sizce?

- Bedeni
- Bir erkekle bir kadını ayıran yalnızca biyolojik yapıları, diye düşünüyorum.
Bu yüzden, bir kadının bir erkek karşısında en büyük silahı bedeni; bence.
Bir canlının yaşam bulmasında ve yaşamla bağının sağlanmasında aracı olmak da
kadın olmanın getirdiği güzellik de, bu güzelliğe gösterilen ayrıcalık da bir silah olabilir.
Kadının, kadınlığını kullanarak bir erkeğin fiziksel saldırısından korunması olasılığı var.
Erkeğin böyle bir olasılığı yok, saldırıyı yapana saldırıyla karşılık vermesi tek seçeneği.
Gittikçe unutulan bir değer olsa da savaşta bile "kadınlara ve çocuklara dokunulmaz."
Erkeğinse çatışma içinde olup olmaması görmezden gelinir. Acı ama gerçek olan bu.
Koskoca hiçbişiy...
Bir erkek değer vermiyorsa ne yaparsanız yapın silah olarak kullanamazsınız.
Gerçi duygularını silah olarak kullanan kadınlar daha çok rövanş aldığı doğru. Şov yapanın kazandığı bir dünyadayız 🤣
Timsahlar da avını yedikten sonra göz yaşı dökermiş 😎 Bence dişiliği en büyük silahıdır. Sonrasındaysa suratsızlığı ile hayatı zindan edebilir bir erkeğe, yeter ki yüzünü asmasın diye erkek her istediğini yapabilir.
Hiçbir şey
Cevap
61Cevap
O kadının o erkek tarafından nasıl göründüğü? İstenip istenmediği asıl esas meseledir. Böyle bir durum yok ise.
Dünya güzeli de olsanız, atom bombası da olsanız, dünyam olmaz...
Tükettim yeterince, dışı güzel kalbi karanlık, karakteri bitmiş olanları. Ne silahı ki...
Siz sadece kendiniz olun. O zaman belki bana kalırsa silaha değil, sadece sevginizi hep yaşayacak, besleyecek, mevlanın bir eşsiz karakterli adamına denk gelirsiniz...
Adam sa da dert etmez, hiçbir şeyi...
Öper baş tacı eder sizi... Zaten mesele onu bulabilmek, bunca karmaşa da...
Beyini.
Franz kafkanın çok sevdiğim bir sözü vardır.
Beyinlerimiz savaşsın isterdim bayım, fakat görüyorum ki silahsızsınız.
Bir kadının en büyük silahı beyinidir.
Göz yaşı döken kadından değil, beynini kullanan kadından korkulmalı.
Onu bunu bilmemde karşındaki biraz odungillerdense yani dünyann en güçlü silahına)) sahip olsa da işlemez sanırım 😀
Aslında hiçbir şey silah değildir. Ne kadın erkeğe karşı ne de erkek kadına karşı. Birbirlerine zaafı varsa da her şey silahtır zaten. Konuşarak çözülemeyecek mesele yoktur azizim yeter ki makul ve mantıklı olsun.
erkeklerin beyni çiftleşmeye odaklı çalışır. Yani güzel oluşu seksi oluşu. Ağlayan kadın itici olur. Sakın ağlamayın. Erkek kaçar. Tam tersi erkek ağlarsa kadın daha çok bağlanır.
Ben kadının aklına hayranım, aklını kullanan her kadın her türlü silaha sahiptir
Güzelliği ve erkeğin vicdanıdır bana soracak olursan bana hiç bir türlü işlemiyor :D weaponlarınız :)
En büyük silahı zaten kadın olması çünkü abaza erkekler çok kadın direk ağlasın erkekler inanır , kadın hatalı olsa bile inanır.
Erkek karşısında en büyük silahı kendi ayakları üstünde durabilen güçlü kadın imajını hiç yitirmemek
Hayır saçma erkeğin orada ne işi var o zaman?
Erkek kadının yanında bir işe yaramadığını hissettiğinde o kadından daha "gücsüz" bir kadın arar, çünkü erkek egosu kadından aşağı olmayı kabul edemez kadının kahramanı olmak ister.
