evet gelmiş gizli nefret besleyen herkesi eksileyen manyak şghkflşghf dedikleri çok fazla başka yerlere çekilerek ofansif bir tartışma yaratıyorlar ki bu da genelde karalama oluyor, evet çok şanslıyız :) çok severimm <3 keşke insanlar bu kadar kötü olmasa
@BlueCupcake kötülere bişey olmaz hnkhflşhgf allah onları genelde daha çok azdırır ve sonunu bu azgınlığı getirir. hitler mesela, aşırı hırslı biriydi ve başkasına ölmektense kendini öldürdü gibi gibi.. küfür edince değişmiyo be :/ çok denedim
Amin inşallah rabbim dinini sevdirsin herkese. Ona buna özenip ateist olup deistten devam eden var. Sorsan açıklama yapacak kabiliyet bile yok :D hak din islamdir bunu kabullenemeyen de ne bileyim
@BlueCupcake emaan, hz mehdi geldiğinde hepsinin kökü kurucak merak etmee ") o güne kadar bunlara gülerek keyfimize bakalım ghşsfklhşf sonuçta iyi olduğuna inandığın ve hissettiğin bişeyi soyut delillerle çürütmeye çalışması saçmaa
Köklerine kibrit suyu, haklisin biran dellendim işte. Bunlarda ki zihniyet deli saçması zaten ben anlamıyorum ne dil konuşuyorlar neyse hayırlı geceler dilerim 😊👍🏽
Konuyu topatlıcak olursak, hadi dıyelım adam haklı cıktı bizim kaybedeceğimiz hic bir sey yok ama biz haklıysak onun kaybedeceği çok şey olur. Ölüm uyandırmadan Rabbim uyandırsın. Iyı geceler güzel insanlar🙏
@BlueCupcake sanırım biraz sinirlendim özür dilerim, konuşmada bir kız varken başkasıyla dalaşılmaz genelde. ha sende tartışmaya katıldın ama mesafeli tavırla, ben baya bi ileri gittim :/ gözlerine rahatsızlık verdiğim için özür dilerim bu kadar nefret dolu cümlelerle
Adı güzel kendi güzel Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem <3 bu da benden olsun Resulullah (asm.) bir gün sahabelerine: “Ah keşke bana doğru, havuza gelen kardeşlerimi bir görsem de, içlerinde şerbetler olan kaselerle onları karşılasam. Cennete girmeden önce, onlara (Kevser) havuzumdan içirsem.”
Bu sözleri üzerine ona denildi ki: “Ey Allah’ın Resulü biz senin kardeşlerin değil miyiz?” O şöyle cevap verdi:
“Sizler benim ashabımsınız (arkadaşlarımsınız). Benim kardeşlerim de beni görmedikleri hâlde bana inananlardır. Mutlaka ben Rabbimden sizinle ve beni görmeden iman edenlerle gözlerimi aydınlatmasını istedim.”(1) Bir başka benzer hadis-i şerifte de şöyle buyurur: “Mutlaka kardeşlerime kavuşmamı arzuladım.” (Bunun üzerine kendisini dinleyenler) şöyle dediler:
“Biz senin kardeşlerin değil miyiz?” O şöyle cevap verdi:
“Sizler benim ashabım ve kardeşlerimsiniz. Benden sonra da beni görmedikleri hâlde bana inanan bir topluluk gelecektir.” Bir zaman geçtikten sonra da şöyle buyurdu: “Ey Ebû Bekir, senin beni sevdiğini duyduklarından dolayı seni seven bir kavmi sevmek istemez misin? Sen de Allah’ın kendilerini sevdiği kimseleri sev.” buyurdu.(2)
Olabiliriz bizim elimiz de ve cok şanslıyız neden biliyor musun peygamber efendimiz zamanında ahsabına siz beni görüp sevdiniz sizden sonraki nesıl beni görmeden sevecekler onlar benım kardeşlerım demiştir