artık bu erkeklerin ikiyüzlülüğünden nefret ediyorum. böyle yapan kadınlarda var fakat, ikiyüzlülük devrimiz erkeklerinin hasleti olmuş.. arkadaşım aradı eşi onu aldatmış ve yalanlar yalanlar, boşanan bir ark. var adam resmen dalga geçti kız ile.. yeni evlenen bir ark. var adam yalanlarla evlendi falan.. kadınların duygusal olduğu bu kadar büyük bir gerçekken temiz niyetli adam gibi erkek görmedim ben daha.. inanıyorsun başlıyorsun o kadar dikkatli ve sevecen davranıyor ki yok bu başka diyorsun halbuki öyle işler çeviriyor ki arkandan sanal mı dersin, gerçek mi dersin her alanda ayrı at koştırıyor maşAllah.. size inanmak suç mu? sizi sevmek suç mu?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Bizi sevmek suç değil tabii ki, bizde her insan gibi sevmek ve sevilmek istiyoruz ama lütfen bizi böyle genelleme yaparak aynı kefeye koyma. Beş parmağı beşi de bir değildir. Sana hep çürükler denk gelmiş olablir ama bu sağlamların olmadığı anlamına gelmez kesinlikle. Sen herkes aynı diye kimseyi tanımamayı seçersen doğal sonuç olarak yalnız kalırısn. Şimdi sana bradan ne kadar farklı olanlar var desem de inandıramam ve senin bunu anlamanın tek yolu kendin tecrübe etmendir. Belki gene doğru düzgününü bulamzsın ama illa ki bir tane iyi adama rastlarsın. Aynı şey erkekler içn de geçerli .Ne kadınlar var evlenen kadar melek evlendikten sonra şeytandan beter. Bu erkek kadın diye ayrılamaz, insan diye ayrılır. Ayrıca kadınlar daha duygual diye bir şey de yok. Kadınlar duygularını daha çok belli ettikleri için daha duygusal deniyor. Oysa bak; şairlrin çoğu erkek ve şiirlerinden duygu akıyor resmen. Sen kendini kapama, mutlaka bulacaksın düzgün birini. Srn onu bulamzsanda merak etmei o seni bulur. Çünkü dediğim gibi biz de düzgününü arıyoruz. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılben sadece kendi tecrübelerimle konuşmuyorum etrafımdaki kadınların yaşadığı şeyler bunlar.. ayrıca şuraya takılıp pislik yapan erkeklerin eşleri sevgilileri yok mu? bence çoğunun var ve hala burada tatmin peşindeler.. bu kadar açıkça herşey ortadayken istisnalardan yola çıkamıyorum malesef...
- +1 yıl
Dediğim gibi bunlar senintecrübelerin. Ben de hiç senin dediğin gibi olmayan erkekler tanıyorum. Çok kötü kadınlar da tanıdım ama iyilerin de olduğunu ve istisna olmadıklarını biliyorum. Bir insan karşısındakinin nasıl biri olduğunu az ok anlar birkaç buluşmadan sonra. Çok iyi rol yapanlar istisnadır asıl. Eğer anlamana rağmen devam ediyorsan bile bile lades yapıyorsun demektir. Kendi düşen ağlamaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bi erkek olarak , erkeklerden utanıyorum. Ama bunu sebebi kızlar. Fazla yüzlüyorsunuz. Ve sizi hiç haketmeyen erkekleri... Kendilerini bişey sanıyolar ve durum ortada
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen arkadaşım çok şımarmaktan bu..başka birşeyden değil...
- +1 yıl
Siqtir lan qöt
bazılarından hepsinden değil..sevmek suç..sevmeyelimde görsünler.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sevmeyeceksin ayıracaksın sende horlayacaksın bunları.. o zaman ne olur acaba..aslında devrin kadınları iyi yapıyor bunlara gerçekten bak.. bakireyim diyende iyi yapıyor, aldatan da iyi yapıuyor...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılŞimdi erkekler dersen sana öyle şeyler söylerim ki, hakaret seviyem tavan yapar. Erkeklere sürekli b.k atan hatunlardan illallah ediyorum. Kardeşim, oraya erkekler yazacağına "ikiyüzlülük yapanlar, aldatanlar" yaz. Senin derdin ikiyüzlü ve aldatanlarla. Erkeklerle değil. Hiç bir insanın bir cinsi (Erkek yada kadın) bu şekilde yargılamaya hakkı yok. Bende erkeğin ve tüm kız arkadaşlarım benim için hep iyi güzel şeyler söylerler. İnsanları kırmamaya çalışırım saygılı davranırım, aldatmam. Kısacası bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da yapmamaya çalışırım elimden geldiğince. Ama senin gibi insanları görünce ister istemez sinirleniyorum.
