Aile & Toplum Hayatiniz boyunca yalnız yaşamak mı hiç sevmediginiz biriyle yaşamak mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih edersiniz? Yalnız Sevmediğim biri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatiniz boyunca yalnız yaşamak mı hiç sevmediginiz biriyle yaşamak mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Herkes yalnız olmayı seçiceğini söyler ama diğerini seçer. 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnız yaşamayı tercih ederim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum ama yalnızlıkta bir yere kadar... Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Hiç sevmediğim biriyle zor uyum sağlarım, yoksa yalnızlık hoş bir şey değil tabi... Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yalnızlık gibisi var mı be 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla Yorumla trntrk38 +1 yıl O zaman takılmaya devam Yorumla
evlibirbekar Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Yalnız olmak mutsuzluktan iyidir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum valla Yorumla evlibirbekar +1 yıl Evli misin Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı. Tabii ki A şıkkı 1 0 Yorumla
Chesterfield15 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Saçma anket görmemeyi tercih ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle diyorsun kuzum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkes yalnız olmayı seçiceğini söyler ama diğerini seçer.
Yalnız yaşamayı tercih ederim.
Bende öyle düşünüyorum ama yalnızlıkta bir yere kadar...
Hiç sevmediğim biriyle zor uyum sağlarım, yoksa yalnızlık hoş bir şey değil tabi...
Yalnızlık gibisi var mı be
Yok valla
O zaman takılmaya devam
Yalnız olmak mutsuzluktan iyidir
Bende öyle düşünüyorum valla
Evli misin
Yalnızlık Allaha mahsustur
Sevmediğimle olmaktansa yalnızlık daha iyi
Tabii ki A şıkkı
Yalnızlığa hayranım
evlisin galibaa
yalnız yaşamak