Gizli Üye(36-45)+1 yılÇğnkü toplum olarak ahlalsızız. Reel çevrede ahlak ahkamı kesenler, sosyal mecralarda *m, popiş, meme, aklınıza ne gelirse yalama yutma emme gömme z*kme derdinde. Nasıl orsa burada tanıyan yok. Ne diyon diyen yok. Ki bu durum sadece erkeklere özel bir durum da değil. Kadın evli çoluk çocuğu var bana teklif ediyor yapalım mı z*k beni diyor. Görüyorum soru görüşlerde tanıdığım onca kız kadın evli çoluk çocuklu nişanlı. Gelmişler burada heyecan peşindeler. Kaldır erkeği vur kadını birbirlerinden farkı yok.
Kendi tarfımızdan bakacak olursak şahıs olarak ben de yanlışların içine düştüm. Ama artık akıllandım. Kuyruk sallayan yamuşan, olta atan her kadına ilgi göstermiyorum... Tanımadığım kişilerle konuşmuyorum.
Kafam rahat. Gönlüm ferah. Sohbet ne kadar seviyeliyse arkadaşkık da o kadar sağlam ve uzun ömürlü oluyor.
Belki birgün benim karşıma da öyle bir kadın çıkar sohbetine doyamayacağım. Sevip aşık olacağım. Gözlerine baktığımda aşk diyebileceğim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüşüm iyi görüş seçilmiş. Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılBu site Türkiye'nin özet hâli aslında. Her türlü insan var ve herkes içindeki dünyayı, sanal âlemde yaşamaya çalışıyor. Türkiye de hem cinselliğin Afrikası olduğu için, hem de ahlâksız bir toplum yetiştirildiği için böyle kişilerle karşılaşmak çok normal bir durum. Birilerinin itiraf etmesi lazım. Sevdiğiniz, saydığınız, arkadaşlarınızdan, akrabalarınızdan, çevrenizden, iyi sandığınız, normal sandığınız erkekler, bu ve bunun gibi sitelerden birilerini düşürmeye, kızları soydurup "nude" adı altında fotoğraflar istemeye, hatta olursa buluşup cinsel ilişki yaşamaya çalışıyorlar. Evli, bekar farketmeksizin, herkes bir kudurukluk yaşıyor ve bunu ahlâksız bir şekilde sürdürüyorlar. Bu toplumun bu kadar ahlâksız olduğu, pislik olduğu bu ülkenin hâlinden belli zaten. Türkiye Cumhuriyeti insanları, düşündüğümüz kadar modern, kültürlü, düşünceli, duyarlı, bilinçli, ahlâklı değil maalesef. Acı ama gerçek.
33 Yorumla- +1 yıl
İşte asıl sorun insanların iki yüzlü olması toplum arasında herkes çok namuslu çok ahlaklı ama söylediğiniz gibi sanal dünyada iğrençliğin haddi hesabı yok. Bunlara maruz kalmak çok daha acıtıcı ne yapmak gerektiğini bilmiyorum.
- +1 yıl
İlla iyi insanlar karşınıza çıkacaktır. Bir insanın iyi biri olduğunu da ancak zamanla öğrenebilirsiniz. İyi bir insan bulduğunuz zaman hemen sahiplenin, kaçırmayın 😄😄 Valla ben pek iyi bir insana rastlamadım şahsen, o yüzden ülke değiştiriyorum çok yakında.
- +1 yıl
Şimdi yorumlara baktım da, %90 yalan söylüyor, iyi gözükmeye çalışıp aklı sıra oltaya düşürmeye çalışıyorlar kesin. 😃😃 Bir tane şarkı var bu konuda, kulaklıkla falan dinle, çok açık sözlü bir şekilde anlatıyor her şeyi. 😃😃 https://youtu.be/J99Sh6BlkUI
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHer çeşit insan her yerde var maalesef.
Size bu konuda çok hak veriyorum.
Yanlız sizden nacizhane bir istirhamım olacak.
Lütfen yapabildiğiniz kadar genelleme yapmamaya çalışın.
Neden?
Çünkü bunu yapan maalesef sadece erkek cinsi değil kadında var.
Bence bu konuya bir bütün yani insan olarak bakarsak sorunu daha iyi şekilde tespit edebiliriz..
Tekrar söylemem gerektiğini düşünüyorum.
