- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl- Ben birbirini kıskanmayan arkadaşlıkların a özeniyorum. Şu ana kadar hiçbir erkeğin başka bir erkeği kıskandığını görmedim... ama maalesef bizim cinsinde çok oluyor.
- Entrikasız hayat nasıl olurdu diye merak etmiyor değilim.😊
- Saçlarım için yeri geldiğinde bir saat uğraşmak yerine yıka ve çık yapmayı çok isterdim mesela.
- Ayşe Sultana gecenin bir vakti ben bi hava alıp gelecem, tamam mı? Dedikten sonra kafam gözüm dağılmadan çıkıp gezmeyi çok isterdim mesela. ahahahhh
Tamam, bu kadar yeter, şimdi fazla havaya girmesinler.😊😊31 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma cidden hiç yok erkeklerde. En sevdiğim huyumuz kıskanmamak:)
En İyi Cevaplar
Özendiğim o kadar çok şey varki karşı cins ile ilgili.
Sayıyorum şimdi;- Halı saha maçı
- Gecenin bir vakti aklına esince çıkıp gezmeyi
- Arkadaşlık ilişkiler erkelerde daha sağlam oluyor.
- Valla kimse beni yargılamasın ama ayakta işemeyi.
- Çok isterdim eşim benim soy adımı alsın evlenince benim memleketim yazsin onun kafa kağıdında 😀
Söyleyeceklerim bu kadar.😊
168 Yorumla- +1 yıl
:) ee bence EiG geldi
- +1 yıl
Rica ederim 🌼
- +1 yıl
Hali sahalar açılmış
- +1 yıl
Aklına esince çıkıp gezme mi? Eğer bunu yaparsam babam elinde odunla bekler beni evde
- +1 yıl
@slayer60_reis gece çıkmanın erkeklik ile ne alakası var iti köpeği var biz bile bıçaklanırız diye çıkmıyoruz
- +1 yıl
bunların hepsini yapabilirsinki ayakta işemek hariç xd isterse erkek kadının soy adını alabiliyor garip bi istek olsada ya da erkekle arkadaş olabilirsin benim genelde arkadaşlarım erkek kızlar sıkıcı olduğu için kız arkadaş edinmiyorum
- +1 yıl
+1 yılkankam soru gerçekten düşündürüvcü nokta atışı yapmışın :D :D :D ya özellikle erkekler açısından düşünürsek kızları kendime nasıl bağlarım sorusunu sorarlar hep ve her zamanda bunu yaparken kişiliğinden karakterinden çok ödün verir bu da zeki olmakla alakalı bir durumdur ben asla kendimi kimse içinm kaptırmadım ama diğerlerini bilemem ve kanka bide karşı tarafa bişey yaptırmak düşüncesi hiç akılma gelmedi valla :D lihljh
16 Yorumla- +1 yıl
:D eh knk sabah sabah BrainJogging 😃
- +1 yıl
iyi beyin sporu yaptırıyosun kanka he çaktırmaa :D :D şihşigh
- +1 yıl
İşimiz bu hahah 😃
- +1 yıl
aa işe mi girdin sosyetiğim hayırlı olsun :D :D :D şartları nmedir bakim :D :D lhligh
- +1 yıl
Knk mecazi anlamda 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Ya biliyorummmmm 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılHer şeyimizi kaptırdık. Eskiden kadınlar evde oturup, çocuklara bakıp, ev işi ve yemek yaparlarmış. Şimdi ise ülke yönetiminde söz sahibi olacak kadar çıtayı yükselttiler. Hiç birine karşı değilim de futbolumuza karışmasaydınız yaw. Bir o kalmıştı o da elden gidecek az kaldı. Eşitlik istiyoruz!
811 Yorumla- +1 yıl
Hahah yok artık kıskanç 😃
- +1 yıl
Eşitlik istiyoruz diye kıskanç olduk. Nerede o feministler 😬
- +1 yıl
çok haklısın biz eşitliğe razıyız. pozitif ayrımcılık bizi bitirdi.
- +1 yıl
Hahah 😃 eşitlik istiyoruz diye ayaklandırma yapacaksın
- +1 yıl
Bize de İstanbul sözleşmesi lazım 😀
- +1 yıl
Size Temiz bi Sopa lazım 😃 bilhassa sana 😃
- +1 yıl
Diger arkadaşa demi 😀
- +1 yıl
Hayır sana 🤦🏼♀️
- +1 yıl
vallaha ben sadece eşitlik istedim.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Kadınların ne zoruna gitmiş be. Bilseydim daha fazla yüklenirdim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılFazla abartmadan söyleyeyim hemen.
