Birisinin sözüne gidicem de aşırı kararsızım bana kalsa pijama ile giderdim ama şık giyin dediler şık giyindik şimdi de fazla olmuş diyorlar ben zaten kararsızım boş arkadaşlarımın hepsi ayri kafada böyle boş yapıyorlar aşırı sinirliyim yaw zaten insan sevmiyorum annemin zoru ile gidicem sözede mk söz ne ya evlenin işte öf😒
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen bir zeki sizsiniz ben ne soruyorum siz ne diyonuz arkadaşlarımın fikir vermediğini göstermek için ss koydum o tarafa geçmedi mi mk fikir verin diyoruz
Söze ne giyilir? Arkadaşları böyle boş olan var mı?
Kanka niye zorlama soru ile size satayım yav siteye artık çok bile girmiyorum valla fikir almak içib sordum arkadaşlarımın boş yaptiğini ve fikir vermediğini göstermek için ssleti koydum geçmedi mi o tarafa
Valla erkek olsan ayri eve cik akrabalardan kurtul dicem kokten cozum. Ben de akrabalarimi hic sevmem ne dugune giderim ne biseylerine. Kendime ev tuttum. Zaten babamla annem yanliz kaliyor bi ordayim. bi burda. Bursadan akrabalar geldi oglunun sinavi mi ne varmis bide benle yasit hemen hemen. Dedim simdi bunu yalniz biraksam olmaz yanimda goturup getirsem olmaz asiri muhafazakarlar bende ateist megilliyim anne ben gidiyom benim eve nadir sehir disinda dersiniz onlar gidince alo dersiniz dedim dusun yani bu denli uzagim akrabalardan. Yani sana verecegim taktik bagi komle koparman olur benim gibi kafan daha rahat eder. Sozmus kinaymis ugrasamam. Gelmesin kimsede benim dugunume istemiyom 😅 zaten evlenirsem misafir bile kabul etmocem aradiklarinda evde degiliz dicem 3 4 kere sonra essek degillerse anlarlar gelmelerini istemedigimi. Zaten anlamasalarda mallar alinip kuserler daha iyi. Akraba ziyareti kadar bos bisey yok. Yani tam bos insanlarin isi. Millet bos vakti olur disari cikar saga sola cocuklarini gezdirir bunlar akraba dolasir. Lan ben ailemle yalniz kalmak istiyorum ben rahatligi seven biriyim evimde boxerla dolasirim aksam filmimi esimle basbasa boxerla izlerim dustan cikar bornozla dolasirim. Su uzerimde kurumadan tenimin nemi gitmeden corap dahi giyemiyorum rahatsiz oluyorum. .😅 anasini satim sende bi yardim istedin bende bi konustum akrabadan temelli soguttum seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uff yavrum taş olmuşsun ne 😂😂Tatar Ramazan misali taş kesil ulan😂
https://youtu.be/n2wpCl-oSIMKSKSJSJSKEJEJ bu yeşilçam filimleri komedi olarak izlenir ha
Ben story atınca 2 adet sümük kargoluyorlar bu ne ya
Kanka sadece yakın arkadaşlaraydı story
Ya millet AVM'ye gezmeye bile böyle gidiyor, söze niye gidilmesin
Damadın aklını karıştırmaya gerek yok bacım başka bir şey giy
Gitmiycem sinirlendim
Ss' leri zorlama soruyla bize satıyor ya şuna da bakın :ddfff
Kanka niye zorlama soru ile size satayım yav siteye artık çok bile girmiyorum valla fikir almak içib sordum arkadaşlarımın boş yaptiğini ve fikir vermediğini göstermek için ssleti koydum geçmedi mi o tarafa
Dorudur jskdjf
Millete bak bi story atiyor bissuru mesaj atan oluyor bir bize yazan yok mk
Bence gitme knk napıcan sözde yav
Knk dm ni buraya taşımışsın okuması çok zevkli la oekdkdodjskskls
Valla ya anama söz verdim pög
Kimin sözü
Arkadaşların bayağı boşmuş 😅
Kıyafet yakışmış ama
Aynen öyledirler
kanki sen pembeden çıkmıssın bu daha yakışmış bunu giy gitsin
Pembe neydi kğ
Oooo odanın duvarları🙄
O odanın duvarları neydi ki
Yeşildi sen seviyordun
Yeşil neydi ki
Şöyle bir renkti
Bunu istiyorum
Yapayım hemen sana
Bacak dekoltenden dolayı diyorlar galiba. Ve kıyafet daha çok fiziğini ortaya çıkarmış...
Aynen o yüzden demişler
Yani demek istediğim fiziğini bu derece ortaya çıkaran kıyafetle söze gitmeni garipsemiş olabilirler.
Ne giyim knk sen öner
Ne bilim : D. Salaş bir şeyler giyiver :d
Ya öyle giyinince de böyle olmaz diyorlar
Siz kızlar başkalarının sözüne daha çok takıyorsunuz galiba ve bu sizin için önemli herhalde. Bilmiyorum artıkın, sen bilirsin.
