img-s1.onedio.com/.../...c251170603ab050c0240b.jpg
Satanist ler gerçekten kediler i keser mi?
img-s1.onedio.com/.../...c251170603ab050c0240b.jpg

Hayır. Teistik ve laveyan satanizm olmak üzere ikiye ayrılır. Laveyan satanizm ateistik satanizmdir. Teistik ise içinizde okültizm unsurlarını da barındırır ve her iki ekolde de kedi kesme, canlılara zarar vermek yoktur.
google a bir satanist ayin yazıp resimlere bakarmısın
Eski teistik satanistim ve gruplarda bulunmus biriyim. :)) Eski satanist olarak anlattim sana. Google daki resimler gercegi yansitmiyor. Teistik satanizmde belli bir ayin, rituel vs. Yok. Meditasyonlar var, anma rituelleri var bunda da mum yakilir dua edilir vs. Belli bir ibadet sekli yok. Detayli bir sekilde ogrenmek istersen teistik satanizm yazarak arastirabilirsin. Ya da ilk olarak Laveyan satanizmi arastirmani tavsiye ederim. Turkiyede kesi kesen gencleri de satanist olsrak degil, ruh hastasi özenti gençler olarak goruyoruz...
Cevap
3Cevap
Kesiyorlar mı? Ben kedilere özellikle değer verdiklerini sanıyordum kutsal olarak kabul ettiklerini falan 😂
Değişik bir ruh hali kafa yapısı türkiye de bir kızı kurban etmişlerdi detaylarını falan öğrendiğim de kanım donmuştu resmen
Onlar beynine çip takılmış kişiler deney üzerine topluma salınmışlar ne kodlandı ise onu yapıyorlar
Nayır onu özenenler yapıyormuş
Gerçek bir satanistten dinle bir de
Yok hayır aşağılama amaçlı bir söylem
Ileri seviye kesen var
Yooo
ama fotoğraflarda gör düm
Bence kesiyorlar
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?