Lütfen genelleme yapmamaya özen gösterelim.
Bunun nedeni çok büyük bir önyargı ortaya çıkıyor ki , bu insana bir süre sonra iyi olanı kaybettirir , kötüyü buldurur.
Sonra kısır döngü olarak devam eder.
Hayat ne olursa olsun devam ediyor , hemde suprizlerle.
Şekile ve paketin ambalajına takilmamaya çalışalım.
İyice inceleyelim.
Sadece kadın/erkek olarak değil, insan olarak da değil hayatın her alanında bunu yapalım ya da yapmaya çalışalım.
Hayırlı Sabahlar.00 Yorumla
Güzel bir tespitte bulunmuşsunuz. Söylenecek çok fazla bir şey yok aslında.
Burayı AMAÇ yerine ARAÇ olarak kullanıyorlar. Bu her iki taraf içinde geçerli. Ama burada çok sayıda fazla oldukları konusunda hem fikirim.
Buranın IQ tespiti yapmaya gerek yok. Genel Kültür amaçlı bir SORU ya da BENCE paylaşın bakan on kişiyi geçmez. Ama O kadar saçma bir soru soruluyor ki yorum yağmuruna dönüşüyor.
Bu siteyi çok ciddiye almayın derim. Bakacaksanız da zamanla Kişileri Engelleyin. En azından temizlik yapmış olursunuz.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılRica ederim. Duyarlı paylaşım için ben teşekkür ederim 😊. Normal konuşma kapsülleri iki cümleyi gecemeyenler maalesef, insani değerlerden uzak vizyondan uzak okumaktan ve düşünmekten uzak insanlar. Bu kişileri, rahat rahatsız ediyor ve tamamen tek güdümlü hormonlariyla hayata devam ediyorlar. Tabiki toplumun her kesimi bu denli seviyesiz değil. Maalesef bu kişiler her ortamda insanı insanlıktan utandırıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
🙏🏻
- +1 yıl
Değerli bulduğunuz için teşekkür ederim.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın, maalesef erkeklerin çoğu böyle. Faydalanmak istiyorlar.
Tabiki art niyetsiz, temiz insanlarda var. Ama konuyu bir şekilde maalesef ki cinselliğe getiriyorlar..
Bu kişilere sınır çizmek zor değil, mesaj kutunu kapatabilirsin, görüş yorumlarını kapatabilirsin, engelleyebilirsin.40 Yorumla
+1 yılTipik erkek davranısları sergiledikleri için hayır ne geçiyor ellerine anlamıyorum bir kadını cinsel obje gibi gördükleri için abazalıkta çığır açıyorlar burdaki amac fikir alışverişi insanlar la iletişim hoş sohbet düsünme özgürlüğü ve bu düşünceyi dile getirebilmek sohbet edin arkadas edinin kızlara sarkmakla küfür etmek le abuk subuk seyler ima ederek nereye varacaklar kendi ailenizden birine bu sekilde yapılsa hoş olur mu bostan yere benim kız kardeşim in işi olmaz falan burada demeyin toplum içinde kadınlara kızlara yapılan baskı sonucu burada kendine sanal bir dünya kuruyolar elimize dilimize belimize hakim olalım arkadaslar 🙏
00 Yorumla
+1 yılMaalesef gerçekten o kadar üzgünüm ki bazen yorumlarda belirtiyorum ara ara yeri geldiğinde hemcinsimden utanıyorum ya örnek kız sevgilisi ile ilgili soru soruyor hemen gel benimle ol VS gibi yorumlar gerçekten insan aklı başında olgun birini göremiyor hemen herşey bel altına yöneliyor ya resmen çoğu kişi ego tatmini yapıyor gibi geliyor bana bazen ben utanıyorum yazılanlar karşısında..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kültürlü, okumuş, görgülü, ileri düşünceli kimselere burada rastlamak sahildeki çakıl taşları arasında pırlanta bulmak gibi.
Bence hacı hacıyı arafta, sarhoş sarhoşu meyhanede bulur sözü üzerinde düşünmek lazım.
Güzel bir belgesel var; "Warren Buffett Olmak" mutlaka tavsiye ederim.
Bir bölümünde yanınızda nasıl insanların olması gerektiği ile ilgili güzel sözleri var.