017 Yorumla
Soran+1 yılhayır derdim erkeklerle çünkü, bu kişisel bir tecrübe nerede seven kıymet veren bir kadın gördüysem hep salak yerine kondu.. bende düşündükçe aklıma türlü türlü küfürler geliyor aynen senin gibi...
- +1 yıl
Bak benimde karşıma bir çok ihanet eden hatun çıktı. Evli olupta bana numarasını veren mi dersin, beni aldatan mı dersin. E ne yapayım ben şimdi. Önüme gelen hatundan nefret mi edeyim? Ayrıca senin baban da erkek. Varsa erkek kardeşin, oda erkek. Dayın amcan deden. Bunlarda erkek. Yoksa bunları o kategoriden çıkarıyor musun? Çifte standart mı uyguluyorsun?
Soran+1 yılhayır çıkarmıyorum tabi ki, bildiklerim var onlar zaten ister akrabam olsun ister başkası insan değil bence.. bilmediklerim de varsa onlarda adam değil.. kimseye benim akrabam diye ihtimam geçmem.. kadınlarda da var elbet bu ama, genelde erkek tekelinde ve o aldatan erkekte bir kadınla yapıyor bunu... kadında yapıyor erkekte evet, ama yapan evli erkek oranıyla kadın oranı mukayese edilmez..
- +1 yıl
Aldatan kadın sayısını bir bilsen şaşarsın. Emin ol erkekden çok. Emin ol. Araştırmalar öyle diyor.
Soran+1 yılaraştırmalar neler diyor bilsen :) araştırmalara göre dünyada hiç gay yokmuş bütün kadınlar lezbiyenmiş...
Soran+1 yılayrıca araştırmalara inanmak yerine çevrene bak kaç tane aldatan kadın var, kaç tane erkek var.. doğru sonuca o zaman ulaşırsın.. ben bekarım deyip bekar kız peşinde gezen evli erkek bile gördüm o yüzden bu konuda araştırmaları kaile almıyorum..
- +1 yıl
Çevremde aldatan erkek yok. Kadın çok. Evet şimdi?
Soran+1 yılgerçekten öyleyse sende kadınlara bakış açını değiştir.. bende de durum tam tersi çünkü... demek ki sizin çevrenin kadınları bizim çevrenin erkekleriyle takılıyor...
- +1 yıl
Ya 3-5 kişi için neden bütün kadınları yargılayayım? Bu nasıl mantıkdır?
Soran+1 yıl3-5 kişimi arkadaşım bahsettiğim şeyi çevrendeki erkeklerin yüzde kaçı yapıyor bir bak ondan sonra konuşalım...
- +1 yıl
3-5 mecazi anlamda. Ya tamam pes. Haklısın.
Soran+1 yılhaklılık için yazmış olsaydım eğer bunu daha kibar bir dille yazardım ama öfke doluyum...
- +1 yıl
Madem bana öfkelisin ben gidiyorum.
Soran+1 yılburadaki kimsenin şahsıyla derdim yok çoğunuzu da tanımam zaten.. ben gördüklerime kızıyorum evli adamın bar kadınıyla işi ne.. çocuğunun yorganını örmesi gerekn vakitte, karısını bebesini alıp şöyle dışarı çıkaracağı vakitte, uykunun en derin vaktinde ne işi var elalemin koynunda.. neden eve gelip utanmadan bir de eşinin yanına yatar.. nasıl mide nasıl bir ahlak anlayış. bunu anlamıyorum...
- +1 yıl
E bende diyorum ki bunu yapanlardan nefret et. Erkekler yazma. İkimizden birinde anlama sorunu var ama çözemedim hangimizde.
Soran+1 yılama bunu yapanlar erkekler...neyse en iyisi anlamya çalışmamak kızgınım öfkeliyim halime bırak geçer..
- +1 yıl
Bıraktım. Hoşçakal
dünyada o kadar erkek var ki hepsi aynı olamaz bu kadınlar içinde geçerli her kadını aynı düşünseydik herhalde yalnız ölmemiz gerekir. elbet iyi birileri vardır bu bir şans oyunu oldu artık öyle biriyle karşılaşırsınız hayatınızın erkeği yada kadını olabilir. bir kişi yüzünden erkeklere karşı nefret edersen bence yanlış düşünce biri gider başkası gelir önemli olan hayatı mutlu yaşamaya bakmalıyız geride kalanlara değil
01 Yorumla
Soran+1 yılgeride kalanları sel götürsün ama, gelenler gelecekleri gösterir...