Takil kafana gore. Giy iste biseyler. Simdi orda teyzeler seni cocuklarina begenir 😅😅😅
Teyzelerden nefret ediyorum akrabada hiç sevmiyorum napsam acaba taktik ver knk
Valla erkek olsan ayri eve cik akrabalardan kurtul dicem kokten cozum. Ben de akrabalarimi hic sevmem ne dugune giderim ne biseylerine. Kendime ev tuttum. Zaten babamla annem yanliz kaliyor bi ordayim. bi burda. Bursadan akrabalar geldi oglunun sinavi mi ne varmis bide benle yasit hemen hemen. Dedim simdi bunu yalniz biraksam olmaz yanimda goturup getirsem olmaz asiri muhafazakarlar bende ateist megilliyim anne ben gidiyom benim eve nadir sehir disinda dersiniz onlar gidince alo dersiniz dedim dusun yani bu denli uzagim akrabalardan. Yani sana verecegim taktik bagi komle koparman olur benim gibi kafan daha rahat eder. Sozmus kinaymis ugrasamam. Gelmesin kimsede benim dugunume istemiyom 😅 zaten evlenirsem misafir bile kabul etmocem aradiklarinda evde degiliz dicem 3 4 kere sonra essek degillerse anlarlar gelmelerini istemedigimi. Zaten anlamasalarda mallar alinip kuserler daha iyi. Akraba ziyareti kadar bos bisey yok. Yani tam bos insanlarin isi. Millet bos vakti olur disari cikar saga sola cocuklarini gezdirir bunlar akraba dolasir. Lan ben ailemle yalniz kalmak istiyorum ben rahatligi seven biriyim evimde boxerla dolasirim aksam filmimi esimle basbasa boxerla izlerim dustan cikar bornozla dolasirim. Su uzerimde kurumadan tenimin nemi gitmeden corap dahi giyemiyorum rahatsiz oluyorum. .😅 anasini satim sende bi yardim istedin bende bi konustum akrabadan temelli soguttum seni
Ne giysen yakışır sana ama giydiğin biraz fazla pantolon gömlek giy bende çok kararsız kalmıştum sözde
Gömlek bayıyor
Gitmeye niyetin yok gibi 😄
Söz dediğimiz neydi ya
Yav Boş boş işler evlenicekseniz evlenin işte niye yoruyorsunuz demi yani
TC Kızı ve egosu detayda :D
Kanka ego yapıcak enerji de değilim yemın ederim
Yok zaten soruyu görünce senin olduğunu fark ettim var sende ego kanks :D
Hiç egom yoktur
Kaç tane arkadasin var lan kaydir kaydır bitmedi
Kaydırdığın kadar
Bu nasıl başkan
Uyar mi sana
Bence siyah etek beyaz gömlek giy saçını da topla
Siyah etek sevmem
Ne güzelsin kız pamuk prenses gibi 😂 gözlük haricinde olmuş bence
Elbise iyi mi
Evet beğendim
İyi olmuş knk giy bunu
Kanka benim yerime sen gitsene
Hiç çekemem 😂evde takılırım daha iyi 😝
Muhabbete bak ya 😂
Boş olununca boş oluyor
Biraz daha rukuş olabilirdi bu fazla gibi
Gitmek istemiyorum oturup matematik çözsem daha zevk verir
Şalvar üstüne beyaz gömlek iyi ama buda olur
Gitmek istemiyorum benim yerime sen git 😂
Haha olur gidiyim nerde sxdj
Bu sen değilsin salla o yüzden
gidilmez
Şans meleğim nerelerdeydin
Çok kötü
Kıyafet sormadım kombin önerisi soruyorum
Straplez bi elbise yakışır sana fiziğin var, mor tonları hoş durur
Iyyy öldürseler giymem
Ruhun zaten ölü dert etme kanks sen her şeyi yaparsın 😏
kilziskvez
Ne diyon
Öyle işte
Hango ya bak boş yapma
Şob mıdampay anayalna
Tersten yaziyim şekil yapiyim neden çünkü ben malım
Yemek yiyodum yedim doydum ulaş bakiyim bana bi sen
PUHAHAHAHHAHAHAHA
emisret nidleg
Hep düzüne geliyordum bu ara tersine iyidir, o gözlükle o saç o saçla o kıyafet olmaz kezo
Ne var mk gözlüğümde herkes gözlüğüme takmış 🙄
Beni sinirlendirme şu indirttiğin programa bak
Gözlüğü çıkar
Olmaz knk o benim organım
Ne desem ki
Napıyorsun yap
Ne yapıyorsan yap*
Tamam
O bacaklar ne yalanır be 😍😛
Arkadaşım yok
İyi yapıyon bende tamamen çıkarlarım için arkadaş yapıyom yoksa hiçbirini sevmiyorum
Vay çakal