Arkadaşlar vallahi trol değilim anne babam 6/7 sene önce boşandılar ben annemle kalıyorum babamada gidiyorum annem babamdan boşandı 7 senedir açık giyinmeye başladı annem37 yaşında tamam fizik varda ayıp oluyor 18 yaşında çocuğu var ne yapsam anneme dinletemedim eskiden sürekli kavga ediyorduk sen bana karışmazsın diyor bende herşeyi akışına bıraktım yoldan geçen herkes anneme bakıyor bende rahatsız oluyorum işe gidiyor hergün işe bile açık kıyafetler giyiyor gezmeye gidiyoruz orayada açık kıyafetler giyiyor 1 hafta 7 günse rahat 4 günü açık giyer sizce ne yapmam lazım sözümü dinlemesi için normal dedim dinlemiyor kavga ettim dinlemiyor arkadaşlarımı utancımdan eve dahil çağıramıyorum yanlış anlaşılır diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeğişik bir durum seni anlayabiliyorum ancak anneni kısıtlaman giyme vs demen olmaz bu onun hayatı güzellikle söylersin yapmıyorsa kendi bilir
madem rahatsız oluyorsun annenle yaşama.. Kendisi de senin için daha dikkatli giyinebilir ama yapmıyor bu da onun tercihi maalesef21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ne diyeyim:(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim şunu söylemek lazım gelir ki annenizin fıtratı bozulmuş, sen ona en muknî (mantıklı, akla uygun, ikna edici) şeyleri de söylen o yine seni dinlemeyecektir, nitekim açık giyinmeyi özgürlük zannedenler pek muannid, pek mütemerriddirler (İnatçı, ısrar eden, dik kafalılık eden. Kibirlilik eden)
Aynen öyle de sen ikna edici olmakta yüz derece ileri gitsen buna imkan verdiremezsin.
Bozulmuş bir şuuru ve fıtratı artık düzeltemezsin.
Nasılki çocuk öldürmek en kötü, en adî, en ednâ ve en zalimce birşeyken, bu durum çocuk katillerine normal ve sıradan geliyorsa bu kötü birşey demiyor veya diyemiyorsa, açık olmak ve açık giyenmek, açık giyen kişilere normal bir şey gibi geliyor,
O onların zâtî özellikleridir, mesela eline bir bardak su alıp o suyu denize dökerek denizin suyunu ıslatamazsın, zirâ suyun ıslaklık mertebesi yoktur su ıslanmaz ıslatır...11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın doğru konuştun 🥺
- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılSizin annenize karışmaya hakkınız yok vede insan açık giyinmekle namusu elden gitmiyor ya da ors bu olmuyor, açık veya kapalı giyinmekle namusluda olunmuyor, namus insanın içinde giyinmesinde kapanmasında değil insanın beyninde, ama siz gençsiniz bunu size anlatabilmem zor biraz, ergenliğinizin dönemi düşünceler bunlar, anneniz neticede bir insan beğenilmek şık görünmek en doğal hakkı vede bekar artık, yani yeni birini bulup evlenmek istemesi gayet doğal, annenizin en verimli çağı, insanın herşeye ihtiyacı var bilmem anlatabildimmi, şimdi bana senin annen başlıklarıyla gelme yazma az akıllı ve objektif düşün dışarıdan olaya bakmayı dene, veya annenin durumuna empati kur, bu genç yaşta bekar kaldı onunda bir canı ve nefsi var değilmi?
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam varda cinsellik çok kötü bişey başa gelmeden bilemezsin ama🥺
- +1 yıl
Pardon
- +1 yıl
Sorun değil
+1 yılgüzel bir vücudu varsa bunu göstermesi çok normal kadınlar bunu sever dekolte giyinerek dikkatleri üzerine çekmeyi severler sonuçta genç bir kadın sen ne kadar karışsanda bildiğini okuyacaktır bence karışmamalısın kendini korumasını bilir bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
25Cevap
+1 yılAnnenle bu şartlar altında yasayamiyacagini ve babanla ya da gerekirse kendin yaşayacağını belirt, gözlerinin içine bakarak ve net bir şekilde, Artık reşit bir insan olduğunu gerekirse maddi olarak babanın yardım edeceğini soyle, biraz bilof biraz gerçekçi olan örneklerle, ama sakina tartışma, senin kadar olgun olduğunu bilsin..
