Aile & Toplum Kamuya açık alanda alkol almak yasak mı? İçelimgüzelleşelim Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sahil kenarı felan mesala Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bir karar verin yasak mı değil mi gün içinde içeceğim sonra bir sıkıntı olmasın da Kamuya açık alanda alkol almak yasak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabi ki yasak diktatorlukte yasiyoruz demokrasi biteli uzun yıllar oldu hatırlatırım sana. . 1 2 Yorumla İçelimgüzelleşelim +1 yıl İslam orduları başkomutanı reisi cumhur hazretleri sağolsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Brni gazlamaya mı çalışıyorsun sen. Gaza gelmem silivri soğuktur Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bura da içiliyor gören görsün çok da tın yani sararsın gazeteye olur biter yanına iki şişe meyve suyu koy tamam 😂 0 0 Yorumla
kedianasısatiriasis Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hayır değil. Genelge devleti olduğumuz için öyle olduğunu sananlar var ama değil gönlünce içebilirsin. İçemezsin diyen polis veya bekçiye de tutanak tutturup dava açabilirsin 0 0 Yorumla
nameles1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yasak değil 0 6 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Hadi bakalım iç de gör yasak mi degil mi Yorumla nameles1 +1 yıl Nerde yaşıyorsunuz abi daha dün bakırköy sahilindeydim 10 insandan 9u alkol alıyordu Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Polis görseydi direk basardi cezayı hatta sigars bile yasak kanunen Yorumla nameles1 +1 yıl Çok ulu orta bir yer polisler bekçiler dolasıyor ceza yiyeni görmedim Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Ac bak kanuna inanmıyorsan. Yorumla nameles1 +1 yıl Yasalara uyanmı var bu zamanda? İçebilir demek istiyorum kimse gelip ceza yazmaz bu ülkenin polisi bile yasaklara sadık değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yasak, cezası var 0 2 Yorumla İçelimgüzelleşelim +1 yıl Değil diyolar bazıları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanunda yasak kimin ne dediğini bilemem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kobiye yasak 0 2 Yorumla İçelimgüzelleşelim +1 yıl Niçin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fobileri var sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tabi ki yasak diktatorlukte yasiyoruz demokrasi biteli uzun yıllar oldu hatırlatırım sana. .
İslam orduları başkomutanı reisi cumhur hazretleri sağolsun :)
Brni gazlamaya mı çalışıyorsun sen. Gaza gelmem silivri soğuktur
Bura da içiliyor gören görsün çok da tın yani sararsın gazeteye olur biter yanına iki şişe meyve suyu koy tamam 😂
Hayır değil. Genelge devleti olduğumuz için öyle olduğunu sananlar var ama değil gönlünce içebilirsin. İçemezsin diyen polis veya bekçiye de tutanak tutturup dava açabilirsin
yasak ama takan pek yok
Değil olsa da kim takar
Burda serbest herşey
Yasak değil
Hadi bakalım iç de gör yasak mi degil mi
Nerde yaşıyorsunuz abi daha dün bakırköy sahilindeydim 10 insandan 9u alkol alıyordu
Polis görseydi direk basardi cezayı hatta sigars bile yasak kanunen
Çok ulu orta bir yer polisler bekçiler dolasıyor ceza yiyeni görmedim
Ac bak kanuna inanmıyorsan.
Yasalara uyanmı var bu zamanda? İçebilir demek istiyorum kimse gelip ceza yazmaz bu ülkenin polisi bile yasaklara sadık değil
Değil heralde
Hayir degil
Yasak, cezası var
Değil diyolar bazıları
Kanunda yasak kimin ne dediğini bilemem
Kobiye yasak
Niçin
Fobileri var sanırım
Yasak