Bana geçen yoruldum artık dediğimde " Gebersende kurtulsak ! dedi.😔
Bakışından bile rahatsız oluyorum.
Ona benzeyen yerlerimi kesip atmak istiyorum öyle bir tiksinti duyuyorum ona karşı.
Adaletsizliği, şuursuz halleri beni benden alıyor.
Bu evden çıkmam için bir yuva kurmam gerekmiş o da olmadı olmuyor.
Benden o kadar geçti ki bana sorma gereği duymadan kardeşimi baş göz etme derdinde.
Ben yokum zaten !
Bakışından bile rahatsız oluyorum.
Ona benzeyen yerlerimi kesip atmak istiyorum öyle bir tiksinti duyuyorum ona karşı.
Adaletsizliği, şuursuz halleri beni benden alıyor.
Bu evden çıkmam için bir yuva kurmam gerekmiş o da olmadı olmuyor.
Benden o kadar geçti ki bana sorma gereği duymadan kardeşimi baş göz etme derdinde.
Ben yokum zaten !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
boşver dostum zaten büyüdükçe zihinsel olarak ayrışıyoruz
O yüzden beni hiç benimseyemedi ve maalesef aynı çatı altındayız kendi yuvami kurabilseydim keşke
çalışmana izin veriyorsa çalış yani. para biriktir kendin ayrı eve çık en azından kafan rahat eder.
Mümkün değil ayrı ev
Hayatı bize zehir eden en yakınlar her gün gördüklerimiz olunca iki kat can yakıyor. evet. Moralini yüksek tut dostum. Paralize olmamaya bak.
Benden para isteme de ne bk yersen ye demişti çok önce ama unutmadım yazdım bir kenara
Geçenlerde “ananı s*keyim.” dedi.
Ben de “al, mutfakta.” dedim.
Bir de gelmiş bana “TERBİYESİZ.” diyor😦
Ya abartma sen babana iyi evlat ol yeterli. Namusunu koru ona iyi davran o da öyle laf etmesin.
Ben bu zamana kadar yüzünü öne eğecek bir şey yapmadım ağrıma giden de o millet or. spu kızını bataklıktan kurtarıp yola getirmeye çalışıyor babalık yapıyor bizimki doymuyor saçmalamaya
Abarma mı böyle şam babaları yüzünden insan geleceğe bile düzgün bakamıyor. Ya evleneceğim insanda ona benziyorsa diye. Namusa gelince bi b*k yemesende dil uzatacak haysiyet ve karakter yoksunu BABA ülkemizde mevcut. Böylelerine ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.
Herkes çocuk yapabilir de herkes baba olamaz işte
Kendi anası da ana değil babası acımasız adamın tekiymiş bizimki de Allah için her şeyimizi aldı alır ama bizim aramızda kardeşler arasında denge kurmadı babalık yapamadı.
Aynı babam gibiymiş babanda.. ne görüyorsa onu uyguluyorlar.. elimden gelen sadece üzülmek sizin adınıza hanımefendi
Bazen korkuyorum biliyor musun bende ona benzeyeceğim diye sonra bakıyorum yok benim içinde öyle bir şey tam tersine bana yapıldığı için daha da hassasım adaletsizlik beni delirtir merhametle yaklaşırım şiddet eğilimimde yok. Ama günden güne hasta olan bedenim ruh sağlığım var
Valla yediğimiz dayakları birleştirsek buradan Kars’a yol olur ama dediğin gibi bir başkasına ne fiziksel ne psikolojik hiçbir şekilde şiddet uygulamadım uygulamamda bundan sonra inşallah.. bu tamamen insanın kendi vicdanıyla alakalı ve doğuştan geliyor bütün bu hissiyat evet aile önemli ama yüreğinde o yumuşaklık yoksa geçmiş olsun
Senden bi bk olmaz dedikten sonra hırs yapmam 😃
Ben ona rağmen okudum ona rağmen başardım o yüzden beni takdir de etmez okusan ne olur der hep aşağılar kardeşimin yanında. Çünkü ona rağmen okudum ona rağmen kurmaya çalıştım hayatımı
Cahil insan sonucta. Sen takma kafana onu
Babam hic olmadi gormddim onu oldu
Küçükken mi kaybettin
Bebekken
Bir şey söylemekten çekinirim çünkü Allah'tan korkarım beni zorlukla sınamasından, merdivenleri 2 yabancı gibi çıkarken ağladım bir gün Allah im dedim en azından hayatta bir şansım var herseyi düzeltmek için ama o ne yapıyor biliyor musun benim hayatımı mahvedip kırıp döküp bir de utanmadan karşılık veriyorum diye onu benim cenazeme koyma diyor anneme. O namaz arasında beni dövüp tekrar kalan rekatlarını kılan bir cahil !
Ankmdm ama
Bı DND testi mi yaptırsan ne?
Kanını dökerim senin aç köpek