.10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kusura bakma lütfen bu kültürümüzün bir göstergesi.. Buyur ne zaman istersen istediğin konuda sohbet ede biliriz..Çünkü bizde bazı şeyler bir kişi üzerinden topluma mal edilir.. Her zaman bizde kişiyi nasıl bilirsin kendim gibi şekli geçerli.
20 YorumlaYa ooff, bırak bu "annenize kardeşinize" muhabbetini.
Evet, buradaki heriflerin %70i leş. Sinek. Onda haklısın. Ama kadınlar erkeğin olduğu bir platformda, illa ki konu flörte ya da cinselliğe gelir. Napacaklar, satranç mı oynayacaklar?
İstemediğin bir seviyeye gelirse de bas engeli işte01 Yorumla
+1 yılMalesef ya. resmen kanayan yara
Ama siteye özel degil sanirim erkekler her yerde böyle. Keşke siteye özel olsaydi burarakilerle muhatap olmayız olur biterdi ama yok yani30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO seviyeli insanları kolay kolay bulamazsınız onlar da zordurlar elde etmek zordurSizin de pek seviyeli olduğunuz söylenemez siz de de sapık abaza çok, bir gün birine düzgün mesaj atmıştım sitedeki ilk mesajlaşmamdı ama cevap vermeyince mesaj atmaları kapattım ilk ve son mesajlaşma oldu artık sadece sorularıma cevap için kullanıyorum 😏
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşıldım sanıyorum, benim kimseyi aradığım yok “elde etme” mevzu zaten benim karakterime ters yani öyle bir tutum içerisinde değilim. Hemcinslerimin hareketleri beni alakadar etmiyor şu an, ben kimseyi rahatsız etmiyorum aynı şeyi de karşı taraftan bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen de zaten genel söyledim
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter bozukluğu bunu doğuruyor. Bence ailelerine yapılsa sorun etmezler. Çünkü ailesinin ve kendisinin namus skavranina inanan biri bir başka insanın namusuna el ve dil uzatmaz.
10 Yorumla
+1 yılMalesef her sosyal mecrada bunlar böyle ve beyinlerinin yerlerini uçkurları aldığı için, kadınları cinsel obje olarak gordukleri içinde hiç bir zaman mutluluğu yakalayamıyorlar.✂️
10 Yorumla
+1 yılÜye adından cesaret buluyor olabilirler veya alttan alıyorsan falan bilemedim hiç biri haklı gerekçe değil tabi ama durum bu engelle geç çok samimi olmadıkların dışında yazışma kimseyle.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu engel listemin başını çekiyor ama normal muhabbette bile cinsellik oluyor, gel oyun oynayalım arkadaş olalım amaçlı takılmadıkları için niyetleri belli beklentimi yüksek tutmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılBacisina anasina yapsan nmaus bekcisi kesilecek insanlar burda 1numarali p. zevenk gibi davranıyor
30 YorumlaErkek tek değil kadınlarda var buradaki insanlar diyelim daha doğru olur
Bunu bende sordum soru olarak ama neden soru çekici gelmedi cinsellik adına soru soruldumu çoğunluk yazar şair kesiliyor00 YorumlaAile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Herseyin vakti zamanı vardır konuşmak istemiyosa bi insan zorlayamazsın kendini küçültmekten başka bişey degil adam olan insan kendisini bi kızın karşısında tartması gerek agırlını koyması gerek ama kurunun yanında yaşta yanıyo herşey belden aşagı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmasaydın iyiydi. Herkes sapık abaza kudurmuş değil bunu bil. Şükür aklına uçkuruna sahip çıkanlarda var bu sitede. Kolayı var, mesaj kutunu kapat. Engelle. Yinemi geldi, yine engelle.
01 Yorumla- +1 yıl
Sitenin %90ı böyle olduğu için bana da söylediğiniz kriterde kimse denk gelmediği için üzgünüm ama genelleme yapmak zorundayım ayrıca mesaj kutusu zaten kapalı.
Her ne kadar dogru soyluyor olsanda seninde ahlak anlayisin ayni seyi anana bacina yapsalar iyimi olurdan oteye gidememis.
Yanlis anlama beni ama ifsaa et yapani.010 Yorumla- +1 yıl
Benim ahlak anlayışım bir çok kişinin reddettiği türden işlerine gelmediği için. En olur şekilde açıklamaya çalıştım durumu burası Türkiye başka türlü nasıl anlatabilirdim ne söyleyebilirdim? Sizin ahlak anlayışınız nedir aydınlatın bizi.
