gözlerim yaşardı :'(
Kendi evi olmayan bir adamla evlenir misiniz kızlar?
gözlerim yaşardı :'(
Şükür, nasipse ev alacak durumumuz var. ama inan bana evim için bayan gelecekse gelmesin yanıma. bende aynen. görücü usülü bayana gittik kendine ayit evi var ama içim ısınmadı hayır dedim üsluba dikkat ederek kırmadan. babamın tanıdığı aracılık yaptı , bir abi var tanıdığımız kızı bekar oğlunu tanıyor huyu ve kişiliğini kızınla tanıştırmak istiyor demiş babasının fabrikası varmış kıızn kabul etmedim!!! o an için evlenme niyetim yoktu parayıda düşünmedim niyetim olsa parasına bakmazdım görüşür kırmazdım kızın babasını ön yargılıda olmam zengin kızıdır diye ama parasını dese ikide birde o zaman uyarır devamı gelirse ayrılırım. ne trilyonerler var iflas eden imtahan edilirsen ev veya paradan o zaman pişman olursun esas sevgi ve sevgili bulursan kölesi ol en zor anlarında ömürlük yanında olur ama paralı olan için aynı garantiyi vermek zor genelleme yok. hayırlısını iste ya da beraber çalışın ortak ev parası biriktirin alın ve işten ayrıl çok istersen.
ben kiz olsam bende evlenmezdim :P
: P
Evlenmem çünkü ben hiç kirada oturmadım açıkcası kiraya gidersem çok kötü sorunlar çıkar diye düşünüyorum ailemden kalan ev zaten şüküt yeter bana ve kardeşlerime ama senelerce kira öder gibi kredi ödemedkte eziyet evlilik böyle konularda çok yıpranıyor bir yandanda üstüne çocuk doğuyor e İstanbul gibi bir yerde kredi çocuk ve az maaşla geçinmek mantıklı değil hem isyan edeceğimize doğru seçimler yapmak gerek davul bile dengi dengine demişler hayat bu ben yapamam kirada kendim için konuşuyorum tabiki ama başkası bu işin altından kalkabilir ne diyebilirim ki tercih meselesi insan bir süre sonra aşka herşeye doyunca o pembe hayal dünyası yıkılıp olaylar büyümeye başlıyor malesef.
Senin evin, yatın ve katın vardır herhalde. Türkiye'nin milyoneri sensin. Ben erkekleri parası için sevmem. Bana denk olması yeterlidir. Bende maddi durumu iyi olan bir kadınım. Bu sebeple kendim ile eşit seviyede bir erkek arayışı içine girerim. Keza onun parasını kendime harcamak için değil kesinlikle. Sadece her şeyimizin aynı olmasını istediğim içindir. Yoksa yine onun parası kendinedir. Benim param kendinedir. Böyle bir kıyaslamayı hoş karşılamıyorum. Bu kadar seviyorsan, kocanı kendi evine alırsın ve birlikte yaşarsınız. Öyle hep erkekten beklemekle olmuyor Lamictal. Kendin de elini taşın altında koyacaksın.
Haklı olabilirsin Puppy
Cevap
36Cevap
C şıkkı sen cok yüksekten uçuyorsun , bu zamana kadar evlenen insanların hepsinin evimi vardı.. Yazmışsın birde oraya benim 3 tane evim olcak sanki bana cok büyük marifet gibi. Önce insan olun. padişahım padişahım cok fazla böbürlenme senden büyük Allah var
+1 çok güzel düşünce analiz ve yorum, Allah hakkında hayırlı bir eş nasip eylesin ömürlük mutlulukla yaşayın amin. ev yüzünden evlenme sonrasında evi arabası olanla evlen derken bir imtahan ev isteğin yüzünden iflas yaptı eşin çocuğunda var ne olacak? dimi bunuda düşün. ev almak kolaysa git 10 sene yeme içme 1000 tl aylık maaşla ev al sonra gel ben aldım erkekte alsın de o zaman anlarım.
Şu anki Türkiye şartlarında ev sahibi olmak zor bir şey ve etrafimda evlenenlerin hemen hemen hepsi yeni binalarda kiralik oturuyorlar.
Zannetmiyorum ki ne koca icin de de karısı için kiralik ev sıkıntı olmustur. Günümüzdeki kadın milletinin istekleri erkeklerinkini geçti diyebilirim.
İşte arabasi olacak 4 yüzüklü (cahillikten mi diyorlar bilmiyorum ama söyledikleri audi araba) ev + ünvani iyi + ailesi taninmis olacak + erkek yakisikli olacak + kendisine araba + yok 1000-3000 kişilik düğün + vs...
Gerçek aşkın bu oldugunu düşünümüyorum
Biri de çıkıp şu kızı susturamadı, Bak kızım evin barkın olabilir gayet normal bir şey ama hayatta ter akıtmadan aldığın para ya da mal mülk her neyse bunlarla burada atar yapacaksan bize hiç kusura bakma al malını mülkünü sk bir tarafına adam tembel insan vardır hak verilir ama alın teri ike çalışan insanın sevip evlenmeye bir yuvası olmaya hakki yok mu? en basitinden Baba olmaya hakkı yok mu? seni ilerde sen olduğun için değilde 3 ev, araba kira geliri vs bunlardan sevgiline illaki bahsediceksin o zaman sevgisi kat kat artar taşar bile.
1) Evlenmem demişsin fakat senin ki severek aşık olarak değil mantık evliliğidir.
2) Seven insan her şeyi yapar evi olsun olmasın.
Kız olsam ben evlenirdim eve bakıyor mu bakıyor bende çalışırdım belki ev sahibi olamazdık ama çocuklara iyi bir gelecek bırakırdık. Biz alamamış olsak bile çocuklarımız almış olurdu !
Sence ev olunca huzurlu ola bilcekmisin?
bir büyük abin olarak şunu derim.
Ne mala nede mülke fazla değer verme, hayat bu belli olmuyor bir bakmışın sevdin adam ölmüş ve sana herşey kaldık tan sonra sence onla mutlu olabilcekmisin?
yani demek istedim bu hayatta önemsiz olan ev ve mülk dür önemli olan evlilikte sevgi ve huzurdur.
Bugün evi arabası var diye evlendiğin adam yarın herşeyini kaybedebilir o zaman ayrılacakmısın? Bu tür düşünceler bana doğru gelmiyor canım.
+1 çok güzel düşünce analiz ve yorum, Allah hakkında hayırlı bir eş nasip eylesin ömürlük mutlulukla yaşayın amin.
Şimdi Türk kızları ile evlenenin aklından zoru vardır. Hepsi maddiyatçı. Ben Allah nasip ederse Müslüman olarak dinini önemseyen yabancı uyruklu bir kadınla evlenmek istiyorum.
Bana Ahiret'te eş olacak kadın lazım, bu dünyada olacak şapşallarla işim olmaz.
Heriften ev bekliyorsan senin de olacak kusura bakma. Onun maddi durumunun iyi olmasını istiyorsan senin de iyi olacak.. Adalet diye tutturan sizlersiniz nasılsa. Değil mi?
Bende ev var zaten
Sonuçta bana kalacak
Elimde tutmasını iyi bilirim merak etme yavru
Haklısın Kuter hanım, sen isteyecen ama sende istediğin yok. adaletmi bu hem karnım doysun hem yemeğin kenarda dursun :)
Baba tarafımdan dolayı varlıklı olmama rağmen bana ait bir evim var ve kredisini ödüyorum.
Fakat şöyle bir gerçek var, ev almak bu ülke de gerçekten çok zor.
Bunun farkında olan bir kadın zaten şart koşmaz böyle bir şey.
Şayet böyle veya benzer bir durum olursa isterse kainat güzeli olsun, sümüğümü atmam.
Senin kendi evin varmıki ev istiyorsun ailenin evi ariç tabi
3 tane evim var
yani bana kalacak inş :D
sonuçta evim olacak
tamam beybi
Sana cevabı bu video ile veriyorum..
