AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Valla objektif bakış açına hayran kaldım. Kurtarma derken 2023den bahsediyorsan evet olası ama diğer durumlarda bırak Z kuşağını bu milletten bir halt olmaz.
Sümerolog Muazzez İlmiye çığ'ın söylediği, "Sümer tabletlerin birinde, bu gençlik nereye gidiyor? Cümlesini okuduğumdan beri, gençleri eleştirmiyorum" sözü geldi aklıma
Z kuşağının gözü yükseklerde ne bir paket makarnaya kanar ne de kömüre.
Batıracak
Çünkü kurtarması için üretimi bilmesi, üretmesi gerekiyor
Üretmeyen toplum batmaya mahkumdur
Biz kurtardık mı ki Z kuşağı kurtarsın. Z kuşağı üstlerindeki sorumsuzluğu bir köşeye atarsa başarabilirler.
Çoğu Avrupa ile Ülkedeki oyun konsolunu kıyaslayıp sırf onun yüzünden kaçmak isteyen tipler. Çok bir şey değiştirebileceklerini düşünmüyorum.
Hiç umut yok, eksiye basmayi unutmayın Z ler... Bu tik tok saçmalığını bu ülkeye getirenler esas bu ülkeden sürülmeli...
@Hayatgercek gençlerde gelecek var. Emekli maaş ikramiyesine 100 tl zam yapanlarda minnettar olanlardan daha fazla umutluyum
@Baranliveme emekli kesim de bunlar da yaş sınırı olmalı oy için. Geçen yazdım bir soruda en az 25, üst sınır da 55. Gerisi tırt. Ekonomiyi uasayan, evine ekmek götüren, asıl hayatı ne demektir hisseden bu kesim...
@Hayatgercek Sanırım temel sorun bilinçli bir toplum olmamız. Siyasi partiler ve siyasetçiler de bunu kullanarak çoğunluğu çok kolay etki altına alabiliyor.
@Baranliveme siyasiler kimin umurunda. Onlar zaten kaybetti ve bunu bildikleri için, aptal tık tok kesime bel bağlıyorlar mecburi, tünelden onceki son çıkış kafası sadece... Ama asıl halk bunlar değil, geçim sağlamak zorunda olan kesim herseyin farkında... İnşallah erken seçim olur da bir an evvel kurtuluş için bir adım olur ama koltuğu bırakmaya pek niyetleri yok nasıl olsa battı balık yan gider misali...
@Hayatgercek onlardan kurutulmak o kadar kolay olmayacak. Koltuğunu bu kadar çok kirleten hiç kimse o koltuktan kalkılmayacağın çok iyi bilir.
@Baranliveme kalkacak elbet de molozlari temizlwmek çok ama çok zor
Z kuşağı ikiye ayrılıyor biri bilinçli olanlar diğerini zaten görüyoruz hangisi baskınsa o belirleyecek ben yine de ümitli değilim
neslimizin sonunu getirecekler bunlar yuznden kiyamet kopcak
5 saat atv izleyince ben
gercekler ne zaman boyle oldu kankss
Kime göre neye göre :Ddddd
bak yukardaki soruyu gorduysen eger kime gore neye gore cevap vermsimdir anlamissindir;)
Z kuşağının çoğu sağcılardan nefret ediyor. ( Tik tok falan bunu geçelim yurt dışında ortalama 22 yaş... ) Ülkeyi kurtarırlar bence yeni nesil olarak. Gerici olan şeylere karşılar bu sevindirici...
Ülke insanı 100 yıldır bi bok yemedi bı halt etmedi sadece tüketti işgal etti yok etti. Şimdi de herşeyi utanmadan Z kuşağından mı bekliyorlar
👏🏻
Z kuşağı denilen kesim ilk önce kendini kurtarsın...
Zeki olanları ülkeyi terk edecek diğerleriyle ne yapılır bilmiyorum
Batıracak ya Allah belamı versin zerre ümidim yok gelecekten
Z kuşağında genel kültür 0 . Daha milli bayramları bilmiyorlar. Aknin eseri. Ne kadar gurur duysak az
Akp olacak
Akp sayesinde seküler nesil yetişti istemeden de olsa bu açıdan iyi. d
Emin misin? Millet dinden soğudu. Bunu ben değil araştırmalar söylüyor
Tamam usta bende onu diyorum, seküler zaten din işlerini normal hayatından ayıran kişi demek.
