Buna; kendisinde, sosyal çevresinde yaşayan veya şahit olan var mı?
Yoksa sadece bir avutma cümlesinden mi ibaret?
Yoksa sadece bir avutma cümlesinden mi ibaret?
Yaw kendini kandırma senin hakkını bile yakışıklı erkekler kapmıştır bile bu dünyada maalesef adalet yok ama Allah'ın adaleti şaşmaz Allah birgün de senin yüzüne güler demek isterdim ama sanmıyorum abi toplumda öyle bir algı yaratılmıştı ki güzellik maddiyat
Bir müslüman her zaman her şeyde bir hayır vardır demeli ve hayır aramalı. Yani dinin bu yönde bir avutma demeyelim ama kişiyi rahatlatma yönü de vardır. Allah hiçbir zaman duaları kabul edeceğinin garantisini vermez. Duanıza icabet edeceğim buyurur. Onun bu icabeti bazen kabul ederek bazen ise bekleterek bazen ise tamamıyla reddederek olabilir. Ancak biz hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır olabilir diyerek hayırlısını isteyeceğiz. Kısaca daha kötüsü de olabilir belki de ama bazen olmayınca da olmuyordur.
Artık hayata dair hiç bir şeyi anlamlandıramaz hale geldim...
Allah'ım beterinden korusun.
Bir şeylerin olmayınca olmadığını en derinden yaşayarak defalarca gördüm ve sanki bir daha hiç bir zaman olmayacakmış gibi inancımı tamamen kaybettim.
İşte tam da bu noktada vardır bir hayır deyip gücümüzün bazı şeylere yetmiyor oluşunu kabul etmek gerekiyor üstad.
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Bakalım kader benim için ne hazırladı.
Biraz avuntu
biraz gercek
gerçekten de güzel şeyler onları beklemekten vazgeçtiğin anda geliyor.
Hayatı kabullenmek bu noktada önemli
tabi mücadele edeceğiz her durumda ama olmuyorsa da elde olmayan şeyler için kahır olmaya gerek yok
Kalp kırıklığı bir de...
Cevap
3Cevap
Böyle bir cümle avutma cümlesi olabilir mi hiç, çok gördüm çevremde gerçekten daha güzel oluyor yaşanılanlar
Asla avutma değil, inanıp sabrettiğin sürece güneş doğacaktır elbet. Cok gördüm örneğini
Hayir bekletiyorsa olmayacaktir o is kendimden bilirim her seyi bekletti megerse vermemek icinmis
Umarim abi her sey gonlunuzce olsun insallah 😊
Rica ederim ne demek 😂
Allah şu an çok meşgul. Lütfen daha sonra tekrar dua ediniz.
Avutma bu fazlası değil
O inanca sahipsen güzelleşecektir
Allah hikmet sahibidir. Bir bildiği vardır.
Sen Allah a inancını kaybetmezsen, ona yakın olursan, O seni asla bırakmaz, göreceksin. Kur an ın türkçesini okumalısın.
Yanlış düşünüyorsun. Ettiğin dua ya kabul olmuştur zamanı vardır, ya da senin için hayırlı değildir.
Allah a yakın olmaya çalışmak boşa gider mi güzel kardeşim yaa. Yapma böyle.
Kur anı az az oku. Okumadan ölme.
Kendini daha iyi hissedeceksin. Allah, kendisine yakın olmak isteyen kullarına yüz çevirmez. Allah seninle olacaktır. 🙏 Hoşçakal.
Rica ederim güzel kardeşim.
Evet bence öyle
Hayır
Evett
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?