Aile & Toplum Uyumayanlar buradamı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor kimler sabahçı kimler hala ayakta Güncellemeler+1 yıl Adnan Oktar'ın kedilerine döndüm 🙈🙈😜😂 Uyumayanlar buradamı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Allamm sarı saç bu kadar mı yakışmaz hiç gitmemiş sana 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Gittiği kadar ben seviyorum Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Seni cekemeyen bi kisi daha Yorumla
prestiqe33 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Gunaydin... yok yok daha olmamissin kedicik.. dolgun dudak ve dolgun gogus yok 1 0 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayım Zalimlere kötülereYenilmedim buradayım 1 0 Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Uyuyacam şimdiAslında uyku düzenini one cekmeli 1 1 Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl https://youtu.be/hqhJAZMDq4QNefesimi kesiyorsunuz hocamMaşallah hocam masallah Yorumla
sdsdfds Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Ayni. durum al. benden de okadar...Uuku yok ama nese yerinde gibi?😉😇😆 0 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Göğüslerin kaç beden @selda26081994 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 85 niyeki Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Merak ettim kırmızı sütyen var mı sende @selda26081994 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Sütyenli halin nasıl azdırabilir. mi bir erkeği 😊 @selda26081994 Yorumla
kelimemuhendisi88 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Sayende uykumuz kacti🤮🤮 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Niye behh Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Baska resmin yokmuydu allasen Yorumla Soran +1 yıl Resimden bol ne var profilimde resimden başka birşey yokki Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Ben neden goremiyorum Yorumla Soran +1 yıl Takipleşmiyoruz ondan Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl İnstadan takip edeyim bence 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kullanmıyom Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Ciddi olamassin 😲 Yorumla Soran +1 yıl Ciddyim ama maalesef Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Ozelden mesaji kapatmissin yazamiyorum ama 😲 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Sen at bakalim mesaj Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sarı saç sana çok yakışıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eywallah broo Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Çok kıskançsın seni anlıyorum 🙂 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl GunaydinAmazon kizlari gibinolmussun hayirdir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Adnan Oktar'ın kedileri gibi😂😂 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Masallah hocam masallah Yorumla Soran +1 yıl 😜😂 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Okuyup ufletme sonra Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabah sabah bu ne hoşluk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dünden foto anlık değil Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Olsun yine enerjisi yüksek bir fotoğraf demesen bilmezdim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O saçları karamel yap bence yüzün iyi yakışır 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben bunu seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi aman 😒😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profil foton daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel canım sıkıldı sohbet edek biraz sana saç rengi alcam hatun sjjj Yorumla Soran +1 yıl Vaktim yok sohbet edicek çok arkadaşım var zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selda üzdü 😕🌹 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. daha gece yeni basliyor. 1 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Günaydıııın, henüz uyuyabilmiş değilim. 😂 1 0 Yorumla
GururYapmaYaşa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Siyah sana ne kadar da yakışıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eywllh Yorumla
Gizliizlizlilii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ooo kedicik 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha😂😂 benzemişim dimi Yorumla Gizliizlizlilii +1 yıl Evet Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Burdayız 1 2 Yorumla Macera0707 +1 yıl Evet bu kadar mı? Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar uyucam çünkü Yorumla
tahadogsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Çok tatlı olmuş saçların 1 5 Yorumla tahadogsss +1 yıl Rica etsem takip edermisin Yorumla tahadogsss +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Sebebini söyle geçerli bir sebebin varsa Yorumla tahadogsss +1 yıl Tanısmak bir kac iltifat etmek felan Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla
atletikabi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl az sonra yatıcam abla kızma valla ahada gidiyom 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi uykular Allah rahatlık versin Yorumla atletikabi +1 yıl teşekürler prenses sanada Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güzel siniz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tşkkr edrm Yorumla hayletdayi +1 yıl Trans mısın Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla hayletdayi +1 yıl Sonra dan kız Yorumla Soran +1 yıl Ne halaka öyle bir görüntü mü var Yorumla hayletdayi +1 yıl Özür dilerim Yorumla
Senlikvar1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Ben burdayım 1 0 Yorumla
memet1331 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Eceline susadin 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Niyeymiş 😂😂 Yorumla memet1331 +1 yıl mesaj atsana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne halaka Yorumla memet1331 +1 yıl Öyle yorumlar alabilirsin o anlamda Yorumla Soran +1 yıl İyi böyle atmam mesaj felan Yorumla memet1331 +1 yıl Senin bilecegin iş Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla memet1331 +1 yıl İnsan geri döner Yorumla Soran +1 yıl Gördüm geri takip yapmıyorum Yorumla memet1331 +1 yıl Ayyy tamam Yorumla
Esmerr_Bomb Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Burda neden sordun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiççç Yorumla Esmerr_Bomb +1 yıl 🔥 böyle bi konu mu var Yorumla Soran +1 yıl Laf olsun torba dolsun Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Sabahladım 1 0 Yorumla
murats001 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Burdayım shjaja 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bu soru ogüne özeldi Yorumla murats001 +1 yıl Ghjgs olsun özele gel 😅 Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne halaka Yorumla murats001 +1 yıl Senle muhabbet etmek istiyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama ben istemiyorum. Yorumla murats001 +1 yıl 10, 15 dkk kpnuşsak bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Vaktim yok Yorumla murats001 +1 yıl Ya ama 😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Allamm sarı saç bu kadar mı yakışmaz hiç gitmemiş sana
Gittiği kadar ben seviyorum
Seni cekemeyen bi kisi daha
Gunaydin... yok yok daha olmamissin kedicik.. dolgun dudak ve dolgun gogus yok
yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayım Zalimlere kötülere
Yenilmedim buradayım
Uyuyacam şimdi
Aslında uyku düzenini one cekmeli
https://youtu.be/hqhJAZMDq4Q