadaşın derdidir😂😂😂
Hiç bir özel şeyimi anlatmam arkadaşıma. Kavga edersiniz, bir şey olur sonra milletten dinlersiniz arkadaşınıza anlattıklarınızı. Başıma gelen bir kaç şeyden sonra kimsenin yaptığı herhangi bir şeye şaşırmıyorum. "O bunu yapmaz" vs demiyorum, herkesten şeyi bekliyorum. Böyle özel şeyler yanlızca işin uzmanlarına sorulmalı.
《Anlatma sırrını dostuna, o da gider söyler dostuna..》
oo bu gidişle admin olur bu :d cinsellik bile soruyor ya eheheh
Cinselliği gectim normal günlük hayatta yaşanan bir durum bile anlatilmamali arkadaşa.. Zaman bana kimseye güvenmemem gerektiğini çok iyi öğretti.
Kadin arkadaslarima çok ozel konulari anlatmam ozellikle konu cinsellikse. Karsi cins arkadasimsa cogu seyi paylasabilirim belli ölcülerde.
Bu konuda benim sadece 2 tane Dostum var, Birisi Erkek biriside Bayan.
ikiside evli, Ve cok detay icermeden konusabilmekteyim.
Her ikiside benden büyük ve Hayat Tecrübeleri var. Bilhassa Evlilik ve bu konularda.
Şuana kadar pişman olmadım ve bana yardımlarıda dokundu açıkcası.
Aslında buna genel anlamda Cinsellik denemezde,
Kadınların beyni veya Erkeklerin beyni nasıl çalışır hesabı.
Tipik Erkek, Tipik Kadın meselesi doğrusu.
Bir arkadaşa (özellikle erkekse) o tür şeyler anlatmam.
Ama kızların bir kısmının tercih ettiği bir yöntem sanırım.
Çözüm aramaktan çok arkadaşla paylaşma isteği sanırım.
Mide bulandırıcı.. Asla anlatmam arkadaşıma ne benim yatak odamdan. Özel şeyler özel kalmalı. Yanımda konuşulmasından da hiç hoşlanmam.
Tecrübesiz biriyse anlatmam ne katabilir ki kendi özel hayatımı ifşa etmekten başka bir şey yapmış olmam
Karşı cins bir arkadaşa anlatmak çoğu zaman farklı bir durum oluşturabilir.👒
En yakın arkadaşımla konuşabiliyorum bu tür konuları.
O da biriyle cinsellik yaşıyorsa anlatırım ki birbirimize bir şey sorabilelim aksi taktirde anlatamam
Katılıyorum. Yine sana denkgeldim :)
Ben bu tarz şeylerde ketum olmak gerektiğini düşünüyorum.
Ben anlatmam. Ama anlatan anlatır. Anlatırsa da hata yapar.
Kadınlar her şeyini anlatıyorlar birbirlerine hiç sevmediğim şey çok genişçe
Saatine saatine rapor verir gibi değil tabiki. Yüzeysel konusu açıldığı zaman evet.
Kardeş denilecek derecede yakınsa anlatılır ama benimde kardeş dediğim arkadaşım var anlatıyorum ama aile içi şeyleri fazla anlatamıyorum hep içime atıyorum yani demem o ki bir yere kadar sır anlatılır herşey anlatılmaz bence
Sadece çok samimi arkadaşıma anlatıyorum ya da sanaldan anlatıyorum
Anlatmam ona ne bu sadece iki kişinin arasında yaşanır ve kalır
ben biliyorum ki kadınlar kendi aralarında bunları konuşmakta ama evli bir erkek bunu asla yapmaz
arkadaşıma danışmam. sonra sıkıntı olur hep bildiğini bilirim öyle birşey olursa
Anlatılmamasi daha doğru olur diye düşünüyorum uzman ya da araştırma daha etkili bence Şu an arkadaşın ama yarın dusmanin olmayacağının garantisi yok
Anlatmayin ben anlattim aramiz bozul beni anlattiklarimla vurmaya basladi yapmayin
O özel konular sadece bana aitse evet. Ancak 2 kişi arasında gerçekleşen şeyler uzman dışında kimseye anlatılmaz. Adı üstünde özel
Ne kadar samimi olduğunuza ve konunun ne oldupuna göre değişir, bu durum.
Ondan alacağın tavsiyler ne kadar doğru olur bilinmediği için daha da kötüye gidebilir durum. Onun dediklerine uymasan bile aklında soru işareti kalır. Uzmana sormak daha iyi.
bana sorarsanız erkekler kadınlara göre daha az içini döküyor çok fazla anlatmazlar dertlerini içine atıp kendi ömrünü kısaltıyor, bu yüzden de erkekler kadınlardan daha az yaşıyor.
Düzeltme yönünde-sorunlarla ilgili çözüm arayışında faydası olacak niyetiyle neden olmasın?
Ya yılansa sence anlatılır mı?
👍👍👍👍
Kız arkadaslarimla konusurum. Erkek arkadaslarima anlatmaya gelmez güzel kardeşim derler
Genelde bunu kadınlar yapıyor erkekler fazla detaylı girmezler cinsellik olaylarina arkadaşlarıyla.
ben hiç bişeyi anlatmam
Kimseye hiç birseyimi anlatmam
Dosta anlatılır arkadasa degil
bazı şeyler sorulabilir ama siz yinede anlatmayın.
Özel hayat kimseye anlatılmaz
Çok güvendiğin biri olur. O kişi saf olucaksa olur. Tilki kurnaz biriyse olmaz anlatma o kişiye ok.
Kimseye o derece güvenmem.
Coook yakınsa anlatırım
Çok detaya girmemek gerekir
Aslaaa
Aklı olan bunu yapmaz
artık değil amaanlatacak kimsen yoksa buna aç kalırsın
O kadarda değil olmaz
Hiçbir özelimi anlatmam
Ben hiçbir arkadaşıma anlatmam
Ooo çok ayip duymamış olayim
Çok yakın arkadaşım belki danışırım
Anlatılmaz tabiki insanın özeli ve gizlisi vardır