12 Yorumla- +1 yıl
Annemle tartıştık beni evden kovdu daha önce sonra özür diledi geldim dediğin gibi yapsam doğru olur:(
- +1 yıl
Kesinlikle tartışma vede anneni sinirlendiren ek bir tavırla gitme, sakin kendinden emin bir şekilde ;onunda haklı olduğunu fakat bu tercihinde dolayı rahatsizligini dile getiren onunda kararlılığı doğrultusunda yapılabilecek tek çözüm yolunun bu olduğunu dile getirirken, psikolojik olarak onde olursun kardeşim, etkileyici bir konuşma bütün sikintini düzeltir,,,
+1 yılHer kadın beğenilmek ister ya da başka duygular yaşamak ister. Çocuğu olarak bunu anlaman zor. Gerçekten zor bir durum. Bu senin bile o kadar dikkatini çekiyorsa durum baya ciddi. Düşüncelerini öğrenip ona göre bir yol çizilebilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Çocukken fazla karışmıyordum büyüyünce iş ciddiye bindi
- +1 yıl
Bu ne demek şimdi?
- +1 yıl
Annemi kıskanıyorum yani ilerde evlenirim bunun annesi böyle böyle derler teyzeme demeyi düşünüyorum en sonunda
+1 yılSanki çamaşırları geziyor ya ne abartiyorsun çok mu ayıp bişey sanki herkes giyiyor şort crop tarzı kyafetler abartma
25 Yorumla- +1 yıl
Tamam ama erkekler yiyecek gibi bakıyor
- +1 yıl
Abartma ne ya boyu kadar çocuğu olan o yaşta kadına böyle giyinmek yakışır mı?
- +1 yıl
@OmenTonrim çocuk olunca ne değişiyor ki çocuğuna mi ayıp illa 17-18 de mi hiyilir sadece büyüyünce mi ayıp oluyor
- +1 yıl
Bakan her türlü bakar zaten
- +1 yıl
Bakan her türlü bakarda o sorun zaten bakmasalar neyse giysin derim
Çok haklısın, bence annenle daha iyi iletişim yolu bulmalısın. Başka birinede söylesen durumu yine ona anlatması gerekicek
29 Yorumla- +1 yıl
Utancımdan kimseye diyemiyorum anneme kaç oldu konuştuğum yinede dinlemiyor en sonunda teyzeme demeyi düşünüyorum
- +1 yıl
En iyisi annemle sen konuş belki ikna edersin😅
- +1 yıl
2 niz birbirinizin dilinden anlarsınız ya işte ne güzel 😃
- +1 yıl
Daha çok açarım diyorsun o zaman😂
- +1 yıl
Resmin ateş ediyor yanlız 😃 hiçbir çelik yelek fayda etmez😂
Yine herkesin kendi hayatı ama çok açık giymek teşhircilik ve sapkınlık. Net öyle. Kimse şeyine kadar açıp gezmemeli ya. O kadar açık giyiyor ki eve arkadaş getiremiyorum diyorsun. Seni de anlayıp biraz daha dikkat etmeli. Ama empati kurduğunu düşünmüyorum. Sen değil de belki bir büyük konuşabilir diyeceğim onu da dinlemeyecek. Kısacası aklı oradaki idrakı bırakmış 😅 bununla yaşamayı öğren ya da kendi düzenini kur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin yapacağın bişey yok. Annen dışarıya açık çıkmak istiyor. Dikkat çekmek istiyor. Ne yapsanda boş
13 Yorumla- +1 yıl
Malesef evet:(
- +1 yıl
Keşke böyle olmasa ama hayat işte...