İçinizdeki o hiç büyümen çocuk
Kalbinizin hep temiz olması
Arkadaşlığınızın samimiyeti
Detaylı ve derin düşünmeniz
Kıvrak zekanız
Hafızanız
Konuşurken büyüleyici olmanız
Şiddet olmadan çözüm bulmanız
Hayata olan bağlılığınız
Bitmeyen umudunuz
Kız sohbetleriniz ( bizimkiler kavgaya gebe hep)
Kendi cinsinize olan saygınız
Güzellik
Şirinlik
Doğal sempatikliğiniz
Pürüzsüzlüğünüz
Bu kadarcık yeter gibi 🙂70 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakalsız , pürüzsüz bir cilt
Kaş aldırma,
İstediğin kadar istediğin şekil aksesuar,
Saç boyatmanin ohaaa saçları boyatmis diye hayret vermemesi,
Erkek kıyafeti giyebilme özgürlüğü,
İstediğin kadar botoks yaptırma özgürlüğü
Daha ne sayayım bilmiyorum ki 🤣29 Yorumla- +1 yıl
Beklediğim yorum 😃 aslında sorularımı direk sana mı yöneltsem hahaha
- +1 yıl
Soru sormayı bırakıyorum Sitede, direk sana soracam 😬
- +1 yıl
🥲 çok etkileyici bi yorum oldu, bırakamam boynu bükük kimsecikleri 😅😅
- +1 yıl
Trafo kıskanırlar senin EiGlerini 😅
- +1 yıl
Her zaman ki Sen işte 😌😌
+1 yıl- Her psikoloji değişiminde saçları kesme, boyatma. Oysa bizde bir rutin bu.
- Neden biz yorgunum bu akşam demiyoruz. Hep enerjik olmak zorunda mıyız?
- Her şeyi dolaylı yoldan bir kere de biz anlatsak. ? Bakalım bizim kadar başarılı olabilirler mi? Anlamak için... ?20 Yorumla
+1 yılHoşlanma, beğenme gibi doğal olaylarda herkesin karşılık beklemeden ifade edebileceği gerçeğinin yanında "ilk adımı" erkeklerin atması gerektiği düşüncesini nasıl yer ettirdik onu merak ediyordum.
316 Yorumla- +1 yıl
Artık ilk adımı erkekler atmıyor ki sadece 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Bu evreye gelmek bile uzun sürmedi mi? 😀
- +1 yıl
Sürmüştür, ama bana göre hala yanlış. 😃
- +1 yıl
Hoppala 😀 Nedir o yanlış olan?
- +1 yıl
Kadınların ilk adımı atması 💁🏼♀️
- +1 yıl
- +1 yıl
Biz bu yanlışı düzeltelim o zaman 😀
- +1 yıl
doğada da bu böyledir mesela hayvanlara bak, büyük çoğunluğunda erkek olanlar daha heybetli daha çekici olur çünkü erkek kendini beğendirmeye çalışır dişi seçer, insanlarda da erkekler kızlara yürür kız kendine uygun gördüğünü kabul eder
- +1 yıl
@isimsiz0088 Peki daha önce evlenmiş boşanmış birisi ile evlenirsek daha önce çocuğu doğada erkek aslanların yaptığı gibi mi yapalım? 😀
- +1 yıl
hayır sadece örnek verdim doğanın kanunu bu ve zaten zor elde edilen şeyler her zaman daha tatlıdır :D
- +1 yıl
@isimsiz0088 😀😀
- +1 yıl
🤔🤔
- +1 yıl
Ne oldu?😀
- +1 yıl
Hiiiiç
- +1 yıl
Bir profile bakayım dedim de o yazılar ne öyle 😀 umarım bana iyi bakıyorsundur😀
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılEtek/elbise giymek ve tayt giymek. Hayır yanlış anlaşılmasın özenme olarak değil heteroyum da, yani meselâ yazın ne güzel püfür püfür esiyor etek/elbise varken kadınlara ama biz en rahat giyim olarak şort giyiyoruz pişik oluyoruz bildiğin 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Manyak 😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1) Aksamlari disariya cikabilmeyi
2) Agizlarina geleni soyleyebilmeyi
3) Otobuste vs bacaklarini firinca kuregi gibi ayirmayi
4) killi olabilmeyi birliktelikte
5) evden cikmalari maximum 10dk hazirlanmalari
6) dus sureli maximum genelde 15dk
7) birliktelikte kotu olsalar bile ustlerine alinmamalari gamsizliklari vs vs
.
