Arkadaslar bi çocuk vardı 1 bucuk senedir ara ara hayatıma giriyor salak ben de sokuyorum çünkü seviyorum hayvan gibi neyse bu çocuk yine istek attı ve ben kabul ettim yakın arkadaslara alıp aramızda esprisi olan bi fotografı paylasmıs bababa🤔🤔 biz bu çocukla 10 günden fazla konusamıyoruz çocuk iliski insanı değil istiyor ama yapamıyor konusamıyor pek “olmuyor berra”lafından kusucam artık benim bağlamam lazım bu cocugu yardımmm🥺🥺🥺
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bağlama büyüsü yap🤭🤭🤭
Olmazsa dost gibi yaklaş, rahat etsin yanında
Zor zamanlarında yanında ol
Gibi gibi
Bağlama büyüsünr kalmıssam ben kendimi atıyım su denizden ya ahhahaha
Aranızdaki ilişki yüzeyseldir, derine inmiyordur
Yüzeysel olarak uzun sürmüyor
Karşındaki kişi paylaşmasını sevmiyorsa, konuşmasını sevmiyorsa olabilir
Evet çok haklısın çok kapalı bi tip aslında benim onu açmama izin vermesi lazım bir seyler olması için
Sosyalleştikçe ilişkiniz daha fazla anlam kazanır, hem onun için hem de senin için
Ama senin için biraz yıpratıcı bir süreç olacaktır bu.
Emek vermeye kendini hazır hissediyor musun veya o kadar sabırlı mısın?
Tabikide emeksiz çabasız hiçbir sey olmaz zaten her seye hazırım😌
O zaman fazla sıkmadan hem dost hem sevgili ol, bir şeyler paylaştıkça anlam kazandıkça sana sonuna kadar bağlanır. Kolay gelsin
Çok tesekkür ettimm🤩
🙏🙏☺️
Tek kelime onu "cezbedemiyorsun" :D acaba bu çocuk erkeklerden hoşlanıyor olmasın? :D
Onu cezbettiğim için basın da yazdı bana beğendiği için bence net erkeklerden hoslanıyor agzına zıctıgım
Hahahaha dfgasbdhfqwd
Belki de cezbettiğinden değil de cezbetmene izin verdiği için seninle deneme yapmak için sana yazdı :D erkeklerden hoşlanıyorsa buna nasıl karşı gelirim diye kendi kendine sormuşta olabilir. Yorumunla günümü güzelleştirdin teşekkürler :D
Cezbetmek dediğim yanlıs anlama lütfen😁 ama kıskanç üstelik çok karısık bi çocuk bu çözersem ben bağlayıp dövücemm ☺️ tabi ben tesekkür ederimmm🥳
Ama bu çocuk oyuncağı değil gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek ne saçma bisey ya adam gibi hayatinda kalsın ya da Biplersin gitsin vakit kaybı böyle si insanlar
Evet haklısın:( ama işte😪😪
Kimsenin oyuncağı olma o şey diyordur bu kız cepte ne zaman boşluğa düşsem buna giderim ne zaman gitsem beni kabul eder die düşünüyor dur asla öyle yapma
Evet asla öyle biri değilim ama ister istemez o adım attıgında ben de atmıs oluyorum salağım ben ya baya
Yapma böyle kardeşim sonunda sen üzülürsün
onun yazmadığı zaman sen yazsan ya
Sonra dicek buda benim dibimden ayrılmıyor hahaha
desin en azından bi kere daha giderse dönmeye yüzü olmaz bu arada naptın da çocuğa dönüp duruyor :D
Valla hiçbir sey yapmadım ama gelip duruyor deli gibi ben evde oturup çayımı içerken aaa bi bakıyorum takip isteğiii😁😁
vardır illaki yaptığın bir şey iyi düşün
Aynı benm gibi ya desen 😂🙈
Niye böylesiniz erkekler bıktım valla aaa
Neden ya bıkttın sen onunla ciddi konuş şaka yapmadan oda ciddi olur sana karşı..
Bn ciddi olana ciddi oluyom ama 🤔
Konusucam bu sefer de aynısını yaparsa yaktım onu
Ha şöyle şakayı bir yere bırak konuş bak işte ciddiyse devam et yok işi şakaya bağlıyorsa engele 👍
Aynen öyle✌️✌️✌️✌️
Baksen işaretle gonlumu ger ettin desem 🙈🥰
Ahhahahaha🤗🤗🤗
Kız takip etsene sen beni bi 🥰
Bilmem
Ben de bilmiyorum bosver