Kalabalık arkadaş grupları bence şu zamanda zor bulunuyor..
Sizin böyle bir arkadaş grubunuz var mı?
Az ama öz olsun diyenlerden misiniz?

Hiç arkadaşım yok aslında 2 erkek kankam var ama görüşmüyoruz arada bir mesajlaşıyoruz. O kadarcık bunları saymaya da gerek yok aslında😃
Artık arkadaş edinme taraftarı değilim... Onca çıkardan sonra tek kalırım daha iyi 😉
Salgından önce ayda bir iki kez arkadaşla görüşürdük ama uzun süredir uzak kalmaya gayret ediyoruz. Diğer arkadaşlarımla da anca memlekete gidince görüşüyorum ve açıkçası özlüyorum.
Cevap
34Cevap
Kafa dengim olan birkaç arkadaşım var, aynı zamanda çocukluk arkadaşım bunlar. Ergenlik döneminden bu yana birlikte çekindiğimiz fotoğraf ve videoların boyutları 60 GB. Bir de arkadaşlarım aşırı eğlenceli ve mizah anlayışı yüksek insanlar. Morali bozuk insan gelsin bizle takılsın en geç 20 dakikada morali düzelir. :)
2 grup var biri sadece eğlence amaçlı görüştüğümüz diğeri 20 yılı aşkındır görüştüğümüz kardeş gibi olduğumuz arkadaş grubu ilk grupta kişiler hrp değişiyor ama 2. Grup yılardır aynıdır ve yeni biri de girmez giden de olmaz.
Gerçek dostluk yakalamak zaten çok zorken beraber güzel vakit geçireceğin inanları bulmakta artık zorlaştı. Günden güne daha teknoloji bağımlısı oluyoruz sanırım
Ortamı geçiyorum arkadaşım dahi yok benim. Önyargılarından dolayı insanlar benden uzak dururlar. Hâlbuki beni tanısalar benimle biraz vakit geçirseler ne kadar fedâkar ve bir o kadar da eğlenceli bir kişiliğim olduğunu anlarlar. Neyseki zirve tek kişilik :D
Bir ara vardı. Düzenli her hafta buluşur yemek yerdik meslektaşlar ile ama sürekli iş konuşmalarından bıktım ayrıldım. Sonra da grup dağıldı. Sanki yemek değil iş toplantısına dönüyordu. :)
Pandemiden önce her hafta görüştüğüm arkadaşlarım vardı. Pandeminin ağır olduğu dönemlerde bile görüntülü açıp konuşurduk. Şu anki dönemde ise ayda 2 defa görüşüyoruz. O derece yakın ve görüşmediğinde kendini kötü hisseden bir arkadaş grubum var
Yani bence imrenme vb. Olaylar yapmaya gerek yok arki edinmek bence basit yani gerçekten istiyorsan yaparsın sokağa çık gez bulursun birini bence en basitinden evde babanla annenle kardeşinle arkilik yap çok alternatif var o da yoksa kitap oku ama dediğim gibi bir çikolataya bi gülümsemeye bakar arkadaşlık (;
Hiç arkadaşım da yok ortamım da yok çevrem de yok hep yalnızım
Evet bir arkadaş grubum var. Her ay mutlaka toplanirdık pandemiden önce disarida. Simdi evlerde toplanıyoruz baya eglenceli oluyor.
Grubu geç arkadaşım dahi yok, az insan çok huzur diyenlerdenim.
Kendimi bildim bileli arkadaşım olmadı, tek arkadaşlarım sigara ve bilgisayarım
Güzeller den bitane de ben istiyorum Hakkım degilmi acaba. Bekarım hııııı
Bir gruba üye değilim 😂
Başbaşa takılmayı daha çok severim.
3 4 kişilik arkadas grubum var ama yanlarında sıkılıyorum
Evet var.
5 kişilik bir arkadaş grubum var.
7. yılımız oldu..
Seni seven bir kadın olsun onunla beraber hayat geçer zaten nerde çokluk orda bkluk derler bu hayatta en yakın güvendiğin dostundan kazık yiyorsun ne çokluğu o işler eskidendi
Kalabalığı pek sevmem aslında ama arada toplanıp bir şeyler yaptığım arkadaşlarım var bazılarıyla daha sık görüşürüz daha eskiden arkadaş olduklarımla.
arkadaş ortamım var ama küçük yerde yaşıyoruz öyle havalı planlar tatiller yapamıyoruz evde kahve ya da cafe falan klasik şeyler alıp başımızı gidemedik bir
Evet baya iyi oluyor ya ama her gün olunca bayiyor sık sık açarız
Arkadaşın var mı diye sorun birdahakine lütfen
Ciao🦇🍀
Yurtdışında çoğu arkadaşım o nedenle yok.
Üniversitede vardı pek yararini görmedim ama eglenirdik mezun olduktan sonra eve kapandim bildiğin
Evet arkadaşlarla buluşup birşeyler yapmak güzel olurdu ama öyle pek fazla kişi yok çevremde
evet var..
bir telefonuma bakar..
tribün grubu ayrı, oyun grubu ayrı, arkadaş grubu ayrı..
hadi akşam kahve içelim desem 20 kişi toplarım :)
Ben de canım aynı sen
Neyi
Sadece kız grubumuz var
Kafa dengi 4 kızız 🙂
Hayır yok. Gerekte duymadım hiç arkadaşa.😃
Yok sadece 1 arkadaşım var.
Şu aç tayfadan mı bahsediyorsun? Evet maalesef 😒
Bir prensese yakışmayan bir ortamım var
Malesef şu süreçten sonra yok a önceden vardı
Var da buluşmaya üşeniyoruz
Olmaz oluu mu
Ya sana bir şey sorucam fenoman ablam