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutmaki babanda Babanda bir erkek...ikiyuzluluk sadece erkeklere ait degil igneyi kendinize cuvaldizi baskasina batiriniz ...seni anliyorum ama senin bu yasadigin duygulari erkeklerde yasiyor sadece kizlara has yasanmis duygular degil bunlar...insanlar iki yuzlu bunu belli bir cinsiyete bagliyamazsin
05 Yorumla
Soran+1 yılbabama da bakıyorum ben, babam aldatmadı belki ama, annemi dövdüğünü de bilirim, hakaret küfür ettiğini de, ailesine karşı horladığını da.. daha bir sürü şey bilirim üstelik.. o yüzden babamı da bu açıdan dahil ediyorum...ha babama bakarsam sonrakiler daha beter babam en azından aldatmadı, içkisi kumarı olmadı, ele muhtaç etmedi.. düzeleceğine daha da mahvulmuş erkekler..
Cevap sahibi+1 yılsenin hakli oldugun konular kadina siddeti kesinlikle kiniyorum icinde bulundugum durumlardan dolayi tepkilernide anliyorum ama senin durumunda olan erkeklerde var aldatilan yalan atilan oynanilan bunlarida goz ardi etmeni istemiyor hayatin istedigin gibi gitmesi dilegiyle
Soran+1 yılben eşine türlü eziyet edip annesine dövrüden erkek gördüm kız boşanmak istedi diye kızdan tazminat isteyen anlaşmak için öylesini de gördüm.. ha alamadı ayrı ama, alabilse alacak yanii... böyle erkek mi olur...
Cevap sahibi+1 yılboyle erkek degil boyle insan olmaz dusuncende haklisin ama 3 5 kendini bilmez boyle diye tum erkekler boyle olucak diye bir kaide yok sadece bunu bilmeni istiyorum ...
Soran+1 yılya bakın anlamadığınız şu benimde herkes gibi sosyal bir çevrem var sosyal çevremin sosyal çevresi var bir kaç silsile yani.. ve bu silsileler içinde mutlu olan sayılı... bunu anlatmak istiyorum sadece kendi hayatıma bakmıyorum ki..öyle olsa elbette ben talihsizim derim ama, yok seven kadınlar talihsiz...bir ekrk ne ister ki adam gibi üstün başın ütüleniyor yuvan evin çocuğun var.. ne istiyorsun 2 dk lık zevk mi eşinde var sorunlu da değil e ne yani ne...
Her b*oka aklınız eriyorda erkeklere gelince neden ermiyor.Yok şunumu giysem yok bunu mu sürsem.Bırakın bu ayaklarıda erkeğiniz ne b*ok yiyor birazda buna vakit ayırın.Belki biraz daha tanırsınız erkeğinizi.
03 Yorumla
Soran+1 yılben bugün telefonununa ömrüm adında başka bir kadını kaydedip te karısına yok o ömür dü m yi yanlışlıkla koymuşum diyen bir erkek gördükten sonra sizin bizi salak sandığınıza o kadar inandım ki... şu yorumun çok boş.. peşinize düşsek ne olacak yok beni sıkıyorsun yok beni bunaltıyorsun.. istediğinizi yapayınca da ayrı bir tip oluyorsunuz..
Soran+1 yılistediğinden nefret edebilirsin.. ki eğer kadınlarda yapıyorsa bu iğrençliği sizde nefret edin.. hakkınızdır ki ben gerçekten iğrendim artık...
Senin erkeklerden nefret etmiş olman, bu tür sorunların biteceğini göstermez, bu dediklerin ölümsüz kalan ve ilelebet süren duygulardır.
06 Yorumla
Soran+1 yıleee o zaman size güvenmemiz nasııl olacak..
Soran+1 yılöyle yapsak herhalde evin yolunu bulamazdık.. bunlar etrafımdaki kadınların seçimleriyle yaşadıklarıo ve bir çoğu 25 yaşını geçtikten sonra evlendi öyle ilk aşkıyla evlenen saf kadın değil bir çoğu.. ha öyleleri de var onlarda üzülüyor...
- +1 yıl
Kişilerin ilk düşüncesi daha gerçek dünyayı görmeden ve gözü açılmadan birlikte oldukaları kişi ile bir ömür boyu yaşamaktır, kimileri başarır bunu azınlıktır zaten onlar, ama kimileri saf ve temiz kalmayı başaramaz hayalleri yıkılır bir şekilde iki taraftan biri nefsine yenik düşmüştür, Bence insan öncelikle karşındakinden ne istediğini bilmeli.
Soran+1 yılöyle de istediğimizi hiç bulamıyoruz.. evlensek te çocuk sahibi olsakta değişmiyor..