Evlenirim bu bir eksiklik değil sonuçta.. Çalışıp kazanarak alabilir ^^ Tembel olmasın yeterli..
eğer çok seviyorsam evlenirim. beraber kurucaz hayatımızı sonuçta. yaşına da bağlı tabi. 25 yaşındaki adamın evi olmayabilir normal. ama 35 yaşında da yoksa problem
Evi olmayan bir karı ile evlenir misiniz erkekler olarak alıyorum soruyu, ve cevabım hayır.
soruyu istediğin gibi alabilirsin
Evim, malım, mülküm olduktan sonra zaten bir karı istemem. Para için gelecekse hiç gelmesin defolsun.
Evi olsun arabası olsun yatı katı olsun eee sonra karaktersiz olsun seni hergün dövüp aldatsın. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Bir laf vardır güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter ama tabi anlayana..
bir ev icin sevdigimden vazgececek degilim. Tabiki evlenirim. :) senn annen baban evlendgnde babanin evi var miydi :)
evet vardı :)
:) genelde olmuyo evlenirken kimsenin evi. Eger sen bunu evlenecegin kisi icin dusunuyor ve soruyorsan hic dusunme. Zamanla olur hersey. Mutluluk sevgu saygi olduktan sonra maddi degerler de zamanla oluyo. Mesela annem babam 21 senelik evliler ve biz yeni iki ay once ev aldik :D ama Allaha sukur mutluyduk.
pardonda ortaya ev koyan bırıne sen ne karsılıkla cıkacaksın? ona verecek neyın varki senin! yoksa sendemi kendını hedıye paketı sananlardansın
Ben evi, yazlığı, arabası olmayan kadınla hayatta evlenmem, bana layık olsun biraz..5 öküz 3 dönüm bostan da başlık isteriz ayıca.
Evleniyorum ve evi yok sence büyük bir problem mi?
türkiyede evlenecekse bir erkek zaten evlenmeden ev alması hayrına.. evlendikten sonra hiçbirşey alınmaz türk medeni kanunu sayesinde..
Evim için benimle evlenecek benden uzak dursun kaldı ki karavanda yaşayacağım evim o olacak.
haklısın bir yerde ama şöyle düşün.. bir kadın benimle yaşayıp kazanmayacaksa, benimle sıkıntı çekmeyecekse, zora gelmeyecekse neden evleneyim ya da neden saygı duyayım o kadına? ? ?
Bu devirde çok fazla maddiyatçı karın var. Sürekli birşeyler istiyorlar. Ama dönüp bakmaları lazım ondan istediklerim bende var mı diye. Düşük hayat standartlarında büyüyüp benden yüksek standartlar bekliyorsa kusura bakmasın hiç :)
Evlenirdim birlikte çalışır evide alırdık daha kıymetli olurdu
Açıkçası mantık evliliği yapıyorsam evi olmayanla evlenmem ama aşk evliliği ise önemli değil evinin olmaması
ben kendi evi olmayan bir kızla evlenmem kızın arabası evi bide ssksı olacak mecbuurr.
her şeyi erkeklerden beklemeyin kızlar, biraz kendinizede bakın çulsuz bir kızla neden evleneyim ki...
Milyonlarca kirada oturan evli çift olduğuna göre, evlenmek için zorunlu birşey değil. Fakat İstanbul gibi büyük bir şehirde evin yoksa işsiz kalma lüksün hiç olamıyor.
Salak kız kardeşim evlendi eyer vermezsen kaçarım diye tehdit etti adamın evi Yok arabası Yok şimdi de çocuk yaptılar geçinemiyoruz diyorlar abi sözü dinlemedi aşk evlilik yaptı mantıklı olmadı sürün o zaman dedim
Evlenirim herşey ev araba degil bunlar birliktede alınabilecekler şeyler
Olüm Napalyon para demiş bir kere! Kızlar da onun izindeler. 15 kızla çıktım 14'nün ilk sorduğu ya ev ya araba! Hatta biri var baştan aşağı kapalı Adıyamanda bir dergaha mensup. O bile araban yoksa olmaz dedi o zaman ş*kt*r git.
