Ağlamak insani duruşun farklı bir halidir duygusal bir insanım kolay da ağlarım Evimin duvarını Yılmaz Güney ustanın Hayat bize mutlu olma şansı vermedi şiiri süsler En son 3. ekim 2020 de görev yaptığı Van da covid 19 salgını sonucu hayatını kaybeden görev şehidi olan Van Cumhuriyet savcısı kuzenim Özgür Katip Kayanın Bursa'daki cenaze töreninde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım Onun nezdinde tüm covid 19 salgıninda hayatını kaybeden tüm canlarımızı saygı sevgi ve özlemle anıyorum Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum ailelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum Işıklar içinde ışıklarla olsunlar
Evet, hatta bir değil birçok kişinin gözünün önünde ağladım. Fazla duygusal bir insanım ve heran birşeye üzülüp ağlama potansiyelim var. Bazen yolda yürürken yaşlı bir amca görürüm kötü olurum, bazen bir kavga görürüm kötü olurum, yani bunun bir sınırı yok. Birilerinin beni ağlarken görmesindende çekilmiyorum. İlk üniye gittiğim de de ağlamıştım ve birçok kişi görmüştü.
Evet, arkadaşlarımın yanında hıçkıra hıçkıra ağladığım günü biliyorum. Bir keresinde de sınavım kötü geçti diye toplu taşımada belli etmeden, gizlice ağlamıştım. Yine de fark edenler olmuştu tabi.
Belki de hergün. Kendimle kavga etmek isteme sebebim. Ama insan bilerek -kasıtlı olarak kendini ağlatabilen var- isteyerek ağlamaz ki!.. Çoğu insan buna acayip sinir olur. 'Ne ağlıyorsun sende herşeye?' vs. derler. O insanlara sesleniyorum istemsiz olan birşey. Ve gerçekten böyle durumlarda kendime aşırı kızıyorum.
Evet, ağlamamı gerektiren bir durumda hiç kimseden çekinmem. Bir çocuğun babasını döver grubu izlerken ağladığını gördüm. Ağlayarak kavgaya girmek garip oldu ama çocukların çaresizce ağlaması karşısında hemen ağlayabilirim.
Aglama huyum yoktu eskiden asla aglamamazdim babam öldukten sonra duysal oldum galiba en son kagittan hayatlar izlerken agladim birin gozüönunde aglam hic sevmem
Evet Anneannem dedem ilk vefat ettiklerinde evlerine gittiğim zaman tabii üzerinden biraz zaman geçmişti evde onlar olmadığı için gözlerim onu aradı annemin gözünün önünde ağlamıştım