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Annen özgür oluşunu tadın çıkarıyor olmalı. ( kaç yaşında ki? )
13 Yorumla- +1 yıl
37 yaşında özgürlük iyi bişey tamamda çokça aşırı saçma bence
- +1 yıl
Olmasa iyi olur ama hoş değil 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirşey olmaz erkeklerin bakmadığı kadınmı var sanki bırak kadını rahat rahat giysin ne giyiyor ise
331 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun da insan kötü oluyor işte
Cevap sahibi+1 yılKötü olcak birşey yok hatta ona cinsel açıdan bile yardımcı olabilirsin bir başkası ile yaşamasına gerek yok zaten seninde hoşuna gitmez başkasıyla yaşaması
- +1 yıl
Cinsel açıdan nasıl yardımcı olabilirim anneme? Bir başkasıyla yaşamasını bende istemem tabiki
Cevap sahibi+1 yılİşte bunun yollarını kendin bulacaksın
- +1 yıl
Annenle beraber ol demek istemedin umarım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle diyorum bir başkasıyla olmasından çok daha iyi
- +1 yıl
Yuh artık çok ayıp olur hiç cinsellik yaşamasın annem daha iyi bence
Cevap sahibi+1 yılHiç yaşamasa daha iyi tabiki ama hayat şartları arzular ve istekler var şuanda yaşamadığı ne mağlum yani onunla bununla günü birlik yatmaktansa birileri tarafından sırf o iş için duygularıyla oynayıp kandırılmasındansa senin ona bu konuda yardımcı olman daha iyi olur
- +1 yıl
Sen cidden kız mısın merak ettim
- +1 yıl
Sanmıyorum kız olduğunu, troll gibi duruyor daha çok:d
- +1 yıl
Bilmiyorum artık 😃
Cevap sahibi+1 yılKonu ben değilim şuanda sen anneni başka biri ile ilişki yaşarken hayal ettiğinde ve düşündüğünde ne gibi bir piskoloji oluyor ona bak
- +1 yıl
Çok kötü bir durum farkındayım da annenle benim birlikte olmam da kötü bir durum değil mi aynı şey
- +1 yıl
Annemle yazacaktım pardon"
Cevap sahibi+1 yılAçık giyindiğinde sinir olup burada bunu soru haline getiriyor isen hiç olmuycak adamla veya adamlarla ilişki yaşaması seni dahada bozucak ondan sonra buraya sorucak yüzün olmuycak ben bu fikirdeyim şahsi düşüncem başkasıyla veya başkalarıyla olmasındansa seninle olması çok daha iyi günümüzde zaten bu tarz şeyler fazlasıyla mevcut
- +1 yıl
Beni takip edermisin özelden yazar mısın birşey sormak istiyorum sana
Cevap sahibi+1 yılEvet senle olması da kötü ama başkasıyla olmasından çok çok daha iyi ve bugün olmaz ise yarın yarın değilse başka birgün bu olucak bana sorarsan bunun önüne geçmelisin tamam annen sonuçta düşünmesi bile utandırıyor saçma geliyor olabilir ama kaç yaşında adamsın annenin başka biri veya birileriyle olmasından daha kötü birşey yok sen bu işi hainlik için zevk in değil annenin isteklerini bastırıp başkası tarafından duyguları ile oynanmasın diye yapmalısın
Cevap sahibi+1 yılTakip edilecek bir konu yok ben senin sorunla halakalı görüşümü paylaştım erkek olmuşum kız olmuşum o olmuşum bu olmuşum önemli değil önemli olan söylediklerimin mantıklı olması k. i. b
- +1 yıl
Takip atarmısın bana özelden yazsan
- +1 yıl
Söylediklerin pek mantıklı şeyler değil.
- +1 yıl
Ben hiç annesiyle bir olan görmedim 😃
Cevap sahibi+1 yılGoogle, ye anne oğul ensest arat oku bakalım olayların çoğu nasıl gelişmiş ibnelik zevk uğrunamı yoksa başa gelen olaylar anne oğlu o vaziyetemi getirmiş görürsün
- +1 yıl
Sana sorayım benim yerime olsan sen annenle beraber olur musun o zaman?
Cevap sahibi+1 yılHeyer dediğim gibi başkası ile beraber olma ihtimali var ise olurum evet
- +1 yıl
Taktik ver deneyimli sin sen😂
Cevap sahibi+1 yılBir deneyimim yok bu konuda sana sadece şahsi düşüncemi söyledim ama annene şöyle yap böyle yap şu şekilde ikna olur gibi birşey diyemem ama Google, ye anne oğul ensest yazıp oradan okuyup bilgi edinebilirsin
- +1 yıl
Anladım peki
- +1 yıl
İster istemez yorumları okudum, o çocuğa böyle bir örneği sunacak kadar saçmalamış olamazsın, p*rno vb şeyler deki izledikleri ni neden çocuğun şikayetine örnek gösteriyorsun, annesinin giyiminden şikayetçi ve rahatsız olan insana annenle birlikte ol diyorsun,, yok başkasıyla olmasından iyidir vb süslü kelimelerle,, ileride senin çocuğun böyle bir şey sana yapmasını ister misin? Sonuç itibari ile birlikte olabileceği insan lar illaki var ve ihtiyaçları var, bu çocuk şu an onları kabullenmeyebilir duygusal anlamda ama illaki doğrusunun bu olduğunu mantıklı düşünürse öğrenecek, şu an rahatsizligi toplum,, bunuda bir şekilde çözecek,, boyle troll ve ruh sağlığı bozuk kişilere sakina uyma kardeşim
- +1 yıl
Teşekkür ederim değerli yorumun için abi 🙏
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim, böyle sapkın ruhlu kişilikler, hastalıklarını kabul etmeyip, olayları normallestirmeye çalışmalarına karşı koyamadim, Erkek kardeşinin annesine veya kendi evladının kendisine böyle bir şey yaptığını midesi kabul etse bile, Topluma bu şekilde açıklayabilirmi.. Ne hallere geldik, acıyorum.. Sakina ama sakina Böyle şeylere alet olma, anneni mutlu etmek için ne kendini küçük dusur nede toplumdan dışlanmış ol, annemede gelince ihtiyacıdir ama ciddi bir ilişki yaşıyorsa ilk seninle paylaşsın biraz daha etik olur, sevmesen kıskanan bile, ileride belki kabullenebilirsin..
