Büyü Rüyaları Görüyorum?

Selam herkese, Kısaca özet geçiyorum. Benim anneanem büyü yüzünden öldü. Ben bunu tesadüf eseri lisede kuzenim tarafından öğrendim. (Annem benden hep sakladı) Çok mantıklı bir insanım üni okuyorum büyüye inanmazdım ama şöylede bi uyuşmazlık vardı ki küçüklükten beri sezgilerim çok kuvvetlidir +paranormal olaylar yaşadım hep. Bunları hep yorgunumdur diyerek geçiştirdim fakat Bugün gördüğüm rüya ile artık hocaya falan gitmeye karar verdim (hala saçma buluyorum) Rüyam şöyle ; Tanimadigim arkadaşlarla otobuse biniyoruz arkadaşlarimin hepsi iniyor biri kalıyor ve oda elimden tutup beni biryere goturuyor çünki o şehrin yabancısıyım. Götürdügü yer bir falcı arkadaşım (erkek) bana aşık olduğunu söylüyor. Falcı kadın elindeki muskayı veriyor ben hayır diyip kaçmaya çalışıyorum fakat odadan her çıktıgimda yine ayni odaya dönüyorum. Kadına gelip; bak abla ben zaten anneanemden musallatliyim bunu takarsam daha çok batarım diyorum. Kadın uzgunum deyip ekindeki muskayi uzatiyor. Ben erkek arkadasimin yanina gidiyorum önceki hali yakısıklı olan arkadaşım gozume çirkin gözüyor sanki içinde bişeyler var gibi gözleri beyaz. Ben ona sarılıyorum lütfen vazgeç ben seni muskasız buyüsüz severim diyerek ve arkadaşım güçlükle eski haline geri dönuyor. Burada uyanıyorum. Bu arada bu kişiye gerçek hayatta tanımıyorum.
+ Daha önce ki rüyalarimda başka evrenlerde olduğumu görüyordum hala öyle bir ara biriyle evlendigimi gördüm ama insan degildi. Bir keresinde de Bir yaşlı teyzenin bana arapça yazili kağıt uzattigini gördüm. Başka bir rüyada da büyu kitabini hizla okuyordum.. Çok normal anlatiyormuşum gibi gelebilir ama kucuklukten beri alışkınım veya ne bileyim bunlar normal gibi geliyor tek sorun sabahları çok yorgun kalkmam resmen rüyalarda yaşıyor gibiyim. Rüya düşünün , renkleri bu dünyadan daha canlı?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplari içib teşekkürler Bana bunlar okadar normal geliyordu ki normal olmadigini hatirlattiniz. d
Büyü Rüyaları Görüyorum?