Hızlı okudum yanlış anladım kardeşim kb 👍
Sorun yok ağam
Din ve devleti birbirine katarak yonetenler ancak geri kalmış ve aciz milletlerdir. Devlet dinle yönetilmiyor ve Z kuşağı sorguluyor ataları bir dini kabul etti diye onlarda hemen etmiyor bunun nesi yanlış? Ayrıca kültürden bahsedip bir kelimenin dahi anlamını bilmeyen sizsiniz komik doğrusu.
Yanlışın var beni tanımadan infaz ettin bu 1. 2. si ise ben burda Z kuşağında suç bulmuyorum. Akpnin getirdiği saçma eğitim sistemi ve torpilli kişiler gençlerin hayatını bitirdi ki, en basit örneği Atatürk ün daha doğum ve ölüm tarihini bilmeyen, Neden 30 Ağustos ve Neden 29 Ekim önemli? Bunu bile bilmeyen bir nesil var... Nedeni ise Akpnin eğitim sistemi. Torpilli öğretmen , polis , subay ve liyakatsız kişilerin o makamlarda bulunması. İmam hatip mezunu olanları hukuka sokarsan ;bu kişilerin tecavüzü, haramı, hak yemeyi , hırsızlığı ve katilleri yargılamayıp normal görmesi çok kötü bir durumun ispatıdır..
Tabiyki topluma onların empoze ettiği sistem sonucu günümüzdeki sorunlar ve insanlar üzerindeki genel eksiklikler oluştu lakin buradan yola çıkarak "Z kuşağı genel kültür 0" demenizi saçma bulmaktayım zira kendini geliştirecek insan şartlar ne olursa olsun geliştirmeye, öğrenmeye bakar. Din ve genel kültür konusunsa size katılımıyorum.
Aman yaşayın hayatı kurtardi veya kurtarmadi gelip geçici hayat boş anlamsız yaşayın düşünmeyin
Evet batıracak ve bütun sosyal medyalarda gençler alakasız saçma sapan videolar çekiyorlar ve bir kaç beğeni uğruna teşhircilik yapıyorlar
Z kuşağını bilemem ama bu ülke de okuma yazma bilmeyen insanlar var hala o değil gün geçtikçe Atatürk düşmanlığı aşılanıyor insanlara korkutucu olan da bu.
Sanırım en eşit şekilde 2 ye ayrılmış nesil bizim nesil. yarisi gerçekten asi sorgulayan insanlar diğer yarısı aşırı aptal.
Bunlardan ümidim şöyle var akp seçmeni olmaz bir çoğu ama ülke kurtarmaya gelince böyle kalıyorum 🤔🤔🤔
Z kuşağı bir halta yaramaz
@zeytininbirtanesi aynen öyle
Bence kesinlikle kurtarıcaklar ama cahil kendini bilmez erkeği üstün cinsiyet olarak gören aslanım koçum modundaki ailelerin oğulları batırır.
LDKDKDJEIEOKEJEJDJDKDK
Bir bunlara bi kendi kuşağımın dönemine bakıyorum bizde de garip şeyler vardı. Emolar falan. Hak veremiyorum tam salak kuşak bunlar ya
Kurtaracak, bazı vitaminsizler dışında z kuşağı gayet akıllı ve zeki.
Sag sol diye ortaligi birbirine katan kusak ulkeyi batirmadiysa z kusagida batirmaz...
bence her genç bir umuttur... neden batırsınlar... onlara güveniyorum
Ağzımıza sıç*r bunlar bizim. Ben size söyliyim. Sonra demedi demeyin.
Tiktok saçmalığında debelenenler batıracak tiktoğa bulaşmamış olanlar da kurtaracak
Akıllarına sahip ciksinlarda ülkeyi kurtarmak kalsın
Akılları beş karşı havada secim konuşmalarını izleyin kime oy vereceklerinden haberleri yok iç içeler maske takmıyorlar bu aptallara kaldıysa işimiz yaş
Tiktok kullanacak bi beyinden nasil mantikli bi oy cikabilirki Allah askina? Ulke batacak.
Z kusagi zeki ama ahlak kavrami kalmamis. Merhamet insanlik pek yok. Gorecez ilerde
Nunlar önce kendini kurtarsın kaldı ki ülke kurtaracaklar
Şifa istemem balından, yeter ki zehir katmasın aşıma!