- +1 yıl
Simdi birisi sana yaziyor ve direk cinsellikle alakali konusmak istiyorsa, her insanin kirilacak bir noktasi var sorgulayacagini gorup soru sorabilecegin bir dusuncen olmali.
Acimak yalnizca cokus yasayan insanlar icin bir erdemdir. Aciyanlari kiniyorum cunku utanmayi saygiyi insanlari ayiran araliklari sezme duygusunu bitirir.
Sonucta dar olan sinirlarin belirlenmesi guctur. - +1 yıl
Peki o zaman tuvaletinizi sizde caddenin ortasına yapın ya da sokak ortasında beraberlik yaşayın insanlara saldırın canınız ne istiyorsa onu yapın madem iradenin etkisiz bir kavram olduğunu ve insanlar ile hayvanlar arasındaki fark olduğunu düşünmüyorsunuz yapın tüm bunları. Yorum yapabilme yeteneği Bir çok insan da bulunmuyor maalesef bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla ilerledikleri için.
- +1 yıl
Birisi bana yazıp cinsellikle alakalı konuşmak istediğini söylediğinde bende istemediğimi söylüyorum zaten ve bunun için küfür yiyorum bu normal mi sizce? Daha dün bir tane şeref yoksunu cinsel birliktelik teklif etti buluşalım görüşelim şeklinde bu da benim için bardağı taşıran son damla oldu ve buraya bunları yazdım.
- +1 yıl
Burda kimse gerçek adını kullanmıyor nicki var ve fotoğrafı falan hiç bir şeyi yok sizin söylediğinizi yapmam da bana bir yarar sağlamayacak.
- +1 yıl
Belki olabilir teşekkür ederim fikir için.
Canına tak etmiş kızın ,,, sitemleri yüzüme yüzüme deydi , yazık konuşsak sözler boşa.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar şerefsizleri var mı diye sorcam ama soru gereksiz olcak
10 Yorumla
+1 yılAbazanlar işte. Ben hiç mesajlasmiyorum kimseyle anca havliyolar
10 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sana ama nadir de olsa seviyeli insanlar da var.
10 YorumlaGayet mantıklı ve anlamlı yazmışsınız çünkü sizin arayışınızın farklı olduğu gibi her kişinin arayışları farklı genel olarak tanımlamak isterseniz ortaya her alukarda cinsellik çıkıyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılBende şaşırıyorum daha görmediği birisi için abazalik yapıp resim atıyorlar kız profili açıp da erkek çıkanlar var bana da denk geldi öyle bi serfsz amaçları ne ne geçiyor ellerine
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu bir bakıma insanları sosyal mecralarda
deneyimlemek adına iyi bir yöntem,
düşünsene en azından insanlardan uzak durman gerektiğini anlıyosun ve buda bir tecrübedir bence.00 Yorumla E hadi gel bakalım seviyeli. sohbet edelim? Bakalım seviyeli sohbetime evet diyecek misiniz merak ediyorum 🤔
05 Yorumla- +1 yıl
Bununda altından bir şey çıkar.
- +1 yıl
E bu kadar şey yaşadım bu sitede iyimserlik bitti kalmadı :))
- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmayın abi napalım biz sımdı adamlarla sohbet ederken bizemi sordun
hersey sızın keyfınızın ıstedı gıbı yurumez ole hem konusalım hem o tarz muhabbetler yapmayalım karşındakı senın keyfıne gore hareket etmez hıc bı zaman ya konusurken bunları goze alcaksın ya da hıc konusmucaksın bıktık su aynı sorularınızdan su sıteye geldımden berı gunde 10 tane bole soru goruyorum en son patlıcam dedım bırıne ahada patladım01 Yorumla- +1 yıl
Bir gün anneniz, kardeşiniz, karınız ya da sevdiğiniz herhangi bir kadın tacize uğradığında da aynen böyle söyleyin. Sizin gibi zihniyetlere bir şeyler anlatmak sadece zaman kaybı. Birisine selam verip konuşmak düzgün muhabbet etmek başka, cinsel muhabbet etmeye çalışmak başka. Size yüz verince yollu oluyo kadınlar yüz vermeyince kezban oluyo. Mutlaka birşeyler oluyo ama, bu kadar saygısız bu kadar anlayışsız ve duyarsız olmayın yazık.
