İnstagram da arkadaşça konuştuğunuz kişinin bir kaç ay sonra durduk yere takipten çıkması?

Geçen yaz bana takip atmıştı kabul ettim yazdı ve tabiki bir soru taktiği ile yazdı😂 ve ister istemez cevap verdim biraz tersledim de kendisini daha sonra muhabbet uzadı kötü bir şeyini görmedim ortam çevre yapmayı severim önerilenlerde çıkmıştın dedi ve ben İstanbul da o hatay da oturuyordu ama kendisi okulu İstanbul da okuyordu ilerleyen zamanda gelicem buluşalım demişti bende olabilir diyordum arkadaş olmamızda bir sakınca görmedim ama anlaşılan arkadaş ayağına bana mı yürüdü onu da anlamış değilim tuhafıma giden bir çocuktu bazı şeylerle mesela 2-3 gün yazıştıktan sonra sesimi duymak istedi bende ses attım sonra hep ses atarak konuşmaya başladık genelde birbirimizi tanımaya yönelik sorular soruyorduk çocuk yavaştan geç ses atmaya başladı bahanesi yoğun olmasıydı bende çok takılmadım zaten arkadaş olarak konuşuyordum. Bu yaklaşık 5-6 ay kadar sürdü ve kasım ayında telefonun hoparlörünün bozulduğunu bu yüzden dinleyemediğini yazdı ve istanbula geleceğini söyledi oradaki durumu felan sordu yani pandemiden dolayı vaka sayılarını vs. İşte bende cevapladım sonra hiç yazmadı bir beş gün sonra felan bir şarkı paylaştım hikayeme ifade bıraktı sadece bende beğendim sonra bir baktım aynısını o da paylaşmış saatler sonra bende bir şey yapmadım sonra zaten hiç konuşmadım ve aylar sonra 5 ay oluyordur geçen gün beni takipten çıkmış anlam veremedim sizce neden?
İnstagram da arkadaşça konuştuğunuz kişinin bir kaç ay sonra durduk yere takipten çıkması?