- +1 yıl
Çok doğru dedin abi ağzına sağlık 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaddini bil seni doğuran kadına hiçbir şey diyemezsin
34 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol neden sinirlisin ya😅
Cevap sahibi+1 yılSaygiszsin
- +1 yıl
Ne alaka? ki haklı olan benim burda bence
- +1 yıl
haklı taraf yok burda 2 tarafta kendince haklı ne anne yanlış yapıyor ne de çocuk saygısız kimse sokaktaki herkesin annesine alıcı gözle bakmasını istemez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılzor biliyorum ama umursama keske su kadinlar erkekleri biraz anlasalar
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke ya:(
Evi terket kardesim. ne sen onu degistirebilirsin ne o seni boyle utandirabilir. belliki babanda bu ve buna benzer seyler yuzunden evliligini bitirmis. sen bile bu yasta bunlari yasiyorsan babani dusunemiyorum. herkes istedigi gibi yasamakta ozgur. oda bu yolu secmis. sana dusen kendi seviyendeki yolu secmen. babanla konus ve onla yasa. eminim daha mutlu olacaksin. annende senden sonra hicbir engeli kalmadigi icin hepten daha mutlu olacaktir.
00 Yorumla
+1 yılgüzel söyleme veya kavga etme direkt olarak anlaşmaya çalış yani en azından ev ortamında normal giyinmesini rica et arkadaşlarımı çağıramıyorum vs vs de
00 Yorumla
+1 yılBence çok takiliyorsun bırak kadın istediği gibi goyinsin..
15 Yorumla- +1 yıl
Demesi basit de ah keşke beni anlasan:(
- +1 yıl
Giymesi sorun değil, sonuçta işinde gücünde kadın.. onun bunun yatağına giriyorsa dert et
- +1 yıl
Onun bunun yatağına giriyor sorun bu işte daha açık yazmadım utancımdan yemin ederim :( kimsenin günahını almayayım gözümle yakalamadım ama tahminimce yüzde yüz var birşeyler
- +1 yıl
O zaman uyar sürekli anlat başına iş gelir diye.. olmuyorsa kendi yoluna bak umursama..
- +1 yıl
Anneme cinsel hayatını sormadım utanıyorum ben senden şüpheleniyorum diyemem ki ayıp olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnen özgürlüğü seviyor ama bi yere kadar çok açıklık nereye kadar yaşıda var genç kız değil ya bunu annenin en yakınına söylemelisin belki onu dinler açıklığın sonu yok valla
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bu yaşta saçma bencede genç görünüyor tamamda ben varım yakışmıyor teyzeme demeyi düşünüyorum en sonunda
+1 yılYani normalde karisamazsin ama o da ipin ucunu kacirmasin sonucta genc bir oglu var en azindan senin arkadaslarinin yaninda dikkat etdin giyimine
00 Yorumla
+1 yılHmm. Bence hos karsilamalisin, aksi yobazlikolur orta cagda yasamiyoruz. Güzel görünmek istemesi normal. O da her kadin gibi, yani özgür
10 Yorumla
+1 yılkardesım acık gıyınıyor derken ne gıyıyorr belkı sana oyle gelıyor
00 YorumlaSallama boyle karaktersizlee yuzunden sohbet sitelerini sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadaşın çağır sen onunla birlikte olmaya kalkabilir beğenilme içgüdüsü ile hareket ediyor kadın olduğunu hissetmek istiyor belki o yüzden açık giyiniyor bir an önce anneni evlendir
10 YorumlaAnnen ile tanışsam onu ikna ederim aslında seni üzmemesi gerektiğine
07 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler
- +1 yıl
Kötü niyetle demediysen pardon resminden yola çıkarak yanlış anladım.