Neden boyle neden soyle 1000 defa soruldu bu sorular. Burdaki abazalar bitmeyecek. Mesaj kutunuzu kapatin rahat edin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 2 yıldır buradayım ve ilk defa soru sordum ne yazık ki böyle bir soru oldu. Mesaj kutum günlerdir kapalı az önce birisi kırk kez takip isteği gönderdi bende neden istek gönderip durduğunu sordum günlerdir, ve biraz konuştuktan sonra bana cinsel birliktelik teklif etti buluşalım görüşelim şeklinde. Bunu nasıl örtbas edip önüme bakabilirim? Benim hazmedemediğim türden dileyen susup oturabilir.
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Her yerde olduğu gibi burda da abazanlar var. Ve gayet kaliteli üyeler..
Konuşacağın kişiyi iyi analiz etmelisin sadece.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bu yüzden amacı gerçekten samimi sohbet etmek olan erkekler de arada kaynayıp tersleniyor... Misal, ben kabuğuma çekildim. Kimseye samimiyetimi ispat etme çabasına girmemek, kıyaslanmamak için. Az insan çok huzur misali
00 Yorumla
+1 yılSohbet karşılıklı bir şey birazda sohbeti sen yönetiyorsun aslında
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır burda öyle bir şey mümkün değil karşı taraf ahlaksız sorularını sana yöneltiyor ve senden cevap bekliyor bu kadar.
- +1 yıl
Bir merhaba nasılsın sorusuna cevap vermediğin için olabilir.
- +1 yıl
Cevap vermek zorunda değilim saçma olan şu ben onların mesajlarına cevap vermiyorum diye iğrenç konuşmaları onları haklı mı yapar
- +1 yıl
Haklı yaptığını söylemiyorum. Ahlaksızlığın haklı olduğu bir yer yoktur. Ancak gerçekten sohbet etmek isteyen kişi klasik şeylerle başlar
+1 yılbu sitede bahsettiğin tarzda insanlar çok fazla gerçekten ama hiç normal birine denk gelmemen tuhaf :d
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişilerle doğru şekilde sohbet etmeye çalışıyor olabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimseyle sohbet etmek gibi bir derdim uğraşım yok, kibirden hoşlanmıyorum karşımdaki insan ağzı var dili var dikkate almalıyım düşüncesiyle hareket ediyorum egoist olmayayım diyorum bu sebeple mesaj atanlara cevap veriyorum ama galiba yanlış yapıyorum.
- +1 yıl
Sanal alemin getirdiği gizlilik kalkanı nedeniyle insanlar çok rahat olabiliyor. Normal şartlarda yüz yüze o kadar cüretkar bir tavır sergileyemezler ama sanal alem olunca ve rumuzlar arkasında gizlenmek mümkün olunca bahsettiğin şekilde sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
Temel eksiklik baskılanmış hislerin burda irdelemeksin aktif edilmesi olduğunu düşünüyorum. Genel tavır bundan ibaret
02 Yorumla- +1 yıl
Bence bu sadece yapılan iğrençliğe kılıf hazırlamak, insanları hayvanlardan ayıran şey iradedir her zaman herkese karşı istediğimiz gibi davranamayız ve bu kişiyle hiç bir tanışıklığımız yoksa buna asla ama asla hakkımız da yoktur.
Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Evet kurunun yanında yaş ta yanar misali selam verip cevap alamadığım üyeler oldu.
00 Yorumla
+1 yılKafanın uyuştuğu birisini bulmak çok zor zaten burada
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cunki benimle tanışmadın gercekten seviyeli gercek sohbet etmek istersen ekle
00 Yorumla
+1 yılŞ... siz olan heryerde öyledir kanı bozuk olan çok 😒
00 Yorumla
+1 yılMesaj kutunu açık birakirsan bence olacağı bu derim sana 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla yeni geldim sana ama boyle gorunce bi garip hissettim sanirim eski kafali bi adamim ben ama haklisin biliyormusun saygi da duyuyorum o yuzden sanirim usulca olaysiz dagilmaliyim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe ilk defa gizli yorum yapma zorunda hissettim kendimi halbuki yeni kabul etmistin istegimi uzuldum gercekten
haklısınız merhaba . nasılsın 3. kelime cinsellik. mağaradan çıkıp gelmişler sanki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. sen dilediğin kişilere ulaş ve sohbet et o halde.. kendin seç diyaloğa gireceğin insanları.
