Aile & Toplum Ömrünün baharında çocuk yapanlara uyuz oluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor yeni gelinler, kahve sunumları, kayınvalideler, iğrenç çirkin çeyizler ve baba hediyesi araba. Bu tayfadan böyle sonsuz iğreniyorum Güncellemeler+1 yıl yok herkesin kendi tercihi değil herkes benim tercih ettiğime uyucak xd Ömrünün baharında çocuk yapanlara uyuz oluyor musunuz? Cevapla Babalık Soruları Hediye Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence yeterince kötü koşullarda yaşıyoruz çocuk yapmak aşırı mantıksız yazık o çocuklara da ailelerine de dolaylı etkilenen milyon tane insana da. 2 0 Yorumla
gencbilge2834 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bir erkeğin çişli donlarını yıkama meraklısı , kendini cahil bir kayınvalideye beğendirmeye çalışan salak kızlara da ben uyuz oluyorum :) 1 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aynen daha kendileri akıl yaşı olarak büyümeden çocuk büyütmeye kalkışıyorlar. Toplum çok bozuldu 1 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İşte bu benim kafa, evlenir evlenmez mercimeği fırına veren, kadını doğurma makinası gören ve o lanet iğrenç kadını aşağılayıcı adetlerle evleniyorlar. 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Uyuz olmuyorum çünkü herkes kendi hayatını özgürce istediği gibi yaşayabilir. Beni ilgilendirmez 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
xxgksllxx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Tercih meselesi tabi de zort diye de yapmamak lazım insanlar birbirine bı doysun evliliği yaşasın bence 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanların kendi hayatları beni alakadar etmez. İsteyen istediği yaşta çocuk yapabilir kendi hayatı sonuçta. 0 0 Yorumla
jacckreacher Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kendi tercihleri olduğu için uyuz olmamı gerektirecek bir şey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl s.. kerim öyle tercihi Yorumla jacckreacher +1 yıl başkalarının hayatlarını bu kadar dert ederek kendinizi ancak mutsuz edersiniz. tavsiyem ilgilenmemeniz Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Beni alakadar etmez kimle yatıp yatmayacağına da ben karar veremem ya isterse 3 tane doğursun. 0 0 Yorumla
LoVeToCrY Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben evlencek kız görmüyorum eğleniyorum sende rahatsız oluyorsan keyfine bakcaksın 0 0 Yorumla
серген7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ömrünün baharında önüne gelene verenlere de uyuz oluyorum. Bu dediğine de... 0 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Olmuyorum bana ne baskasindan 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Olmuyorum neden olayım 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Sen de kendi tayfanla ilgilen , sorun kalmaz 0 0 Yorumla
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Öyle mutlu demek ki bizi ilgilendirmez 0 0 Yorumla
Powerstrike Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Bahar onun baharı sana noluyo. 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yo banane abi 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Umrumda değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence yeterince kötü koşullarda yaşıyoruz çocuk yapmak aşırı mantıksız yazık o çocuklara da ailelerine de dolaylı etkilenen milyon tane insana da.
bir erkeğin çişli donlarını yıkama meraklısı , kendini cahil bir kayınvalideye beğendirmeye çalışan salak kızlara da ben uyuz oluyorum :)
Aynen daha kendileri akıl yaşı olarak büyümeden çocuk büyütmeye kalkışıyorlar. Toplum çok bozuldu
İşte bu benim kafa, evlenir evlenmez mercimeği fırına veren, kadını doğurma makinası gören ve o lanet iğrenç kadını aşağılayıcı adetlerle evleniyorlar.
Uyuz olmuyorum çünkü herkes kendi hayatını özgürce istediği gibi yaşayabilir. Beni ilgilendirmez 🤷🏻♂️
Tercih meselesi tabi de zort diye de yapmamak lazım insanlar birbirine bı doysun evliliği yaşasın bence
İnsanların kendi hayatları beni alakadar etmez. İsteyen istediği yaşta çocuk yapabilir kendi hayatı sonuçta.
kendi tercihleri olduğu için uyuz olmamı gerektirecek bir şey yok
s.. kerim öyle tercihi
başkalarının hayatlarını bu kadar dert ederek kendinizi ancak mutsuz edersiniz. tavsiyem ilgilenmemeniz
Beni alakadar etmez kimle yatıp yatmayacağına da ben karar veremem ya isterse 3 tane doğursun.
Ben evlencek kız görmüyorum eğleniyorum sende rahatsız oluyorsan keyfine bakcaksın
Ömrünün baharında önüne gelene verenlere de uyuz oluyorum. Bu dediğine de...
Offf o kadar ozenti durum ki gördükçe midem kalkıyor
Olmuyorum bana ne baskasindan
Olmuyorum neden olayım
Sen de kendi tayfanla ilgilen , sorun kalmaz
yoo çokta umrumda değil
Öyle mutlu demek ki bizi ilgilendirmez
Bahar onun baharı sana noluyo.
tercih meselesi
Baharında yapmayacakda sonundami yapacak
cocuk ne bu devirde ya
He yaw ye iç gez ne çocuğu
Yo banane abi