Evlenirim tabi zamanla beraber alırız evimizi, onun parası pulu için evleniyorsan sorun sende
Evlenmem, yarın bir gün evlenmekten de vazgeçer imkanlar yok diye hatta paragöz muamelesi yapar terkeder seni her zaman içinde azimli sorumluluk sahibi olan bir erkekle yola çıkın
Nasip belki evlendikten sonra Allah bir ev vericek belkide o kadar cok paran olucak ev nasip etmicek. Ama kızlarn cevabı hosuma gitti para herşey deilki
kimi kız erkeğinin hanımı olur kimisi de paranın köpeği:)))))))))
bir yorum yapmadan once otur bir dusun be adam... yasin da dogru ise yasitiz seninle evil bir adam 18-24 yas araliginda bir kiza ne diye yalakalik yapsin cikarim ne olur, anladik su hayatta birsey sahibi olamamissin bari kendi ezikligini baskasina laf sokma cabalarina girerek kapatmaya calisma.. birak bu fakir edebiyatini ayrica, sen sorumluluk sahibi olup calisip cabalayacaksin ki el ile tutulur birsey olsun ilerde ailene ahanda ben size bunlari verebildim diyebilesin yoksa kadinlar paranin kopegidir, beni param icin sevmesin vs vs bunlar en kolayi
sen bu kafayla daha cook basarisizliklar icinde bocalarsin, birincisi burasi kotu bir yerse senin ne isin var ikincisi ailemin yanindaysam zaten zamanimi ailem ile geciriyorum burasi benim icin sadece is yerinde bos vakitlerde zaman oldurme amacli bir yer ucuncusu ve en igrenci milleti kendin gibi sanman ne bu kizdan ne de buradaki her hangi baska bir kizdan hic bir beklentim yok esimi seviyorum ve cocugum var.. bu sacma sapan ee kuyruk acin varmis vs yorumunda diger yorumlarinda aslinda nekadar cahil oldugunun bir diger kaniti... cevap altina yazdigin yorumada donunce sevgi saygi birakican demissin buda aileye karsi sorumsuzluk ve en basta da dedigim gibi fakir edebiyati.. sevgi saygi birakilacak birsey degil, kaldi ki bunlar zaten bir ailenin olmazsa olmazi sen piskin piskin ben size sevgi biraktim dersen birkez daha senin basarisiz bir aile babasi oldugunu rahatlikla soyleyebilirim
Gereksiz bir soru. Bu tip kızlar bizden uzak olsun.
Hani nerde kaldi sizin askiniz sevginiz is ciddiye binjnce nasilda maddi kazanimlar ortaya cikmaya badladi.
Benim evin konteynırdan benimle evlenirmi kızlar panpa acep?
Evlenmem çünkü evlenmenin zamanı gelmemiş demek buna bakılırsa
ev iş araba para olmayan adamla hiçbir kızın işi olmaz
Ben asla evlenmem aşk karın doyurmuyor kimse kapıma gelıp kira isteyemez evlenecek olan adam evi arabası herseyı olacak yoksa bakmam bile 👍
Bu kadar kirada olan insan nasıl evlenmiş peki?
evlenmezlerrrrr :D o yüzden 3. evi alıyorum zaten :D:D:D evlenecek olsalarrr eve para niye yatıralım de mi? :D
büyük knuşma daha donu bile olmayan bir erkeğe aşık olursan mal gbi kalırsın ortada :) böyle dienleri çok gördüm ben :)
evi arabası olmayan erkek yarın bir gün kalk sen de git çalış der seni başkasına muhtaç eder
Evlenirim tabi ki beraber alırız
Samimiyetsiz olduğumuzu nerden çıkardın evi olmasa sokakta kalacak değiliz kiraların sonra krediyle alırız
Benim üzerime 2 ev yapsın ben bile evlenirim :D
Evine göre evleniyorsam zaten yüzüme tükürsün.
Evlenirim beraber ev alırız sorun değil
Alır mıyız? ^^
:)
.
çok seversen evlenirsin emin ol!
Evet, evi için evlenmiyorum sonuçta.
Pis fakir seviyor herkes anlaşılan Canlarım yha
Ne o evlemi seks yapıyorsun afhkkllnj
Ben evi olmayan kizi almam sen ne diyon acacava
Evlenmezdim kendi evi olana kadar bekleriz
Evle evleniyosan sende haklisin.
Hepsi evlenirim demiş inanmayın