00 YorumlaYaş kısıtlaması yok ki. Ergenler abazalar her yerde.
00 Yorumla
+1 yılHer şey de olduğu gibi insanın da iyisi kötüsü oluyo
00 YorumlaSanal olduğu için rahatlar ablacım: ) seviyeli sohbet edenler var ama sayısı az ve nadir.
00 YorumlaDüzgün lişilere denk gelmemişsin bu sitedekilerin hepsi öyle değiliz ☺️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Edep herkeste bulunmuyor maalesef. Böyle olmaması için keşke birşeyler yapabilmeyi çok isterdim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Son cümlen mükemmel, iyi akşamlar..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum iyi akşamlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla 2+ yıldır buradayım, kimseyle o amaçla konuşmadım. Buna benzer insanlarda vardır biraz daha dikkatli olmaya çalışın:)
10 Yorumlazaten bizim Türk milletinin empati düşüncesi hemen anne veya kız kardeşine yapılsa ne yaparsın empati bu değil ya
karşında ki kişi anlayışsın biriyse yapacak bir şey yok konuşmayacaksın o zaman02 Yorumla- +1 yıl
Karşımdaki kişi empatiyi hak ediyor mu? Tanımadığım insanlarla sırf onlar istiyor diye neden cinsel sohbet edeyim? Empati kurması gereken taraf bu konuda erkekler benim anneme yapılsa hoşuma gitmez o zaman bende yapmamalıyım. Ayrıca bu potansiyel sapıklık tartışılacak bir tarafı da yok yanlışa yanlış denir.
+1 yılTabii ki çoğu kişinin amacı cinsellik
Kişiliğinde güven duygusu barındıran insan sayısı yok denecek kadar az00 YorumlaSen ninkinde yalnız kadın yazarsan yalnızlığını gidermek istiyor olabilirler
04 Yorumla- +1 yıl
Sizin zihniyetinize karşı ne söyleyebilirim ki? Yapılan bu çirkinliği bile kadına mâl etmeyi başarıyorsunuz.
- +1 yıl
Beni tanımıyorsunuz o yüzden benimle alakalı yorum yapma hakkına sahip değilsiniz.
Kendimi övmek gibi olmasın lakin bu konu da kendime çok güveniyorum 1 yıl garanti 😂
00 Yorumla
+1 yılAsla böyle bir şey yapmam. Sende anlamışsındır zaten beni. Bu maalesef eğitim zayıflığından oluyor. Kızları sadece seks objesi olarak görüyoruz ama amaç o olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ruhun bozuk ise buradaki erkeklere laf etme hiç 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@Ansuz öyle biri değil bilmiyorum hala sitede mi çok eskiden konuşmuştuk. Hiç sapikligini gormedim.
00 Yorumlaaceleci ve elinden kacırmadan önce kendilerini belli ediyorlar oysa zamana bırakıp olgunlk gösterseler belkide insanlara uzun süreli arkadaslık dostluk paylaşım olarak görmüyorlar
00 Yorumla
+1 yılAnkaradami yasiyorsunuz. Bende bahcelievlerdeyim tanismak istermisiniz
Sanalda herkes cinsellik pesinde malesef. Ben sizinle burdan tanisip gercektede bulusmak isterim00 Yorumla
+1 yılBu uygulamada genel olarak insanların amacı bu bu yüzden burda düzgün sohbet edeceğin birini bulmak genel evinde bakire aramaya benzer
01 Yorumla- +1 yıl
Burası genel ev değil ama verdiğiniz örnek son derece yanlış ve irite edici, herhangi bir uygulamayı bu amaçla kullanan kişi de sadece sapıktır başka açıklaması olamaz.
Özelden yazma imkanınız var mı bir konuyla ilgili bir şey soracağım
07 Yorumla- +1 yıl
Randevu sistemi ile çalışıyoruz beyefendi konu nedir buradan ön bilgilendirme yapınız.
- +1 yıl
Torpil rüşvet yok beyefendi başka mecralarda şansınızı deneyin mutlu geceler..
- +1 yıl
Sizi neden kaybedeyim beyefendi yollar çatal çatal… Ankaralı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin biraz nezaket bu şekilde kimse özele gelmez sizin için.
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat