Ailem çok korumacı?

22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı doğru düzgün arkadaş grubum yok aktif hayatım yok. Ama annem babam falan oyle akşamları biriyle çıkmama izin vermez veya gündüz de nereye gidicen kaçta gelicen akşam ezanından önce eve gel diyor. Yaşıtlarım inanın amacım kimseyi karalamak vs degil ama çoğu ailesine yalanlar söylüyo yiyisiyo neler neler yapiyolar hayatlarını yaşıyorlar görmüş gecirmisler ben çok mutsuzum öyle flört falan edemem evden cikarken ne dicem annemler e falan mesela... bi arkadaşım var annesi onun da baskıcı 21 yaşında ona da annesi izin vermiyor çocukla buluşmasına kahve İçmesine annem o kadın haklı yüzük taksınlar önce vs diyor geri kafalı... Kız da diyo ki ben tanımadan kahve içmeden nasıl tanicam çocugu diyo annem diyo ki yaşı daha küçük vs diyo. Mesela ben hastaneye işe giricem bana diyo ki ben mesela senin ordan normal Tekniker le falan konuşmanı istemem hani Dr olsun isterim diyo salak salak o arkadaşımın anneside kendi bulduğu ile evlensin konussun istiyor. Ama arkadaşlar cidden benden küçükler çocuk doğuruyor mutlu mutlu flört ediyo ben daha bi erkekle nasıl sohbet edilir bilmiyorum içime kapanigim
Ailem çok korumacı?