kürtler bölünmek istiyo açık ve net ! peki öyle bişiy oldugu varsayılırsa İstanbul İzmir gibi yerlerdeki kürtler izorla mı gider yoksa seve seve koşa koşa erbil e gidermi?
bölünmeye karşıyız tabi o ayrı.
bölünmeye karşıyız tabi o ayrı.
kürtler asalak yasayan canli türüdür fiksen fikilmez diksen dikilmez misali ülkemizden hic bir zaman siktirolup gidemezler hosaflar iste islerine ne gelirse öyle yasarlar vampir gibi yapistiklari yeri silip süpürürler bide namus bekcileri akraba evliligi ürünü yunanlardan bile kötü bir ırktır tarih boyunca hain olmuslardir ve en iyi kürt ölü kürt diye atalarimiz bosa dememistir.
ne namusu bea bir araştır sen ensest ilişkinin dünyada en çok yaşandığı ilk 10 yerden biriside bizim güneydoğu anadolu
ulan i*ne adam ol faşistleşme köpek
git ananna sor yavrucum babn kürt olmasın
ulan i*ne kızlarınız bize hasta oğlum sizin türk kızları varken
türk kızları kürtlere mi hasta? şaka yapıyo olmalısın. anket yap burada :)
istersen sabaha kadar bir yorum sen bir yorum ben yapalim. ne dersen de sürekli dedigin icinde patlayacak buna emin ol. kizlarin size hasta olmasi konusuna gelince 25-29 yas grubuna girip hala buralarda kiz düsürme cabasinda olmandan bunu anlayabiliyorum kürt zihniyeti ki kani bozuk zihniyet diyorum ben buna eli yüzü düzgün ensest iliski ürünü olmayan bir kürt göstersene? profil fotografinda yok bakiyorum kendine pek güvenin yok heralde? öyle bktan bir irksiniz ki kardesiniz ölse yengenizi baskasi almasin diye kendiniz alip fiken aciz insanlarsiniz bana kürtlerin tek bir iyi özelligi varsa buyur söyle? hic bir skime yaramayan kardesinin dahi esini cogaltan yaratiklarin bir iyi özelligini söyle hadi bekliyorum
yapalım kıza bak genelde esmer kürt erkeği çıkmazsa
olum sen rahat ol abazalık senin işin
keyfini siktiğim adam ol l*n
sizin iş sidik yarışına döndü özetle bir kız güzelse milleti farketmez her milletten insan o kızı beğenir ve erkek yakışıklıysa onuda her milletin kızı beğenebilir benim en beğendiğim erkek italyan örneğin
soran iyalyan erkeği bize benzer esmersir
itiraf etmiş soran türk kız bak
domenico criscito rusyada yaşıyo :)
beğendiğim erkeklerden bir tanesi ama evli malesef :P
son dakika !!! kürdistan deniz kuvvetleri harekete gecmıs basra korfezınden saldırıya gecmıs
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/.../...242863_n.jpg
Ya giderler mi hic burada devletin her turlu imkanindan yararlanip istedikleri gibi terorizm yapabiliyorlar. Oraya gitselr acliktan oleceklerini bilirler.
Olum hayırdır devletin her imkanından yararlanıyormusuzda bilmem ne! tabiiki yararlanacagiz. Dedelerimiz bu vatan için kanlarını dökmedi mi? Ben bir Kürt olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletininin öz be öz evladıyım. Oraya gitseler buraya gitseler saygısızca bir tabirdir. Beni, bizi kendi öz toprağımızdan, öz vatanımızdan kovmak, kovmayı düşünmek bile ne haddinize.
Cevap
12Cevap
Gitmezler hepsi rahatliga alisti giderlermi iraga felan cunku orda devlet bakmiyor orda kacak elektrik cekemezler orda turkiye cumhuriyetine yaptıklarını kuzey irak hukumetine yapamazlar
Kimse gitmez.. onlar istiyo da bolunurse kimse gitmez emin ol..
sana burdan bir uçarım venüse kadar yolun var. kimi kimin memleketinden kovuyon armut. ben kürdüm ve benmim vatanım burası.. provokasyon koyuyor bu soru.. modlar kaldırın bu soruyu..
Faşistlik taslamasanız Kürt'lerin gitme gibi bir derdi yok , kaç tane Kürt'le tanışdım hepside bu faşistlikten şikayetci sadece...
haklısın faşistlik var ortada ve bunu yapan onlar mağdur olan biziz
Pardon? Adamların dili var ve onu reddediyorsunuz , resmi dil olamaz diyorsunuz , küçümsüyorsunuz ! Ben Türk olduğum halde onların davasındayım , bu ırkları bırakmadan bir yere gelemezsiniz. TÜRK OLMAKTAN UTANIYORUM !
kürtsün ve pkk sempatizanısın anladık edebiyat yapma
Ankara'da doğdum ve ailem Ankara'lı nasıl kürt oluyorum ablası? HTKP benim safım , HALKLARIN TÜRKİYE KOMUNİST PARTİSİ , YAŞASIN PARTİMİZ YAŞASIN SOSYALİZM YAŞASIN EŞİTLİK !
türk komunistleri kürdistn işçi partisi (pkk) aynı saf zaten sana ne desek boş
Sen böyle faşistce düşündükçe ben güçsüzün yanında olmaya devam edeceğim , Biz şuanda Türkmeniz , Filistin'liyiz , Kürt'üz... Ezilen bütün halklar vatanımdır , ırkımdır...
