Teşekkürler @canerozkum
😁😁

İlk üniversiteye gittiğimde bir abinin evine misafir olmuştum. Bazasız yerler full yataktı ve çekirdek kabuğundan cips kuruyemiş pisliğini kadar batmış halı ve boy boy çöp poşetleri vardi. Kola açtığımda birisi yorganın altından benim bardağım var dediğinde nutkum tutulmuştu.
Arkadaşımın evinde koridorun sonuna doğru yürürken odasında giyinmekte olduğunu bildiğim ablasını bir anlık cesaretle anahtar deliğinden gözetlemiştim. Yakalanma korkusu yüzünden toplamda iki-üç saniye sürdü ama hep hayalini kurduğum o memeleri çıplak şekilde görünce böyle bir aydınlanmış gibi olmuştum. Hemen sonrasında tuvalete doğru devam ettim ama artık gidiş amacım değişmişti.
Burada yasamiyorsun ama Türkçen çok düzgün
Teşekkürler
😇
Mutfakta adam karısının göğsünü avuçluyordu gerçekten bunu görmüştüm hemen geri msafir odasına döndüm sonra da
Cevap
41Cevap
Hiç öyle bi an yaşamadım gadası
Rizeli bi arkadaşımın evinde yaşadım, okula beraber gidecektik kahvaltıya denk geldim davet ettiler, sabahın köründe hamsi ve balı karıştırıp yemişti babası 🤮
Diğer olayda başka bir evli çift arkadaşımla akşam yemeğine davetliydim, biz gitmeden önce kavga etmişler aile faciası yaşandı ufak çaplı sinir krizleri vs. sonu hastanede bitti, en son hastanede tost kemiriyordum. 😒
Çok şükür bu zamana kadar öyle absürt bir olay yaşamadım.
Bazı evler çok temiz olmuyordu ister istemez dikkatimi çekiyordu benim o kadar.
Evet. Bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Ev sahibi sinir krizine girerek biranda kendi evini yıkıp dökmeye başladı. Daha sonra çırılçıplak soyunarak sokağa fırladı. Ne olduğunu anlamadım. Apar topar evden kaçtım. Alacakaranlık kuşağı gibiydi.
Misafir olarak gittiğim bir yerde olmadı ama bize gelenlerde şaşırdığım oldu. Öğrenci evindeyken sıcak suları bozulmuş alt komşumuz gelmişti yardım eder misiniz diye :D
Evet arkadasimin evinde kucuk erkek kardesi donsuz geziyordu😂 ve ev ahalisi ve arkadaslarim normal geldi bu nasil bir erkek ozgurlugu ya donsuz bile kac sene evde geziyorlar anasinin pasalari hala bik bik bik yapiyorlar yuh demistim😅
evet arkadasın yazlığına arkadasla gitmiştik... daysı da oradaymış hafta sonu kalmaya gitmiştik ben her zamanki üst kattaki odaya çantamı bırakmaya çıktım ki yatakta çıplak bir kız elleri yatağa bağlı jartiyerle yatıyor
sen ne yaptın sonra. d
@45274jhtdg hemen çıktım odadan napim erkeği var yani
Nasıl dayandın hacı ya 🤣🤣
Hayır.
Çünkü ev ziyaretlerim çok nadir dir. Çok az insanın evine giderim.
Ancak bir kez. Dışarıda çok düzenli bildiğim bir arkadaşımın evi beni, onun hakkında tekrar düşünmeme neden oldu. Bir insanın evi, sırları aslında...
Yani misafirlikte şöyle anneme tatile gitmiştim hava çok sıcaktı yan taraftaki karı kocanin yatak odası o adamın inlemelerini duymuştum şok olmuştum 🤣🤣 resman travma oldu yıllardır
Şaşırmamıştım ama beklemiyorum diyebileceğim bir olay yaşadım. Yeni evlenen bir arkadaşımıza misafirliğe gittik. Kaşla göz arasında 5 dakika ortadan kaybolup sevişmişlerdi.
