Aile & Toplum Ewlenmek mi yoksa bekarlik sultanlik mi? Alonnebey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sanki bekarlik sultanlik gibi daha guzel kafa rahat.. Güncellemeler+1 yıl Gunaydin Ewlenmek mi yoksa bekarlik sultanlik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bekarlik geceleri biraz zor olsa da daha rahat herhalde 2 14 Yorumla Alonnebey +1 yıl geceleri nie zor ki :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnizlik zor 😂 Yorumla Alonnebey +1 yıl he o hesap :) kafa dengininbulursan evlen. bnce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha aynen öyle yapmam lazim Yorumla Alonnebey +1 yıl heleki kisin geceleei zor sogukk 🤣🤣 Yorumla 1sohbetci +1 yıl Sanalla doldur oda iyidr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun flörtlerimle yapardim ama artik hic birini istemiyorum ne sanal ne yalniz Neyse iyi geceler Yorumla Alonnebey +1 yıl iyi gecelee elini sallaam elisi :) sana degilmi :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem belkide 😊🙋🏻♀️ Yorumla Alonnebey +1 yıl sanal hos degil ya bnce yapma 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok 4 aydir yapmiyorum zaten yapmam da bir daha Yorumla Alonnebey +1 yıl hee geexegi varken degilmi ewken ewken :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊🙋🏻♀️ Yorumla Alonnebey +1 yıl kac kac 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evlenmek istemiyorum. kadında istemiyorum. hayatımı yaşamak istiyorum.keyfime bakmak istiyorum. kafamı dinlemek istiyorum.gezmek tozmak eğlenmek istiyorum. bu benim en doğal hakkım. 0 0 Yorumla
Yeniaçtım Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bekarlık sultanlık evlenmeyi düşünmüyorum ancak sevgili yaparım. 0 1 Yorumla Alonnebey +1 yıl hee keufime bakarim. hesabi :) Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Evlende gör burunei sultanını 0 1 Yorumla Alonnebey +1 yıl :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bekarlığın tadını çıkardıktan sonra evlenmek 0 13 Yorumla Alonnebey +1 yıl :) guzelmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 🙂 Yorumla Alonnebey +1 yıl bekarligin tadini nasil cikarmsk gerek sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gezip tozarak. Evlenince pek vakit olmuyor bir de çocuk varsa ohoo Yorumla Alonnebey +1 yıl nereleei gezdin simdiye kdr :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zor sorular soruyorsun🙂 yalan yok pek 2,3 şehir hariç pek de bir yere gitmedim. Yorumla Alonnebey +1 yıl zor mu yapma yaa sen gwzmwk tozmzyi. sewiyorsunnbndevgwzmissindr diye dusundum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok severim ama imkanlar işte🤷🏻♀️ Yorumla Alonnebey +1 yıl ne isle meskulsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenciyim Yorumla Alonnebey +1 yıl heee neyse zamanin cok gezersin yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım Yorumla Alonnebey +1 yıl olur olur ya guzel dusun guzel olsun Yorumla
HerkesSorabilir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Keşke evlensem 🌼 0 3 Yorumla Alonnebey +1 yıl o derece :) ee ewlen Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl O derece değil gerçekten mutlu olup Yuva kurmak istiyorum 🌼 Yorumla Alonnebey +1 yıl mutluluklar distumm Yorumla
Bslina Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evlenmek tbi 0 5 Yorumla Alonnebey +1 yıl aciklasana neden rahat kafa varken evlenm ek Yorumla Bslina +1 yıl Evlenince daha rahat olr Yorumla Alonnebey +1 yıl artilarini saysana Yorumla Bslina +1 yıl Say say bitmez 😀 Yorumla Alonnebey +1 yıl :))) oyleyse seni alan yasadi desene Yorumla
bambi5843 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bekarlik 0 1 Yorumla Alonnebey +1 yıl him diyusun :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bekarlik geceleri biraz zor olsa da daha rahat herhalde
geceleri nie zor ki :)
Yalnizlik zor 😂
he o hesap :) kafa dengininbulursan evlen. bnce
Haha aynen öyle yapmam lazim
heleki kisin geceleei zor sogukk 🤣🤣
Sanalla doldur oda iyidr
Uzun flörtlerimle yapardim ama artik hic birini istemiyorum ne sanal ne yalniz
Neyse iyi geceler
iyi gecelee elini sallaam elisi :) sana degilmi :))
Bilemem belkide 😊🙋🏻♀️
sanal hos degil ya bnce yapma 😀
Yok 4 aydir yapmiyorum zaten yapmam da bir daha
hee geexegi varken degilmi ewken ewken :)
😊🙋🏻♀️
kac kac 😀😀
evlenmek istemiyorum. kadında istemiyorum. hayatımı yaşamak istiyorum.
keyfime bakmak istiyorum. kafamı dinlemek istiyorum.
gezmek tozmak eğlenmek istiyorum. bu benim en doğal hakkım.
Bekarlık sultanlık evlenmeyi düşünmüyorum ancak sevgili yaparım.
hee keufime bakarim. hesabi :)
Evlende gör burunei sultanını
:)
Bekarlığın tadını çıkardıktan sonra evlenmek
:) guzelmis
Evet 🙂
bekarligin tadini nasil cikarmsk gerek sence
Gezip tozarak. Evlenince pek vakit olmuyor bir de çocuk varsa ohoo
nereleei gezdin simdiye kdr :)
Çok zor sorular soruyorsun🙂 yalan yok pek 2,3 şehir hariç pek de bir yere gitmedim.
zor mu yapma yaa sen gwzmwk tozmzyi. sewiyorsunnbndevgwzmissindr diye dusundum
Yok severim ama imkanlar işte🤷🏻♀️
ne isle meskulsun
Öğrenciyim
heee neyse zamanin cok gezersin yaaa
Umarım
olur olur ya guzel dusun guzel olsun
Keşke evlensem 🌼
o derece :) ee ewlen
O derece değil gerçekten mutlu olup Yuva kurmak istiyorum 🌼
mutluluklar distumm
Evlenmek tbi