Herkes kendi çamurunda oynar. Her sakallıyı deden görmeyeceksin.! Biraz dikkatli ve titiz davranmak gerekiyor bu konuda.
03 Yorumla
Soran+1 yılben hadi tamam ben talihsizdim aptaldım kandım aldandım.. ya etrafımdaki kadınlar, ya burada aldatılan nice kadın, ya tv deki kadınlar ya ailemdeki kadınlar ya annem, ya teyzem... mutle eden erkek o kadar az ki...
- +1 yıl
Ben sana katılmıyorum. Mutluluk dediğiniz şeyleri bilmiyorsunuz. Ben o eksileri görüyorsunuz peki artıları ?
Bak şimdi burada 18 yaşında hemen cinselliğe girmiş biri, bilmem onu yapsam,bunu yapsam diye. Eeee sence bu gençlik bu düzeyde böyle ise gelecekte ne olur ?
İnsanlar bilerek ateşi tutuyorlar.!
Soran+1 yıltamam gençler konusunda haklısın ama yaşını başını almış insanlarda yapıyor ve evli erkek bekardan daha girişken korkusuz sen daha iyi bilirsin.. nereden geliyor bu güven nereden bu güç yüzsüzlük? mutluluk sürekli olan bir şey değil huzur istiyoruz zaten güven istiyoruz.. eşimiz sevgilimiz bizi seviyor bizi mutsuz etmez huzur verir demek istiyoruz.. güven istiyoruz suç mu?düşün bakalım sevgilin nişanlın eşin nette böyle edepsiz şeyler yazıyor güvenir misin rahat eder mi için yanmaz mı?
+1 yılYalan söyleyen erkeklerden, her oltaya gelen kızlardan nefret ettiğim kadar nefret ediyorum.
20 YorumlaGörmek istersen görürsün, karşındaki insanın ne olduğunu. Görmek istediğini, görmeye çalışırsanda, hüsran.
06 Yorumla
Soran+1 yılçok düz mantık... karşısına 3 seferinde bu tür bir erkek çıkan kadın için söylediğin bir anlam ifade etmiyor..
Soran+1 yılkullanmaktan bahssetmiyorum burada adam evli çoluğu çocuğu var eşini aldatıyor.. eşini aldatması hak mı o kadın onu sevip onunla evlenerek suç mu işledi..
Soran+1 yılpeygamber efendimiz demiş ki, dışarıda bir kadın gördüğünüzde biliniz ki aynısı sizin evinizde var.. bunu anlamak bu kadar zor mu.. sakın bana hergün pilav yenmez deme kadın pilav değildir..
Tamam o zaman feminist hayatın hayırlı olsun.Bu kafayla bay doğruyu da zor bulursun...
15 Yorumla
Soran+1 yılbay doğru var mı ya şaka mısınız siz?
Soran+1 yılbelden aşağı geçerekte kendini ispatladın zaten erkek değil misin...
Soran+1 yılo zaman yorumunla bun ayol açma... neticede mantıklı birşey söyleyeceksen söylersin yoksa yorum yazmazsın olur biter.. illa ki cinsel tercihimimi değiştirmem lazım.. ben inançlı biri iken böyle bir sapkınlığa mı meyl etmeliyim..
O erkegin iki yuzlulugunden degil senin ona gosterdigin iyi niyet ve affediciliginden.
010 Yorumla
Soran+1 yıliyi niyet göstermesek o adamın ikiyüzlülüğü değişecek mi? bizim güvenimiz onarılacak mı? bizim acımız hafifleyecek mi?
- +1 yıl
Sen ne kadar verici olursan o kadar fazla kaybeden olursun. Kacan sen kovalayan o olacak. Bagiran sen alttan Alan o olacak. Her hiyarim ben dediginde bir avuc tuzla kosarsan; ikiyuzlu de olur, skor pesinde de kosar, aldatir da, canina da okur. Hak edene hak ettigi degeri vermeli ederi kadar ilgili olmalisin.
Soran+1 yılaldatılan arkadaşım var ya, aynen dediğin gibi davranıyordu evlenmeden önce.. nişanlı iken deli gibi etrafında dolaştı eşi onun gözü giya ondan başka birşey görmüyordu.. evlendiler.. sonra kız aldatıldı ve çok iyi bir ev hanımı olmasına rağmen çok güzel olmasına rağmen.. eşinin açıklaması; evlenmeden önce benim için ulaşılmazdın ama, artık heryerde sen varsın normal geliyorsun bana...
