-Bir sabah uyandınız ve birileri diyor ki size, zeytin yemek yasak! Ne olurdu?
-Sabah kahvaltısında zeytin yemeyiz.
-Yanlış, her yasak kendi isyancısını yaratır. Zeytin severler bir örgüt kurarlardı. Üzerinde zeytin dalı olan bir ablemleri olurdu. Zeytinlere özgürlük diye bir marşları olurdu belki.
Şimdi soruyorum size; zeytin severler ayaklanıp dağa çıksa, dağa çıkan mı suçlu yoksa zeytini yasaklayan mı?
-Sabah kahvaltısında zeytin yemeyiz.
-Yanlış, her yasak kendi isyancısını yaratır. Zeytin severler bir örgüt kurarlardı. Üzerinde zeytin dalı olan bir ablemleri olurdu. Zeytinlere özgürlük diye bir marşları olurdu belki.
Şimdi soruyorum size; zeytin severler ayaklanıp dağa çıksa, dağa çıkan mı suçlu yoksa zeytini yasaklayan mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Umrumda olmazdi böyle bir yasak sevmiyorum zaten
Peki kime hak verirdiniz
Zeytincilere
Neden
Zeytinin insan vücuduna bir sağlığı olmamasına rağmen yasakladılarsa yanlış yapmışlardır çünkü severek yiyenler var saygi duyup yasaklamamalari lazımdir
Zararı diyecektim
Zeytinin zararı olmadığına göre zeytin severler örgütüne katılıp dağa çıkardınız o zaman
Size hak veriyorum
Ay hayır
Neden daga çıkayım
Insan öldürmek için mi diyorsun daga çıkmak yoksa protesto için mi
Sana zeytin yemeği yasakliyorlar susucakmısın
Ben bir zeytin sever olarak bana zeytini yasaklayanların karşısında dururum gerek fiziksel gücle gerek adaletle gerekse akıl ve davranışlarım ile
Off ne saçma bir konu
Konuyu ne ile özdeşleştirdiğine bağlı
Himmm şimdi anladım
Tam tersi dağa çıkanları öldürürdum
Ölümü hak etmişler demektir
Neden ki zeytin yemene kimsenin karışma hakkı yok ama değilmi
şu an zeytini fekan boşver
Burda PKK savunuculugu yapıyorsun
Onlar kaç insanı katletti kendi ülkelerine savaş açtılar farkında mısın?
Neden pkk savunuculugunu yapayım kürtlerin dilini mi yasakladınız yoksa
Konuşuyorsunuz kendi aranızda kimse size neden konuşuyorsunuz konuşmayın demiyo
@KSninMeraklıErkeği üff g. erizekali git şuradan
Bunlar anlamaz şurda 2 empati yapmaları için soru hazırladım kimse empati yapmıyor
Ne olursa olsun vatana ihanetin cezası ölümdür kardeşim
Peki ya o vatan gercektende vatan degilse
Haklısın bu konuda @KSninMerakliErkegi
Ne vatanı değil ya
Bu ülkenin suyunu iç ekmeğini ye bir de hainlik yap
Yukarıda zeytin severlere hak verip konunun kürtler oldugunu anlayınca zeytini yasaklayanlara hak vermen bu faşistligin kanıtıdir
Yaptıkları katliamları bilmiyor musun ya senin kendi ırkını (Kürt) ırkını bile öldürdüler katlettiler
Bak kardeşim eğer o zeytin severler kendi halkına savaş açarsa kendi askerini öldürüyorsa asla destek vermsm
Ama haklı bir şekilde protesto ediyorlarsa desteklerim sonuna kadar
@KSninMerakliErkegi az çekilir misin bir şey konuşuyoruz surda arkadaşla
Doğuda senmi yaşadın benmi madem pkk kurtleri katlediyor niye doğu hdpye oy veriyor
Bak kendin dedin HDP=PKK
Araştır kardeşim PKK doğuda çok bomba patlattı
Peki zeytin severlerin ne yapmasını önerirsin zeytin yemeyi yasaklayan "vatanına" ihanet etmek dışında
Protesto etsinler ama insan öldürmeden bomba patlatmadan ufacık cocuklarin kanına girmeden
Ya da inadına zeytin yesinler
Kimseye zarar vermeden
O ufacık çocuklar zilanda dersimde roboskide maraşta öldü ama çok geç artık
O zaman arkalarında olurum ama kendi askerlerine savaş acarlarsa Türk'te olsa Kürt de olsa Azeri de olsa ölmeyi hak etmiş demektir
@KSninMerakliErkegi
Susar mısın meraklı erkek
Asker beni vuruyorsa o benim askerim degildir
Soruyu soran istek at bana konuşalım
Ya he he bossun
Saygi cercevesinde tartisicaksan yarın yazarım sana şu an şarjım bitiyor valla
Aynen ya bütün askerler bir oldu Kürtleri öldürüyorlar askerinin %63 u kürt ama bu nasıl oluyor
Tamam yazarsın
O kararı verenin taa b. ynine
Peki zilanda roboskide dersimde maraşta kürtleri öldürenler kimdi
Devletin içinde ki herkes destekledi mi o kararı ne boşsun ya
O dediğin olayları araştırcam soruyu soran
Ya ne 15 milyonu inanıyor musun buna
Kürt sayısı şu an ortalama 25milyob
Türk Ordusu iki kolordu (7. Kolordu ve 9. Kolordu) ve 80 uçaktan oluşan hava gücü kullandı.[28] Cumhuriyet gazetesi özel muhabiri Yusuf Mazhar'ın aktardığına göre, isyana katılan bütün köyler yakılırken 15.000[13][29] kadar kişi Zilan Deresi'nde öldürüldü.[5][22][30] Sağ kalanların bir kısmı ise İran'a kaçıp katliamdan kurtulmayı başardılar.[31]
Cumhuriyet gazetesi 16 Temmuz 1930 tarihinde bu olayı "Ağrı Dağı tepelerinde tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı Dağı daimi olarak infilak ve ateş içinde inlemektedir. Türk’ün demir kartalları asilerin hesabını temizlemektedir. Zilan Deresi ağzına kadar ceset dolmuştur." şeklinde duyurmuştur
Dereyi kürt kanı ile kırmızıya boyayanlar mı benim askerim acaba?