Evet olmuştu. :D
Sabah kahvaltıya gitmiştim meğerse , kahvaltıda balık yiyorlarmış çok şaşırmıştım.
Arkadaşın öğrenci evine gitmistim her yer her yerdeydi kanka kusura bakma bu kadar düzenleyebildim demişti 😅 en copluktu resmen
Düzenlemek?😅😅
🤣🤣
Yok, hesabı değiştirdim, önceki ismim çok saçmaydı, neden?
Tuvalet boydan boya camdi. Buzlu camdı ama pek bir etkisi yoktu. Hangi akıllı yaptıysa kutlamak lazım.
Saat gece 1-2'de bir tencere yemek yemişler. Tabi benim sabah haberim oldu. Sonra tekrar kahvaltıda da yemek yediler.
Evet, bir ara yatılı misafir olmak durumunda kalmıştım. Adamlar sabah kahvaltıda pilav yediklerinde nutkum tutulmuştu.
Evet var. Ev sahipleri bizi davet ettikleri günü unutup misafirliğe gitmişler di?
Öyle nutkumun tutulduğu bir an olmadı ama şarşırdığım oldu
Otururken ayak baş parmağımla göz göze geldiğimiz o an
Üniversitede arkadaşın eve gitmiştik ev tam mezbelelikti. Gerçekten adım atacak yer yoktu kokuyordu.
Var arkadasima gitmistim yeni evlilerdi kiz icicek bir seyler getirmeye mutfaga gitti orda kocasi kizi bozmus nasil hayvansa sidik kesesini patlatmis onlar apar topar hastaneye bende eve
Bir arkadaşın annesini iç çamaşırı ile gördüğüm an cidden nutkum tutulmuştu..
Evet olmuştu. Evde normal üstü giyindikleri için kızlarını görünce şaşkınlıktan nutkum tutuldu.
Görmedim ama istemeden kulak misafiri olduğum şeyler olmustu
Bn gitmem ama onlar şoka girmişti görünce adgsgwgfa
Bize misafir gelen bi cift gece seks fapmislardi ışıltı sesinden uyuyamamistim odaları benim bitisikteydi çünkü
Evet arkadaşıma zamansız gitmiştim meğer eşiyle gündüz vakti bişeyler yapıyormuş yinede hiç bozuntuya vermedi eve geçtik oturduk karısı da sonradan geldi boynu mosmor olmuştu o zaman çok utanmıştım
Arkadaşımın annesini sütyen kilotla görmüştüm. bana gelen yeni evli arkadaşımı eşi dudağndan öperken yakaladım😋
Evet... Zengin birinin evine gitmiştim mal mal baktım her yere sjxbxjd
Göçebe gibi başka misafirlerinde olduğunu görünce bayılacak gibi oluyorum
Misafirin bebeği üstüme işemişti :d
Her şey söylenmez yenge
Hayır öyle abartı şeyler yaşamadım sanırım
Misafirliğe gitmeyeli 15 sene oldu
Misafirliğe gitmiyorum ben
Yok ya 5 dakikadır düşünüyorum yok
Hiç öyle bir şey yaşamadım.
Oldu... bir kız çocukları hep burnunu oyuyordu🤮
benım oyle aa bu ne be dedıgım pek bırsey olmadı .
ay çok şükür yaşamadım öyle bir şey :D
Yasamadim zaten kimseye de gitmem
Evet kedisinin üstüme atladığı an 😈😈😈
Yok olmadı misafirliğe gitmeyi pek sevmem
kültürel farkliliklar.
Arkadasimin babasını ciplak gormustum 🙈
Evet shshsh
Yoo pek sasrmam
Evet gerçekten hiç öyle bir şey olmamıştım
Yokk
Evet yaşadım.
Yok gibi.