Annemle kavga ettim, nasıl düzelir?

Merhaba arkadașlar, olayi baștan anlatim, annem evde temizlik yapiyordu ve bu durumlarda genelde yoruluyor ve kendiside pek sevmiyor yapmasini, neyse odama girdi dedi bu ne düzensizlik falan anca yat telefon bak, ver telefonunu falan, bende universite öğrencisiyim dersle igili birșey arastiriyorum vermicem dedim inat ettim alamazsin telefonumu diye, sonra üstüme geldi bende babamin yanina gittim peșimden geldi, bu sefer babam anneme kizdi, birak șöyle șeyleri dedi yeter artik diye anneme kizdi, bu sefer annem bana daha çok öfkelendi bende temizlik yapacagina yemek yap dedim, çünkü o zaman sinirli olmuyor anlaminda, oda beni yanlis anladi sen kim oluyorsun da bana yemek yap diye emir veriyorsun dedi, babam tabi o ara anneme o kadar kizdi ki, birbirlerine girecekler sandim, elinden bi kaza cikacak sandim, neyse öyle herkes dağildi, annem beni instagramdan takipten cikmiș, senin gibi kizim yok daha sondu dedi, suratsiz seni yüzüne bile tahamülün yok dedi, kurtulmak istedigini dedi evlen git hatta kacarak git dedi, kendimi istenmiyor gibi hissediyorum, neden özel alanima karișiliyor oda benim odam toplicaktim zaten üstelik dersim vardi onu arastiriyordum telefonumda
Annem temizlik yapinca evdeki herkeste birșey yapiyor görecek, boș durana saldiriyor
Annemle kavga ettim, nasıl düzelir?