.
.
Liste uzuyor böyle41 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç yok ama iyi ki de kaptırmışız diyeceğim çok şey var.
-Doğurmak
-Regl olmak
Bunların sancısı bana iyi ki erkek olmuşum dedirtiyor.😊86 Yorumla- +1 yıl
Bende sünnet kısmını iyiki kaptırmışım diom😂
- +1 yıl
Oda var gerçi 😄 ama sanırım eskiden uyuşturma yoktu filimlerde sünnet çocuğu düğünün ortasında çığlık atardı hep çok üzülürdüm çocukken😅
- +1 yıl
Hahah öğrendiğim iyi oldu😄

Sumo güreşine bile el attı bu hatunlar...
113 Yorumla- +1 yıl
Puahehauh 😃😃
- +1 yıl
Ama güzel de oldu yaf 💁🏼♀️
- +1 yıl
Evet değişik oldu güldürdü. 😃
- +1 yıl
ablalar fenaymıs
- +1 yıl
@burakistan35 yurtdışında yaşayan hatunların özellikle ABDli olanlar, hollywood yıldızları hariç pek zayıflama dertleri yok. kadın iriyse 100 kg çekiyorsa 50'ye düşeyim diye kendisini paralamaktansa gidiyor pankreas yapıyor, güreş yapıyor, sumo yapıyor. bizdekiler zayıflayıp kendilerini göbekli Türk erkeklerine ezdirme derdindeler.
- +1 yıl
aynen iri kıyım hepsi ve obezite ciddi bir sorun halkında .
- +1 yıl
ezdirme olayı :)
güldüm buna birde paralı ise ne ezer demi ama :) - +1 yıl
@burakistan35 evet orası da var, bir de kendilerine iri dombili kadınlara ezdirmeyi seven zayıf kadın ve zayıf erkekler de var. para verip kendilerini ezdiriyorlar. öyle çok sayıda video izledim. 250 kiloluk kadın 50 kiloluk kadının üstüne oturuyor. Hem kadını eziyor karşılığında bir de para alıyorlar.
- +1 yıl
of of bılırım onu tokatlattıranlarda var .
tercih meselesi. - +1 yıl
severler.
nerde babundan türemiş erkek var kızlar yanında.
- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılGördüğüme göre Evin reisliğini kadınlar almış.
Bizim erkeklerde etek giysin bari. En azından bizde eteğini aldık derler.31 Yorumla- +1 yıl
👏🏻😃
- Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlık parası.2020de baslik parasi mi var demeyin kadinin evlenirken erkek tarafından istediği her şey bana göre başlık parası evimmiş eşya imiş altınmış hepsi buna dahil
57 Yorumla- +1 yıl
21 deyiz yalniz
- +1 yıl
Normal yani 2020 de takılıp kalması
- +1 yıl
2020den sonra yasiyoruz saymiyorum cunku
- +1 yıl
- +1 yıl
Tamam haklısın ama zaten altınlar büyük çoğunlukta masraflara gidiyor altın kadına kalmıyor dhjdj
- +1 yıl
Kadinlar kendilerini garantiye alana dek istiyorlar. annemin izledigi bi program var gelin ve kaynanalar var. bi kadinin kocasi her ay 20 bin tl kadina para yatiriyormus. bu ne kadar cirkin birsey. kendi calisip kazansin nedir yani bu tavuk gibi yolma seyi. boyle olunca durum erkegin mali oluyorlar kimse de dayak yiyorlar aldatiliyorlar diye isyan etmesin bosuna
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler daha çok çalışıyor 15 yaşlarındayken arkadaşım vardı 3 ablası evde işe gitmezdi ama o lokanta da çalışırdı günde 13 saat falan çalışırdı keşke bende kız doğsaydım ablalarım evde ben burada çalışıyorum diye isyan ederdi
31 Yorumla- +1 yıl
Disslike atan kız neyin kafasında? :D
+1 yılGüzel soru 👏 trip, şımarıklık ve güçsüz görünebilmek bizim hiç hakkımız yok, bunlar bi miktar üzüyor onun dışında yok 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir görüş olmuş, doğru şeylere deyinmişain :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Dostluğun iyisini erkeklere kaptırdık bence.
