TACİZE UĞRADIM, KORKUYORUM?

Ben 11 yaşımda çok yakın bir arkadaşımın amcası tarafından tacize uğradım. Bilgisayar oynuyorduk ve sürekli gelip göğsüme dokunmaya başlıyordu. Daha çocuktum bu yüzden ses çıkarmıyordum, beni sürekli kandırıyordu. Bende evlerine gitmeye çok meraklı değildim ama amcası sürekli evdeydi bana yok amcam evde diyordu arkadaşım.(Bazen eve beni çağırmasını söylediğini düşünüyorum o adamın arkadaşıma) sonra bir gün bacaklarıma da dokunmaya başladı ben nerden bileyim taciz, tecavüz ömrümde duymadığım kelimeler. Çok rahatsız oldum ağlayarak gittim ordan. Aileme söylerim diye beni izlediğini gördüm evlerimiz çok yakındı. Sonra büyüdüm hafızamdan silinmiş hepsi hiç hatırlamadım başta. İnsan yaşlandıkça geçmişini hatırlıyor lafı doğruymuş. Aklıma geldikçe uyuyamadım. Sonra iş bulmak için ankaraya mı ne gitmiş arkadaşıma sordum. Yıllar geçti tacize uğradığımda dedemlerin evinde kalıyordum. Hiç görmedim onu uzun bir süre ama geçtiğimiz günlerde bahçede piknik yapıp dedemlerin evine dönüyorduk. Sonra onu gördüm bana öyle sapıkça bakıyordu ki korktum iş bulamamış hanzo eve dönmüş. Neyse hala çok korkuyorum ondan bana sosyal medyada istek göndermiş ben yakın arkadaşımla görüşmüyorum ama amcası hala ne peşinde bilmiyorum. Şimdilik çok korkmuyorum ama ilerlerse ne yapmalıyım? Şikayette bulunmalımıyım? Anneme söylesem rahatlarmıyım? bi tavsiye..
TACİZE UĞRADIM, KORKUYORUM?