Ailemi kıyafetlerime karışmasından ve onlarla kavga etmekten bıktıımmmm napcam ( detayları okuyun lütfen)?

Evet anlayacağınız üzere konu belli. Ben bu eylül 22 de 19 yaşıma giricem ve ortaokula geçtiğimden beri hiçbir istediğim kıyafeti giyemiyorum. Arkadaşlarıma söylediğimde amaan sen de giyme ne olacak diyorlar, tabii onların her şeyine karışan anne babaları olmadığı için böyle demeleri normal. O yüzden size anlatmak istedim çünkü gerçekten bıktım, kıyafet derken zaten mayo bikini hak getire onlarda gözüm yok olsa da giyemem. Giymek istediğim normal askılı bir kazak ya da diz boyunda etek normal bir şort. Zaten sıcak bir yerde yaşıyoruz ama ne annem ne de babam asla izin vermiyor. Evlenince giyersin diyorlar ben de 30uma kadar evlenmem ne işim olur kocayla çocukla zaten 30dan sonra insanda heves mi kalır, hiçbir şeye izin vermiyorlar ve her şeyime karışıyorlar. Babam bu haziranda 40 yaşına giricek öyle çok yaş farkı yok aramızda yani 55 60 yaşında olsa diycem kendi dönemi öyleydi ama kendisi de okumuş etmiş entellektüelim diye geçijen bir adam bi reklam ajansınin müdüru her gün bin tane şortlu elbiseli kız görüyor. Hadi annem köyden gelmiş o diyince cahilliğine veriyorum ama babam diyince olmuyor neden öyle yapıyor bilmiyorum. Geçen sırtı çok az açık bir bluz giydim yabancının evine de gitmiyorum teyzemlere gidiyordum o kıyafetle evlerimiz de dipdibe 3. Dünya savaşı çıktı evde kıyafet için. Amacın ne senin kendini kime göstermeye çalışıyorsun diyor ama benim öyle biri olmadığımı da biliyor gayet sadece hasta ruhlu kıskanç bir kere kuzeni saçlarımı çok beğendi diye kuaföre yolladı saçımı kesmem için. Ben de en son demek ki sen millete kötü gözle bakıyorsun ki bana da öyle bakacaklarını düşünüyorsun dedim, bağırdı çağırdı.
Kardeşim var bende 1.5 yaş küçük erkek onun hiçbir şeylerine karışmıyorlar eve istediği zaman kız arkadaşını getiriyor istediği kıyafeti giyiyor istediği saatte dışarı çıkıyor ama ona ses yok oğlum paşam, benim zaten 4 5 arkadaşım var onların yanına gidene kadar canım çıkıyor laf tantana.
Ne yapmam lazım?
Ailemi kıyafetlerime karışmasından ve onlarla kavga etmekten bıktıımmmm napcam ( detayları okuyun lütfen)?