Aile & Toplum İlk sorumu sorayım? delibirkızımben Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor selam yeniyim burda nasıl bir ortam bilgilendirecek olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Hakkaten abazan dolu Güncellemeler+1 yıl Günde en az kaç soru sorulabilir? İlk sorumu sorayım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl X perya puan.. hep o artık ça senin faydana..şu an 2 soru. ...X perya 2 olursan mesaj yaza bilirsin özelden. X perya 4 cinsel soru sora bilirsin... 0 0 Yorumla
Kankaaaaa81 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bayanların saçma soruları da olsa tüm abazaların cevap verdiği, Ama kimi zamanda içinde olan şeyleri rahatça dile getirdiğiniz bir platform 0 3 Yorumla Kankaaaaa81 +1 yıl Senin 1 puanın var ve bir soru sorabilirsin. Ayrıca cinsel konularda soru soramıyorum. Yorumla delibirkızımben +1 yıl Anladım 2 ye nasıl geçiliyor Yorumla Kankaaaaa81 +1 yıl Sorulara yorum yaptıkça puan kazanırsın. Hatta yorumun en güzel yorum olursa daha fazla kazanırsın. Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyisinden kötüsüne abazanından düzgün insanına kadar her şeyle karşılaşabilirsin 0 0 Yorumla
Astalavista45 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 96% +1 yıl Gel yavru ceylan seni gezdireyimBana bana diyebilirsin😁🤪 0 0 Yorumla
eldiabloaress Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Hoş geldin cesili sorularsorma yeri ve birazda abaza erkeklerlen dolu 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bol bol soru cevap yaptığın eğlenceli biraz abazanin dolu olduğu yer 😊😊 0 0 Yorumla
bbusee__00 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her türden insan var 😂 0 2 Yorumla delibirkızımben +1 yıl Ciddi? Yorumla oktay5038 +1 yıl Emrinizdeyim Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soru cevap yapılan bir yer. 🙃 0 1 Yorumla Düzbirisi +1 yıl Günde iki soru soruyorsun Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel kullandıkça anlarsın 0 0 Yorumla
BezmişHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hoş geldin genelde deliler var 0 2 Yorumla delibirkızımben +1 yıl Onu farkettim Yorumla BezmişHayat +1 yıl Bir de abazası boldur 😂 Yorumla
yalnzlkkk76 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Hoşgeldin herkes burda 0 3 Yorumla delibirkızımben +1 yıl Eyw. Yorumla yalnzlkkk76 +1 yıl Ne sikntun. varsa burdayz Yorumla delibirkızımben +1 yıl Eyw abim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
X perya puan.. hep o artık ça senin faydana..
şu an 2 soru. ...
X perya 2 olursan mesaj yaza bilirsin özelden.
X perya 4 cinsel soru sora bilirsin...
Bayanların saçma soruları da olsa tüm abazaların cevap verdiği,
Ama kimi zamanda içinde olan şeyleri rahatça dile getirdiğiniz bir platform
Senin 1 puanın var ve bir soru sorabilirsin. Ayrıca cinsel konularda soru soramıyorum.
Anladım 2 ye nasıl geçiliyor
Sorulara yorum yaptıkça puan kazanırsın. Hatta yorumun en güzel yorum olursa daha fazla kazanırsın.
İyisinden kötüsüne abazanından düzgün insanına kadar her şeyle karşılaşabilirsin
Gel yavru ceylan seni gezdireyim
Bana bana diyebilirsin😁🤪
Hoş geldin cesili sorularsorma yeri ve birazda abaza erkeklerlen dolu
Bol bol soru cevap yaptığın eğlenceli biraz abazanin dolu olduğu yer 😊😊
Her türden insan var 😂
Ciddi?
Emrinizdeyim
Soru cevap yapılan bir yer. 🙃
Günde iki soru soruyorsun
Güzel kullandıkça anlarsın
Hoş geldin genelde deliler var
Onu farkettim