- +1 yıl
Anladım 🙏 pardon o. zaman
- +1 yıl
İzmir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen böyle mutlu mu önemli olan o
111 Yorumla- +1 yıl
Ben mutsuzum ama:(
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama şöyle düşün annen içine kapansa evden işe işten eve tatsız bir hayatı olsa daha mı iyi onun için o enerjisi gitse yani
- +1 yıl
Normal giyse hem o hem ben mutlu olurum kimsenin enerjisi düşmez 😃 annemin mutsuz olmasını istemem kesinlikle orası ayrı
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama o da öyle giyinerek beğenilerek mutlu oluyor demek ki çünkü daha yaşı genç bir kadın hoşuna giden şeyleri yapmak yaşamak hoşuna gidiyor bir problrm yok bence
- +1 yıl
37 gencmi kanka😃
Cevap sahibi+1 yılBir anne için genç:)
- +1 yıl
Tamam gençte 20 lik kızda değil yani 😃 dikkat etse iyi olur ama elimden bişey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılO dikkat ediyordur zaten ama dediğim gibi beğenilmek arzulanmak hoşuna gidiyorsa böyle yapmasında sakınca yok çünkü bekar bir anne şu an yani:)
- +1 yıl
Ah kardeşim keşke dikkat etse oda yok utancımdan demedim daha özel şeyleri :(
Cevap sahibi+1 yılDaha ne var ki
- +1 yıl
Özelden yazsan daha doğru olur cinsel anlamda sorunlar var. gibime geliyor günahını almayayım kimsenin gözümle görmedim ama. tahmin ediyorum
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok Birak hayatını yaşasın
11 Yorumla- +1 yıl
Yani:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilisi vardır onun için öyle giyiniyodur
15 Yorumla- +1 yıl
7 senedir açık varsa bile 7 senedir evlenilmezmi ya:(
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyebilir
- +1 yıl
Dost hayatı yaşıyor sorun burda🥺 ne evlenmesini isterim nede dost hayatı yaşasın
Cevap sahibi+1 yılO öyle olmuyor ama sanırım
- +1 yıl
? Anlamadım
sen beğenmezsin belki ama onun böyle bir hakkı var. belki o da birini seviyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBırak kadın hayatını yaşasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine yakışanı giyebilir ne var bunda
13 Yorumla- +1 yıl
Sonrada bakın değilmi ;)
Cevap sahibi+1 yılsence annenin amacıda bu olamazmı erkeklerin ona bakmasını istediğinden değilmi
- +1 yıl
Bilemiyorum artık ;(
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyu kilosu kaç annenin?
011 Yorumla- +1 yıl
Detay vermeyeyim manken gibi kısaca
Cevap sahibi+1 yılneden vermiyosun?
kadın özgür kalmış ve belli ki seksi bi vücudu var sergilemek istiyor- +1 yıl
Yürü git ya sapıksın sen
Cevap sahibi+1 yılannen ne peki? oda kadın onunda ihtiyacları var
- +1 yıl
İhtiyacı var diye açık giyinilmezki
Cevap sahibi+1 yılneden canım bi sekilde tatmin oluyo işte erkeklerin bakışlarını hayal ederek. gözleriyle yiyolardır kadını
- +1 yıl
Daha fazla iğrençleşme lütfen
Cevap sahibi+1 yılannen yanıyo işte yalan mı bana neden kızyosun?
- +1 yıl
Alakası yok
Cevap sahibi+1 yıltanımak isterdim anneni
- +1 yıl
Ben istemiyorum iyi günler
Anneni uyar
06 Yorumla- +1 yıl
Dinlemiyor
- +1 yıl
Annemimi
- +1 yıl
Ettim
+1 yılat bakim annenin fotosunu ksmjlgkwajgkawgwag
00 Yorumla
+1 yılSen takma bu kadar dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala aynı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlendir
00 Yorumla
+1 yılcalisiyor mu
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem çok açık giyiniyor, bir türlü laf dinlemiyor. Ne yapmak lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler