Zaten ihtimal vermemiştim, kuru gürültü olduğunu düşünüyordum. Yanılmamışım. Vatandaşı olduğum ülke bana Atatürk'ün armağanı ve bu armağanı ret edecek kadar değilim. Fakat başka bir ülkede kazanıp ülkemde harcamak ne yazık ki daha avantajlı şu anda. 🙂🙂
@Living_Tribunal Değildir. Kendi Irkın neyse sen o ırktansındır demagoji yapmayın o zaman kürdistan olsaydı Türkler orada azınlık olarak yaşasaydı kürt mü diyecektiniz türklere.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu burdaki bir üyeden sormak lazım ya. Türk vatandaşlığından çıkıp Almanya vatandaşı olmak istiyormuş te Allah'ım
Bence gayet akıllıca
🤷♀️
Vatandaşlıktan çıkmak değilde, hani isteyenlerin biletini alıp gönderiyorlardı ya o iş ne oldu? 🤣🤣🤣
Bilet yetmez ona
Zaten ihtimal vermemiştim, kuru gürültü olduğunu düşünüyordum. Yanılmamışım. Vatandaşı olduğum ülke bana Atatürk'ün armağanı ve bu armağanı ret edecek kadar değilim. Fakat başka bir ülkede kazanıp ülkemde harcamak ne yazık ki daha avantajlı şu anda. 🙂🙂
Zaten çift vatandaşım ama yinede seve seve kabul ederdim avrupa için her şeye değer
Aynen
Hangi ülkenin vatandaşlığına geçeceğim ona göre değişir:d
Suriye bile olur oda karlı
O kadar değil de herhangi bir Avrupa ülkesi veya 3. Dünya ülkelerinden en üst seviyede kim varsa okeyim
Bunu düşünen sadece kendini düşünmüş olur. Ölene kadar 🇹🇷
ay keşke olsa dünden razı olurdum
Istersen sana konsilostluktan talep göndereyim atinaya gel
Şerefsiz klavye ya
hahaha hemen yolla hemmmen
Türk vatandaşı değilim zaten
Very good
İstemem
Neden
Türk vatandaşı olmakla gurur duyorum niye çıkıyim
Üzülürüm
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İyi yapmışsın
Çıkmamış yalnız
@Boavista hayır çıktım avrupada yaşıyorum fotoğraf bana ait değil sadece
Cok iyi yapmışsın bence.
Türkiye zaten Avrupa'da değil mi 🤔
@Muhteşem_Şeytan türkiye avrupada anadolu diye geçiyor
Ha öyle mi🙂 tamam
neden cıktın
Çıkmadı
Fotoğraf bana ait değil ama bende avrupaliyim türkiyede değilim
benım tukıye vatadaslıgım ve amerıka vatandaslıgım var avrupa vatandaslıgın var mı
ne sebeple verilecek hakaret sayarım
İsterim tabiki ya neden istemicem...
Ülkede ki her gencin hayali neredeyse.
Sen vatansız değil misin yahudi seni
Vatan üstünde yemek yediğin yerdir.
@Living_Tribunal Değildir. Kendi Irkın neyse sen o ırktansındır demagoji yapmayın o zaman kürdistan olsaydı Türkler orada azınlık olarak yaşasaydı kürt mü diyecektiniz türklere.
Vatansız bayraksız olan sensin itin oğlu benim bayrağımda vatanımda var
Ben Öz Türküm türkmenim kayı boyuyum siz necisiniz :D yahudi mi dağlı mı gürcü mü türk mü avrupalı mı? bulunduğunuz kabın şeklini alıyorsunuz