Aile & Toplum Üstünüze en çok düşen kişi kim? Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizi en çok merak eden, seven, soran kişi kim? Hayatta en çok kim üstünüze düşüyor? Üstünüze en çok düşen kişi kim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PolyannaElisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Kimse üstüme düşmüyor. Herkes kendi keyfinde, aleminde.Kimseye de fazla değer vermeye gelmiyor. 1 0 Yorumla
Bahtsızbedeviiiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Eğer bir menfaat yoksa beni benden başkası düşünmüyor 3 0 Yorumla
justapo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl milletin işi gücü yok benlemi uğraşıcak ben düşüyorum yani başkası kim olacak :D 1 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Düşmekten çok artık sıkıyorlar sinir harbi oluyor. Düşmesinler abi bizde insanız büyüdük hem 1 0 Yorumla
BenDeniztutkunu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..Annem tabiki 2 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Canım anam, nasıl ödeyeceksem hakkını 1 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canım kendim. 💞 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimse üstüme düşmüyor. Herkes kendi keyfinde, aleminde.
Kimseye de fazla değer vermeye gelmiyor.
Eğer bir menfaat yoksa beni benden başkası düşünmüyor
milletin işi gücü yok benlemi uğraşıcak ben düşüyorum yani başkası kim olacak :D
Düşmekten çok artık sıkıyorlar sinir harbi oluyor. Düşmesinler abi bizde insanız büyüdük hem
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..
Annem tabiki
Canım anam, nasıl ödeyeceksem hakkını
annemden başkası arayıp sormuyor lan
Canım kendim. 💞
Ailem.
Annem ve babam.
Olmadı öyle biri..
Annem
Kardeşim.
Annem, ablam
Hiç kimse