Konusucaz yarın
Kaç yaşındasın bu arada soruyu soran arkadaş
Sana cevap vermiyorum
He he
Kurban olun bu bayrağa 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bunu PKK ya söyle bize değil
O bayrak beni temsil etmiyor neden kurban olayım
Olma zaten o şeref sizin gibilere ağır gelir
Edebiyat yapacaksan tartışmayalım
Baybay
Kaçmak kolaydır zor olan gercekler ile yüzleşmektir
🟥☀️🟩 kurban ol bu bayrağa
Peki kurban ol derken bile Türkçe yazman😅
O bayrak için sadece Kürtler savaşıyor ama 🇹🇷 bu bayrak için hem Türk hem Kürt savaştı
Daha o bayrağın emojisi telefon da bile yok olmayan bayrağıniza kurban mi olayim dkznhskw
1. si Anlayacaksan kürtçe de yazabilirim benim için sorun değil bu 2. si 🇹🇷 bu bayrak için kürtler ve türkler savaştı sana katılıyorum ama sonuç olarak kürtlerin hiçbir hakkı yok 3. sü bayragı bayrak yapan emojilerde yer alması değildir örneğin kuzey kıbrıs türk cumhuriyetinin de emojisi yok ama varlığını inkar etmek için cahil olmak gerekir
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜☀️⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩
HAHAHAHHA
Dağa çıkmayı düşünüyor musun tek soru
Bana gerek yok ki ama seferberlik olsa tabiki kürtlerin tarafında olurum
Peki ben sana soru sorayım turkler ve kürtler birlikte bir devlet kursa ve ust kimlik olarak kürt denilse herkese örnegin sana türk asıllı kürt dense okullarda kürt tarihi anlatılsa türklüğe dair birşey olmasa ülkenin adı kürdiye olsa ve ordusuna kürt silahlı güçleri denilse ve her sabah çocuklara ne mutlu kürdüm varlığım kürt varlığına armağan olsun dedirtseler kabul edermisin
Ve ayrıca türk bayrağına paçavra deseler
Devletime ihanet etmem
Boyun eğerim mecbur
O zaman çinlilere destek veriyorsundur uygur meselesinde
Yalnız Çinlilerin onlara yaptığı işkencenin haddi hesbau yok
Olsun yinede boyun eysinler vatana ihanet etmesinler demi
Boş yapma kimse size kusup icirmiyof kusmugunu kimse kadınlarıniz regl oldugunda soğuk odaya kapatmıyor bunu Kürtlere yapsalardi hak verirdim onlara
Bok yedirmiyorlarmıydı cezaevlerinde
Lan kime yedirdiler uydurma bir yerlerinden
Diyarbakır cezaevini araştır çini anımsatıyor
Eğer yapmışlarsa beter olsun yapan kişi ama şu an Türkiye de 25 milyon Kürt yaşıyor hangi birine böyle işkenceler yapılıyor?
Doğu Türkistan da neler oluyor araştır bir istersen sonra gel konuş hastaneye gittiginiz de kimse size Kürt musun türk musun diye sormuyor herkes aynı tedaviyi oluyor başına bişi geldiği zaman polis sen kürtsun seni korumam demiyo
Sana göre birlikte kurduk degilmi devleti
Silsene yorumumu hiç yazmadım say
Sorularıma cevap ver sadece birlikte kurduk demi devleti
Yarın oburgun çinliler işkencelerı yapmaya son verseler yapilanları unutucakmısınız
ya da daha iyi anlaman için şöyle söyleyeyim ben bugün senin babanı öldürsem sen birkaç yıl sonra unutucakmısın yoksa ölene kadar bana kinli mi olacaksın
Az önce olmayan bayrağınız dedin zaten siz böylesiniz kardeşliğiniz ne mutlu türküm diyen kürtlerle