Kesinlikle öyle ama ne yazık ki durum bu erkeğin doğası bu yönde :(
biz kadınlar 9 ay sizi karnımızda taşıyoruz hele anneler bunu çok kullanır
Artık erkekler göz yaşına kanmıyor. Cazibesi yeter. :D
Türkiye'deki erkeklere göre cinsel organı çünkü erkekler onun için köle bile olurlar
Yeni jenerasyonda tripleri maalesef
insanı canından bezdiriyor
Eğer erkke cinselliğe düşkünse cinsellik olabilir ya da aşıksa gitmek olabilir
Kadınlığı…
Bunu kullanıp devlet yıkan kadınlar bile olmuş zamanında🤣
Bizim osmanliyida maria kandirmiş viyanayi feth edicekdik osmanli olarak kadinliğini kullanip kandirildi ve kaybettik viyanayi
Öyle duydum nekadar doğru bilemem
Yani aslında evet söylentiler ve bir takım görüşler var ama kesinliği bilinmiyor
aksine gözyaşı kadar itici bir şey görmedim bence kesinlikle kahkaha ve gülüş :)
İstediği kadar ağlasın, ben de etki yapmaz, ama kahkahalar atarsa o zaman tehlikeli görürüm. :)
Cazibesi, çekiciliği, seksiliği. Bunları kullanıp da devlet yıkan kadınlar var :))
Öyle tabi sen ne sanıyorsun :))
Bence en kuvvetli yanı zekası. Zeki kadın erkeği kuklası yapabilme kabiliyetine sahiptir. Gözyaşı bana etki etmez. Aksine daha saldırgan yapar.
dün sevgılımle ağlamaktan konuşamayacak hale geldım hıçkıra hıçkıra ağladım telefonda ve özür bıle dılemedı ılgı göstermedı şu an gözyaşı yazan erkeklerı görünce gözüm doldu be
Narinmiş gibi bir algı olmasına rağmen güçlü ve hırslı olabilmeleridir.
Cazibesi, kadınlığı bence en büyük silah. Kullanmasını biliyorsa tabi
bu zamanda çenesi düşünsene iftira yiyorsun anında linç ediyorlar :D
Gozyasi diyene eziklere aciyan gözlerle bakmaya geldim
Sahte salakligi😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bir kadının bir kadının karşısında en büyük silahı belki gözyaşı ya da bakışı olabilir böyle duygusal şeyler olabilir ama bir erkek karşısındaki en büyük silahı vajinasıdır 😂😂
zekası ve merhametidir gerisi hikayedir
ağlak insandan zerre hazetmem
Bütün erkekler fiziği güzelliği demiş şu fani dünyada gördüğüm en rezalet durum.
Guven guven cunku kadin guvendi adamin yaninda rahat eder
Bence birçok şey var mesela;zekâsı, bacak arası, cilvesi bazen de gözyaşı...
alt dudağı yaani a*mcığı ile üst dudakları ve totosuyla sütun gibi bacakları ve birde memeleri tabii ki de yaani 😁😂
Kadının silahı falan yoktur saf erkekler de işe yarar sadece
Bazıları sesten etkilenir mesela
Gözyaşı, gülüş, kırıtma, dekolte
dişiliği cazibesi gözleri
Neye açsa erkek kadın onu kullanır silah olarak..
Belki masumiyeti şefkati Merhameti gözyaşı
Cazibesi kesinlikle.. Keyifli günler..
Söylemek istemiyorum ama o sanırım ya kddkkdk
Dişilik dimi
@yanlizkurt8434 gibi sjdjh
Öyle zaten 😃😃😃
Gülüş, bakış, ses tonu.
Çaresiz kaldığını söylemek.
Bence ağlayan kadını gören erkekler genelde ters tepki veriyor. Gerçekten ağlıyor olsan bile duygu sömürüsü sanılıyor
Cilvesi ve dili, duygusal saldırıları. bunları keşfeden kadın ölümsüzlüğü de bulur.
Duruşu bence. Tamam vücudu, endamı ilgi çeker ama hayata bakış tarzı beni daha çok etkiliyor.
çenesi tribi göz yaşı..
Dişiliği bir gözyaşı iki
katılıyorum, crocodile tears
Goz yasina inanmayan gavatlari napicaz peki
ağlaması zehirli dili
Gözleridir çünkü kadınlar ağlatılmamalı.
dik durması zayıflık göstermemesi
Zekası olması gerekir ama dişiliği daha geçerli
Seksiligi olduğuna eminim
seks bence
Göz yaşı
Bence cilvesi
Gülüşü
Cilvesi
4G si
Zekası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?