Kadından kadına kolay kolay gerçek dost çıkmaz; arkadaşlarına karşı bile hep çekiş, kıskançlık, art niyet, riyakarlık ve içtenpazarlılık mevcut.40 YorumlaBen pantolon diyeceğim ama, asıl iskoç erkekleri muzdarip bu konuda :)
"ulan biz nasıl kaptırdık mis gibi eteklerimizi liseli kızlara" diyorlardır 😄40 Yorumla
+1 yılMaskeden sonra bence karşı cins bize bıyıklarını kaptırdı
81 Yorumla- +1 yıl
Haheuah 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFutbola pek ilgim olmamakla beraber son 10 senedir birçok tv kanalında kadın futbol yorumcuları ya da futbol yorum programında moderatörlük yapan kadınların sayısı ciddi şekilde arttı. Buna şaşırmıyor değilim.
15 Yorumla- +1 yıl
Aslında çok basit. Erkekler izlediğine göre
- +1 yıl
@Bayanlaronden aman ne komik
- +1 yıl
@Bayanlaronden erkekler en çok kadına ilgi gösteriyor. O zaman kadın da çok basit öyle mi?
- +1 yıl
Prezantabl diye bir şey duymadın sanırım. Malesef iğrenç bir şey ama çoğu sektörde bu var. Kadının basit olmasına gerek yok. Kadın olması yetiyor.
- +1 yıl
@Bayanlaronden Senin bildiğinden fazla bizim unuttuğumuz var.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündümde kaptırdığım bişey yok, kaptırmışsam bile isteyedir.😄
11 Yorumla- +1 yıl
😅
+1 yılBi yorum yaptın bir daha giremedim
O kadar etkiledin sistemi 😁15 Yorumla- +1 yıl
Hahaha piüüüh bana :D şaka bi yana arkadaşlarım da dedi soruya giremiyoruz tekrar diye tuhaf ama gerçek 😃
- +1 yıl
Özel konuş diyor sistem 😁
- +1 yıl
Hangi sistem o 💁🏼♀️
- +1 yıl
KS
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini elestirmeyip kizlara bok atmayi😂Evli kadinla dusup kalkan biri var bu sitede. Gelmis kizlar şöyle boyle diyor kendi puru pak
26 Yorumla- +1 yıl
Oha kimmiş o 😃
Cevap sahibi+1 yılcok var burda oyle kendi agizlariyla yaziyorlar kadinlar kasarmis kendileri degil🤣🤣
- +1 yıl
Ben merak ederim ya 😃
Cevap sahibi+1 yıl@yarakim nickten belli
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şey bir yana. Şu talep edeni es geçip , talep edilen rolünü kapan işi bitirdi. Geri kalan her şey çıtır çerez :D Kimin neyi kaptığının bu o saatten sonra kıymeti yok.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıldüşündümde bulamadım yahu .
aslında tarıhsel bakarsak topuklu ayakkabı ılk erkekler hemde şovalyeler gıyıyormus , sonra ordan kadınalra gecmıs . ıyıkıde gecmıs .22 Yorumla- +1 yıl
@allatu666 ahanda tabi bırde onlar var .
+1 yılPantolonları kızlara kaptırdınız beyler maaalesefki
53 Yorumla- +1 yıl
Kalbimizi de kaptırıyoruz.
- +1 yıl
Ooooo hahahaha
- +1 yıl
Bizde size ama sanmayın ki bakmıyoruz
+1 yılOje tabii ki de 😃😃
11 Yorumla- +1 yıl
Büyük usta jim carrey. Nasılsın?