iyide ezilen türkiye ve türk halkı sen o kadar şehit leri es geç o kadar köylünün evlerini yurtlarını bırakıp gitmelerini es geç devletin bunca para sının heba olmasını es geç git pkk yı savun türk solcusuda komünisti de benim bildiğim vatansever dir çaycısından şirket patronuna bütün solcular delikanlıdır ama gel gör ki sizin gibi bir grup solcu teslimiyetçi ! pkk dan tırstığı için direk kucaklarına oturmuşunuz
Pardon pkk'dan tıstığımızdan? Şuanda IŞID'le öyle yobaz örgütle kim savaşıyor , Dağdakide şehrirdekide bizim insanımızdır , ama siz böyle dağdaki it şehirdeki değerli derseniz biz yine eleştirilenin , güçsüzün yanında oluruz , neden tanıdığım her kürt , bu faşistlik olmasın derken siz biz türküz biz türküz diye bağırıp duruyorsunuz? Bende türküm ama insan ırkıyla değil yaptığıyla övünmeli , napıyorsun bir bok yapamıyorsun , enerjin felan yok ben türküm ben şuyum ben buyum ee sen oysan nolacak? Herkesin iki eli iki kolu yok mu o zaman sadece bir insansın.
pkk doğuda yeni bir kuzey kore kurmak istiyo özetle ve bütün dünya komünistleride arkasında anladık bunu ama bu akılcımı sence?
Akılcı , en güzel sistem komunizmdir.
iyide hangi müslüman ülkede gerçek anlamda komünizim tutmuşta burada tutsun? bak yarım yüzyıldır uğraşılıyo pkk 30 senedir aktif ama hala halk müslüman inancından komünizme geçiş yapmadı istesede yapamıyo bizim coğrafya komünizme uygun değil
Komunizm bir din değil yönetim biçimidir , işçinin emekçinin hakkını savunmaktır , kulaktan dolma bilgilerle gelme ve Komunist Manifesto'yu bir oku derim sana , İnsanlar ikiye ayrılır , Burjuvalar ve Proleterler yani Ezen ve Ezilenler.
Komunizm bu sınıf ayrımına savaş açmıştır , en akılcı , eşitlikçi ideolojidir.
komünist manifesto tutmadı lenin yeni yorum getirdi terörle devleti ele geçirmek ve halkı korkuyla yönetmek sistematik olarak onları hayvanlaştırıp devletin istediği gibi çalışan birer makine haline sokmak gibi örneğin kuzey kore baya hanedanlık kurmuş arkadaşlar babadan oğula ve halk aç sefil robot laşmış.
Peki Küba'daki ezilmekten çıkılıp biraz bile olsa rahat yaşamaya , Venezuella'ya ne diyorsun?
28 Ağustos'tan sonra iç savaş başlar. ;)
din ayrı klasik marksistler gibi bakmıyoruz biz olaya devrimci kürtler yani her sosoyalist ateist değildir her kapistalistin müslüman olmadışı gibi ve ta ateist
petrol var diyorum amerikaya satıyo diyorum hem kuzey kore küba komünizmi harfi harife uygulamayan ülke diyorum
Biz Marksizm , Komunizm'i yumuşattık biraz yoldaş , tam maya tutmaz o doğru ama bizim mayamız en mantıklı maya bu topraklara :)
Petrol'ü sen al sana satsınlar , dış ticaret iflasmı etsin , adamların topraklarında verim yok sadece petrol var napmaları gerekiyor peki?
eskik ya da yanlış tuşluyosunuz beyler din ve komunizm güldürmeyin yaw pkk sizi duysa saçlarını yolar bişiy öğretememişiz die
Sen bir HTKP tüzüğünü okusana SOL ile ilgili hiçbirşey bilmiyorsun , aşırı cahilsin sadece kendi pencerenden bakıyorsun
https://www.youtube.com/watch?v=Ygfb96_uc_8 Bu şarkıda sana yeter :)
türkiyeyi ilerde neler bekliyo göreceğiz hep beraber ben netten çıkar ama teşekkür valla hiç küfür felan edilmeden adam gibi herkez bildiğini söyledi by
Biz küfürle değil bilgiyle ideolojimizi koruruz , kendine iyi bak
yoldaş yumuşatma yok ki sen ateistmisin
ateizim vicdan işidir sosyaliszm yönetimdir
Yavuz Sultan Selimin şiirinde dediği gibi en iyi kürt ölü kürt'tür.
kim nereye gidiyo herkes doyduğu yerde kalır.
Hicbisekil gitmezler. Keske gitseler
insan ol be kürlere kurba ol
soran zat insan ol kürtlee kurban ol faşistleşme
onu yapan pkk ve sempatizanları
ne alaka kürtler bir halktır halkların da halka olmadan kaynaklı hakları vardr
ne gibi haklar mesela?
ana dil eğitimi mesela en basiti
bir ülkede bir resmi dil olur herkez onu bilir onla anlaşır anadilde eğitim pkk nın isteğidir amaç ayrımcılık faşistlik işte budur. mesela sovyetler birliği 100 lerce halk yaşardı ama herkez rusça bilir ve anlaşırdı herkeze anadilde eğitim die bişiy yoktu bizde nie olsun?
ne alaka anadil eğitimi diyorum ablası 21. yüzyılda an gülerler bu yorumlarım faşizmin tanımı farkına var
kürtler artık eski kürtle değil
o zaman sorumuza gelelim güneydoğu anadolu diyelim bölündü biletini alıyomusun hakkariye?
bölünme yok ablası demokratikleşme var asimilasyoncu kürtleri dışlayan devletçi tekçi sisitemden kopup türk kürt kardşliğinde yaşam var
defolup gitseler ne güzel olur
gitseler keske
ama zannetmiyorum
Hepsini katledelim herkes rahat hayat yaşasın
Ben bilmem bölmek isteyen siktirrolup gitsinn
GEBERSIN ALAYI
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar