henüz yeni bir olaysa zaten sinirlen duygunu yaşa. erteleyip sonradan yaşamak daha kötü. düşün istedigin kadar bir noktada anlıcaksın boşa zaman kaybetmisim diye.
Ya 24 yasindayim. Cok sosyal bi insan degilim. Herkesi hayatima almiyorum. Gelenler oldu gelenleri kabul ettim ama daha sonradan hicbir zaman arayip sormadilar, ilgilenmediler. Hep ben ugrastim, en sonunda biraktim agrima gitti. Veda bile etmedim. Donupde niye yazmiyosun bile demediler. Ama sorsak seviyoruz kankayiz cart curt
Ya artik zaten eglencesine takilmayi dusunuyorum. Yani eglenmek, eglendirmek icin. He baktim karsimdaki insan bana gore o zaman dusunuruz biseyler hepsi aptal ya
sen daha baslamadan vazgeciyosun. kusura bakma ama hem soru soruyosun hemde adım atmıyosun kendin için. bu sekilde hiç bişeyi değiştiremezsin. iyi aksamlar.
saygısızlık etme ben seni yargılamadım sana doğruları söyledim. senin gibi çok burda. ama zayıfsın bunu dedim diye kızmıcaksın. uzatmayalım bence. ama sana kötülüğümden demiyorum ben burda sayısız insanın derdiyle muhatap oldum. işte tam senin gibiler aşamıyor engelleri. lütfen cvp yazma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okul varsa okuluna hedeflerine odaklanmalisin. Çıkarmışsın zaten zor değil
Yapmaya calisacagim. Teskekur ederim♡
Rica ederim ❤
sosyal medyadan vs bakmamalısın. stalk zarar verir sana. odagını değiştir, hobi gibi vs. kendine odaklan yani en iyi kafa dağıtma yolu bence
Baska seylerle ilgileniyorum. Ama aklima gelince sinir oluyorum
henüz yeni bir olaysa zaten sinirlen duygunu yaşa. erteleyip sonradan yaşamak daha kötü. düşün istedigin kadar bir noktada anlıcaksın boşa zaman kaybetmisim diye.
Zaten olaylari yeni fark ettigim icin boyleyim ya peki tesekkur edeirm
biraz bahsedersen kendinden ve o cevrenden, yardımcı olmaya calışırım.
Ya 24 yasindayim. Cok sosyal bi insan degilim. Herkesi hayatima almiyorum. Gelenler oldu gelenleri kabul ettim ama daha sonradan hicbir zaman arayip sormadilar, ilgilenmediler. Hep ben ugrastim, en sonunda biraktim agrima gitti. Veda bile etmedim. Donupde niye yazmiyosun bile demediler. Ama sorsak seviyoruz kankayiz cart curt
zaten bu zamanda arkadaslıklar cıkar üzerine kurulu. sen onlar gibi olamadığında dışlanıyosun. yani sahte olman gerekiyor. peki ailen? okul, iş?
Ya artik zaten eglencesine takilmayi dusunuyorum. Yani eglenmek, eglendirmek icin. He baktim karsimdaki insan bana gore o zaman dusunuruz biseyler hepsi aptal ya
Ise baslicam insallah su an bosum sporla ilgileniyorum
Fikirlerin icin tesekkur ederim. Dusundugun gibi dusunmemistim :)
sen daha baslamadan vazgeciyosun. kusura bakma ama hem soru soruyosun hemde adım atmıyosun kendin için. bu sekilde hiç bişeyi değiştiremezsin. iyi aksamlar.
Ne diyon kardesim kotu bisey mi dedik sanane benden fikrini soyledin kapa ceneni herife bak ya.
Beni yargilamaya hakkin yok?
saygısızlık etme ben seni yargılamadım sana doğruları söyledim. senin gibi çok burda. ama zayıfsın bunu dedim diye kızmıcaksın. uzatmayalım bence. ama sana kötülüğümden demiyorum ben burda sayısız insanın derdiyle muhatap oldum. işte tam senin gibiler aşamıyor engelleri. lütfen cvp yazma
Unutmalısın
Geçmişi unutup yoluna bakman gerek
Ahahaa nasil istee bunu yapmaya calisiyorum ama bazen zorlaniyorum
Zorlandığın an bana yaz :D geçmişi unutturup yoluna bakmana yardımcı olurum :D