Kurtarıcak olan z kuşağı eski kuşağın batırdığı ülkeyi kurtarıcak kurtarıcaksada yani eski insanlar lütfen boş yapmayın ülke zaten aydınlık değil. Z kuşağıda sadece tiktoktan ibaret değil...
Arkadaşlar gıt beyinlimisiniz? z kuşağı sadece tiktoktan var olmadı? tiktokta bir sürü yaşta insan var yani bu kadar aptal olmayın lütfen sinirden düzgün bile yazmadım
Gemi çoktan su almaya başladı. Hangi kurtuluştan bahsediyorsunuz?
tiktok kullanan insanların araştırma altına alınması lazım bence 😂😂
Okan bey doğru söylemiş z kuşağının çoğunluğu ülkeyi rezil eder.. 😔
Onların kurtarma yaşına gelene kadar ülke batar. Oy kullanmakla ülke kurtarılmıyor.
Z kuşağı dediğiniz tiktok gençliği sanırım. Bu durumda gelecekten umut vaad etmek biraz saçma.
Z kuşağı, önce kendini kurtarsın, sonra ülkeyi kurtarabilirler mi bakarız..
Z kuşağı pek bir şey yapacak gibi durmuyor. Çoğu ünlü olma peşinde. Hepsi demiyorum ama ümidim yok.
Umarım beni yanıltırlar.
Aga bende z kuşağındanım dediğin ile alakamız yok tiktoktaki insanlarda bizden değil tamam tiktoktaki yüzdeliğimiz fazla diğer kuşaklara göre ama z kuşagının yarısından çoğu tiktok karşıtı ve emin ol bizde şu yaşımızda bu sistemden çok çekiyoruz o yüzden bizim değistireceğimiz gerçeği ortada bu her yıl geçtikçe dahada garantileniyor.
@CrayzDark19 Bütün umut sizde
Batircak batırıyor zaten de sonra tecavüz olayları niye oluyor kız kameraya ki. cini memesini acıyor dans ediyor ahlak denen bişi yok Z kuşağında aile terbiyesi yok 0
batıracak. Boşa demiyorlar Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diye..
sende z kuşağısın :d?
evet ama onlara pek uyum sağlamadım
Kusak felqn bilmem ben Toktik ceken insanlari da sevmem
Z kuşağı eğlence gençleri ülkeyi nasıl kurtaracaklar
Çoğunun kendine, ailesine bi faydası yok ki ülkeye faydası olsun.
Vücut öküz gibi...
Beyin buğday tanesi kadar...
Z kuşağınin özeti budur.
Dağılın şimdi
😂😂 durum ortada bunlara kaldiysak vay halimize her türlü hepsi değil ama çoğu boş
İyi olanlar hariç çok kişi kaderine razı gibi geliyor bana Z kuşağı öyle değil çoğu
Ummadık taş baş yarar derler ya bekliyorum ben kaybetmedim umudumu
Z kuşağının hayat felsefesi isyan ve ironi. Birçoğu 2 2 nin 4 olduğuna bilmiyor ne yazık ki 🤦♂️
Batırmasında kurtarmasında oldukları yerde dursunlar
Z kuşağı herşeyi farkında aslında. Veya benim çevremdeki Z kuşakları öyle. Bence kurtaracaklar. Düşünmeyi ve araştırmayı çok seviyor ve dışavuruşsalcılar
Herkes kendisini kurtarırsa, ülke de kurtulmuş olur. Neden bir kuşağa böyle sorumluluk yükleyelim 😄
Bireycilik budur 🙏
@HTameryoruk z kuşağından şikayetçiler ama bilmezler mi o kuşağı kendilerinin ektiklerinin 😁
Haklısınız :)
Norveç, İsveç, Finlandiya vb ülkelerdeki Z kuşağı bilimsel faaliyet yapıp ülkeyi ileriye taşır, bizimkiler tiktok çekip popo sallar...
Ülke bunların oyuyla kurtulacaksa kapatıp gidelim ülkeyi sdkfdslsk
Ben de Z kuşağındanım ama hayatımda bir kere tiktok indirmedim her yerin iyisi kötüsü vardır bundan önceki örneğin y kuşağı çok boş diyebilir miyiz genelleme yapmamız yanlış olur o yüzden de genellemd yapmanız yanlış.
ben iddaa ediyorum dünya tarihinin gördüğü en aptal kuşak z kuşağıdır ama alfa kuşağı daha akılsız ve aptal olacak.
Z kuşağı evrimini tamamlayamamış henüz onlardan pek ümidim yok ama bellide olmaz