+1 yılEteği karşı cinse nasıl kaptırmışız ya. Yazın ne güzel püfür püfür gezerdik 😒
40 YorumlaHiçbir şeyin cinsiyetinin olduğunu düşünmüyorum yani ortada kaptırılan bir şey yok.
20 YorumlaAlışveriş çılgınlığı erkeklere daha iyi giderdi bence, kadınlar layıkıyla yapamadı 😅
30 Yorumla
+1 yılEn iyi aşçılar erkeklerden çıkıyor Biz bu işi erkeklere kaptırdık
30 Yorumla
+1 yılkesinlikle etek🤣 onu giyip aşağıdan püfür püfür dalgaya doğru esse müthiş olurdu.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecenin bir vakti aklına esince çıkıp gezmek
Arkadaşlık ilişkileri erkek ortamı çünkü erkeklerin dostlukları daha sağlam ve eğlenceli oluyoBacak kol ve koltukaltı kıllarını salmak :DGotume bakacaklar derdim olmaması kskskd10 Yorumla
+1 yıleskiden fransa kralı topuklu ayakkabı giyerdi. kadınlar almış. pantolon giyeri kadınlar alır. herseyi elimizden yavaş yavaş alıyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yedikten sonra oturmayi asdff nasil kaptirdik yaa
11 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak istiyorum 😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın Donuna kadar alıyorlar, karşı taraf yerinde olupta donuna kadar alsam ne işime yarayacak, iplik gibi bişey giyiyonuz zaten
40 Yorumla
+1 yılValla kaptirmasaydik değil de iyiki kaptırmışız dedigim regl var. Abi o ne öyle her ay varolussal sancılar ve ped masrafi valla zor.(ilerde eşine alacaksin diyenler evet alicaz mecbur jsmsjs)
50 Yorumlageceleri disari cika bilmek, gece geze bilmek, gece sokakta tek basima gezmek en buyuk hayalim asla abartmiyorum
70 YorumlaKesinlikle akşam yapılan futbol maçı. Bu konuda o kadar kıskanıyorum ki. Keşke bizde voleybol maçı gibi bişi yapsak ne bilim xkxlxl
73 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cins benden üstün olabilir veya olmayabilir sorun değil her şeyimizi de kapabilirler bizde onlardan kapabiliriz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİskoç erkeklerine eteği kaptırdık, vallahi üzerlerinde harika duruyor. Bir de kaş alma, küpe takma olayı var. O hangi ara karşı tarafa geçti düşünmekteyim.😄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNazlar ve tripler bu devirde artik erkegin nazini kizlar cekiyor sacmalik
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar için küpe olabilir, piercing olabilir. Erkeğin kaptırdığı pantalon diyebilirim.
15 Yorumla- +1 yıl
@Berraa__ Yapabilirliği tartışılır. Büyük bir kesim erkeğin küpe takmasını hoş karşılamaz. Bu arada cinsiyetler arasındaki geçişten bahsettim. Kızlar eskiden etek giyerdi, ilk pantolonu erkekler giydi toplumda. Sonra kızlar da giymeye başladı. Küpeyi, takıyı ilkin kızlar, ardından erkekler de takmaya başladı. Yani erkekler küpeyi, kızlar pantolonu kaptı. Ha bu arada kızların pantolon giymesine karşı değilim.
- +1 yıl
@Berraa__ küpe taktım diye yemediğim laf kalmadı. Topmu oldun sorularını saymıyorum bile... Millet bi bakıyorsa bi daha bakıyor, rahatsız ediyor bu da.
Adam olan küpe takmayışından anlaşılsaydı, çocuk tecavüzcülerine, şiddet uygulayanlara da adam derdik.
Bunu diyince "onlar başka" demekten başka hiç bi bok yapmıyorlar - +1 yıl
@xhgahsdas Yav kardeşim toplumun kuralları var işte. Süs işleri kadınlarla özdeşleşmiş. Bizim toplum buna hazır değil. Hakikaten toplar küpe de takıyor, onlar takmasa hadi neyse. Bu arada tecavüzcü, şiddet uygulayan adam değildir zaten.
- +1 yıl
Ya ben elalemi takmıyorum umrumda değiller, fakat insanın en yakın arkadaşları söyleyince koyuyor. Fakat hala da takmıyorum artık sadece iyi giyinirsem böyle güzel bi kombin tutturursam yakışıklılık katıyor diye takıyorum küpeyi. Normalde, her yerde takardım. da işte bu yargılayıcı toplum kazandı biz kaybettik
Kufur argo sozler birde hani erkeklere capkin derler ya bazi kadinlar coook fena yuzde 60 diyim :)
15 Yorumla- +1 yıl
@sütlümuz erkek yapıca çapkın değil yawşak diyoruz :)
+1 yılbilmem..
aklıma bir şey gelmedi.
herkes birbirinden rol çalıyor zaten10 YorumlaMini şort. Antalyalı erkeklerin bunu kızlardan önce düşünememesi acı verici oluyor bu dönemlerde.