- +1 yıl
Arkadasin ona "sahibim sensin" hissini vermis. Sahiplenmesi gerekirken sahip oldugunu anlamis. Ve arkadasin onun gozunde siradanlasmis. Iliskilerde bu cok onemli. Bir insanin her ne sartta olursa olsun; sahibimsin, sen ne dersen o, sensiz olamam gibi sozler ya da hareketler karsi tarafi vazgecilmez kirar ve kaybedis hizlanir.
Soran+1 yılyaa neden hep taktik uygulamak zorundayız ki size.. normal davranıyoruz duygularımızla yaklaşıyoruz evlendik artık ya daha ne taktiği arkadaşım.. bu konu sizinle alakalı...
- +1 yıl
Taktik degil bu. Kizlari kandirmak cok kolay. Gordugunuz en ufak ilgiyi ask saniyorsunuz. Erkekleri iyi taniyamadan yelkenleri indiriveriyorsunuz. her erkegin hedefi ask olamaz ki. Haa gercege bakarsan size deli gibi asik olan erkegi surundurursunuz. Bi afra tafra, bi kapris, herseye Burun kivirma. Olmaz bu kadar yaaa. Her iki tarafda olgun birer asik olsa ve aski yasasa. Bu mumkun degil. Illaki bir taraf cok ozveri de bulunur.
Soran+1 yılaşk sanmamızda sizinde emekleriniz yadsınamaz hani :D
Soran+1 yılherkesi yanı kefeye koyamazsın sadık ve kendini bilen bir kadın evli iken böyle şeyler yapmaz karşılaştığınız kadınlarla karşılaştırmayın herkesi...
Feminizm kocayı buluncaya kadar kominizm parayı buluncaya kadar ateistlik uçak düşünceye kadardır :)
04 Yorumla
Soran+1 yılevet kocayı bulur inanırsın sonra aldatılırsın...bu filmi biliyorsun değil mi.. sizin riyakarlığınız ve yalanınız değişmiyor...
Soran+1 yılyap bence.. eğer kadınlara güvenmiyorsan ve hep aşşağılık kadın gördüysen sende yap ve nefret et.. çünkü insan karşısına ve etrafına bakınca gördükleri iki yüzlülükse hep uzak dursun iğrensin..
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen genelleme yapma erkekler hakknında.Mutlaka iyi kişilerde var ama az dediğin gibi.
06 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapma diyen her erkeği artık o azınlıktan sayamıyorum.. zaten derdim bu bunu diyipta yapanlar o kadar fazla ki...
- +1 yıl
İyi kişiler olduğunu unutma.Ben kadınlar üstündür diye düşünen biri olarak herkes kötü dersen üzülürüm yani.O açıdan söyledim.
Soran+1 yıliyi erkek yok denecek kadar az.. ve ben çok fazla ikiyüzlü erkek gördüm çevremde etrafımda o yüzden gerçekten doğru söyleyen bir erkek bile güveni çok zor kazanıyor..
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama önyargı da iyi değil işte.Benim hakkımda senin gibi düşünsen üzülürüm ben mesela.Beni anlaman için tabi ki paylaşım olması lazım ama kötü demek iyi değil herkes yine de hiç tanımadan.
Soran+1 yılseni tanımıyorum öyle birşey tabi ki düşünmem buradaki hiç kimse için düşünmüyorum. genelleme yapıyorum ben çevreme bakarak.. genellemeyi de kamçılıyor buradaki bir çok arkadaş... o yüzden çok fazla var böyle erkek...
- +1 yıl
Haklısın bende güvenmem erkeklere ama mesela benim kaıdnlara olan saygımı bilsen görüşün değişir de bence.Burada herşeyi yazmak zor tabi ki.
+1 yılAnnenle baban ne zaman ayrildi veya babandan ne kadar nefret ediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılannem ve babam birlikte... ve babam ile ilgili yorumumu da yukarı yazdım...babam gibi erkek de yok şu devirde...
- +1 yıl
feministsin
Soran+1 yılzaten nedense üzüp aldatıp ve kırdığınız kadınlar böyle deyince feminist oluyor.. bizi size düşman yapan sizsiniz...
- +1 yıl
31 yasinda normal bir erkegim elime kadin yada kiz eli degmedi.escinsel degilim nefret ederim.istisna olmaktan memnunum.genellemede yapmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu devirde güven duygusu edinmek gerçekten zor haklısın
00 Yorumlagörücü evlenmezseniz aldatılacaksınız
01 Yorumla
Soran+1 yılgörücü evlenen erkek erkek değil mi?
+1 yılneler yasamissin pampa ):
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yukarıdakiler çevremden örnek...
- +1 yıl
):
+1 yıldoğrudur yazdıkalrın
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?