Kizim gozlerimin onunde eriyor ne yapmaliyim?

17 ve 15 yaslarinda iki kizim var. Buyuk kizim cok agresif bana kardesine babasina surekli bagriyor azarliyor. Cok saygisiz ve terbiyesiz ne kadar konustuysak ise yaramadi. Psikologa gonderdik hala ayni. Simdi 15 yasindaki kizimin ruh sagligindan endise etmeye basladim. Surekli kavga ediyorlar ablasiyla. Bazen ciddi anlamda dovustukleri bile oluyor. Buyuk kizimin saldirisina karsi cok hircinlasiyor kucuk kizim. Son zamanlarda pek konusmuyor surekli agliyor gozleri hep sis. Gecenlerde odasinda ablasiyla kavga ederken gozu donmus cam kaseyi yere firlstmis. Odasina girdigimde bileginde taze biraz derin bir kesik vardi elindede cam parcasi gozleri yine sis agliyordu. Odami toplarken oldu diye gecistirdi. Bugun ise ablasiyla dovusmusler ablasi bogazina yapisinca tencereyi firlatmis ablasina. Ablasi buna “senin ruhsal sorunlarin var iyi degilsin” diyincede olanlar olmus. Sonrada babasinin yanina gidip saatlerce aglamis ben deli degilim diye. Anne olarak cok zor durumdayim kizim kendine zarar veriyor gozlerimin onunde eriyip gidiyor. Ne yapacagim ne olur yardim edin.
Kizim gozlerimin onunde eriyor ne yapmaliyim?