10 Yorumla
+1 yılGeceleri özgürce gezip laf yememeyi kimseye hesap vermemeyi nasılda karşı tarafa kaptırdık.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıllı gezmek. Cidden bak. Bacagimizda bi kil olsa ıyyy diye bakarlar. Ama kendileri orman gibi geziyolar. Cok enteresan
11 Yorumla- +1 yıl
Ben alıyorum 🙄 her erkek bir değildir
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenme konusunda bizden daha şanslılar ve erkekler kızların peşinde koşar hele bide kızda güzellik varsa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili bulma, evlenme konusunda bizlerden kat kat daha şanslılar
20 Yorumla
+1 yılTek eksiğimiz çük oda kalsın xmmxkxöfdkkaözodlxk
310 Yorumla- +1 yıl
o da olmasın nolurr 🤣
- +1 yıl
Olmaması daha iyi ota boka erekte olup dolanmıyoruz ortalıkta nzjxmmdxkmd
- +1 yıl
ahahah şu an penisimize laf atıyorsun ama illa ki bir yerde işine yarıyor
- +1 yıl
Hahehah @dudunmubeni laaan süpersin 😅😅
- +1 yıl
kadın platformunda üstüme geleceğinizi tahmin etmeliydim🤣
- +1 yıl
Kız hepinizi gömdü 😃
- +1 yıl
canı sağol, kadınlara saygımız sonsuz :)
- +1 yıl
Xmkxmxkx @Sosyetic_Shegill o senin süper soru sorman💙😂
- +1 yıl
Etiketi de yanlış yapmışım Allah kahretmesin mzkzkxmosöx
- +1 yıl
Hahaha 😃 valla bombasın 👏🏻👏🏻 etiketi salla anladık biz 😃💁🏼♀️
Kadın beyanı esastır üstünlüğünü kaptırmamalıydık. Bizim iki dudağımız arasından çıkanlara göre kadın linç edilmeli, hapse atılmalıydı. Bu adaletsizlik!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara bakmadım illa yazan olmuştur ama bende yazıcam: "Babet çorabı"
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yorumlara baktım kimse yazmamış nasıl aklınıza gelmez 😂
- +1 yıl
Hahaheha 😃😃
+1 yılAdi, pislik ve aşağılık adamlardan öldük bitsinler ya da öldürülsünler.
32 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman efendi sizi seven erkekleri tanımayı kabul ederseniz ölmezsiniz. illa keko küfürbaz size kötü davranan egoist tiplerle olma gibi bi zorunluluğuz varmış gibi koşuyorsunuz peşlerinden.
- +1 yıl
@SadeceAyaz aynen soytarılardan hoşlanırlar sonra da ceremesini çekince bütün erkekler aynı oluyor
+1 yılAlta doğru daralan esofman altlari nolur giymeyin yakismiyor beyler😂
30 Yorumla
+1 yılBence en güzelleri bizde
12 Yorumla- +1 yıl
💁🏼♀️ bence de 😃
- +1 yıl
🙊😂
Ben niye babamın arabasını çarpamıyorum, gece gezmeleri, bir de jöle bazıları çok havalı oluyor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bir şey yok.
31 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
+1 yıloyle bir sey yok nesne kiyafer davranislari cinsiyetlestiremeyiz
13 Yorumla- +1 yıl
evlilik dusunmuyorum ama sevgilim isterse kiyafetlerimi giyebilir
+1 yılDüşünmeden cevap verebilirim: Özgürlük..
40 Yorumla
+1 yılKimseye kaptırmadım kendimi kapılmam için çok Zeki olması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS, k tabiki keşke s, k, m olsa da kalksa nasıl bi his merak ediyorum
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Efe64 ya canım sen olayi yanlış anlamışsın senin dediğin durumu zaten biliyorum ben kendim erkek olmayı merak ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtek giymek ya alttan püfür püfür eserdi ah ulan nasil kaptirdim😂😂
32 Yorumla- +1 yıl
sjsjsjsj
- +1 yıl
😂😂
Kıllı gezmeyi😂
41 Yorumla- +1 yıl
😃😃
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?