Aile & Toplum Çocuğunuz size küfür etse ne yapardınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çocuğunuzla kavga etseniz oda size çok ağır bir küfür etse ne yapardınız Güncellemeler+1 yıl Ben uyarı amaçlı kulağını çekerdim ve ona akıllanması için ceza verirdim sadece Çocuğunuz size küfür etse ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ettiği küfüre bağlı olarak belirli kemiklerini kırarım 1 11 Yorumla Triggerr +1 yıl @Perzkozzzkx ewqeqw müslüman olduğumu kim söyledi istediğim gibi döverim Yorumla Soran +1 yıl Şiddet çözüm değil Yorumla JannaPink +1 yıl Bir insan kendi cocuguna nasil vurabilir ya Yorumla Triggerr +1 yıl keyfim ve kahyası öyle istiyor aaa neden ağzını bozuyorsun ki ewqew sinirlendin mi Yorumla Jendeukiee +1 yıl sjfğqwmn Yorumla Triggerr +1 yıl @Jendeukiee trigggerlendirme show wqeqweqw Yorumla Jendeukiee +1 yıl aynen Yorumla Triggerr +1 yıl yaaa aaaa niye öyle diyorsun ki apiii çok mu sinirlendinnn Yorumla Triggerr +1 yıl biraz içerlemiş gibisin eruhlu ewqeqw Yorumla Triggerr +1 yıl benzedirlermi cidden amcaa ulan niye bu kadar buğulu gösteriyor bu pü Yorumla Jendeukiee +1 yıl kısırlaştırmayın kimseyi Yorumla
Afra_bronus Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Onunla kibarca konuşurum yaptığının yanlış olduğunu söylerim oda beni anlayacaktır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamazssa ne yaparsın peki Yorumla Afra_bronus +1 yıl Hiç birşey yapamam çocuğuma zarar vermek istemem soğuk davranırım en fazla hatasını anlayana kadar Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl O evi terk ederim okadar büyümüş kendi haline bırakırım hiç de yüzüne bakmam yani ama benim çocuklarım böyle olmaz ne ben acı çekeyim ne onlar 0 0 Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Çocuk etrafından görmediği duymadığı hiçbir şeyi yansıtmaz. Suçu eşimde ve kendimde arardım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sokaktan duymuş olamaz mı Yorumla tam_1asln +1 yıl Ailesinde aynı davranışı görmediği hiçbir hareketi sözü vs söylemez çünkü onun üzerinde en büyük etkiyi ebeveynleri yaratır Yorumla
BirazBakıpGitceemBen Takip Et Xper 6 Yaş: 86 , eic 100% +1 yıl Tokadı yer 😀 şaka şaka şiddete karşıyım ama sert bir dille onu uyarırım hiç gelemem saygısızlığa. 1 0 Yorumla
yarasayiyiyeninben Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl onu eğitme şeklimi sorgulardım :/ evet böyle cümleler sevmiyorum :D 0 0 Yorumla
JannaPink Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cocuk dedigin kufur eder 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani çocuğun sana küfür etse hiç bir şey yapmazssın öyle mi Yorumla
zeynepselinyilmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl bazı insanlar anne baba olmasın lütfen ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle söyledin Yorumla zeynepselinyilmaz +1 yıl yorumları okuyorum hani döverim diyen vs var üzücükulak çekmek de hoş değil yani çocuğu şiddetle eğitirsen içinden daha beterini eder senden nefret eder geçici olarak susturmak da çözüm değildir siz çocuğunuza küfür etmezseniz o da size etmez zaten Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Çok dokunurdu küserdim en fazla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senden özür dilemese bile affeder misin onu Yorumla
SarıPrens16 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Uygun bir dille yanlis bir sey oldugunu soylerdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden bu kadar sakin kalabilir misin Yorumla SarıPrens16 +1 yıl Tabikide sonuçta cocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Mancınıkla uçururum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şiddet mi ugularsın yani Yorumla sadecekimmm +1 yıl İRONİ yazmaktan yıldım Yorumla
anarşist_üye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl ayıp derim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka birşey yapmaz mısın yani Yorumla anarşist_üye +1 yıl yapmam. doğru düzgün konuşurum. evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ettiği küfüre bağlı olarak belirli kemiklerini kırarım
@Perzkozzzkx ewqeqw müslüman olduğumu kim söyledi istediğim gibi döverim
Şiddet çözüm değil
Bir insan kendi cocuguna nasil vurabilir ya
keyfim ve kahyası öyle istiyor aaa neden ağzını bozuyorsun ki ewqew sinirlendin mi
sjfğqwmn
@Jendeukiee trigggerlendirme show wqeqweqw
aynen
yaaa aaaa niye öyle diyorsun ki apiii çok mu sinirlendinnn
biraz içerlemiş gibisin eruhlu ewqeqw
benzedirlermi cidden amcaa ulan niye bu kadar buğulu gösteriyor bu pü
kısırlaştırmayın kimseyi
Onunla kibarca konuşurum yaptığının yanlış olduğunu söylerim oda beni anlayacaktır
Anlamazssa ne yaparsın peki
Hiç birşey yapamam çocuğuma zarar vermek istemem soğuk davranırım en fazla hatasını anlayana kadar
O evi terk ederim okadar büyümüş kendi haline bırakırım hiç de yüzüne bakmam yani ama benim çocuklarım böyle olmaz ne ben acı çekeyim ne onlar
Çocuk etrafından görmediği duymadığı hiçbir şeyi yansıtmaz. Suçu eşimde ve kendimde arardım
Sokaktan duymuş olamaz mı
Ailesinde aynı davranışı görmediği hiçbir hareketi sözü vs söylemez çünkü onun üzerinde en büyük etkiyi ebeveynleri yaratır
Tokadı yer 😀 şaka şaka şiddete karşıyım ama sert bir dille onu uyarırım hiç gelemem saygısızlığa.
onu eğitme şeklimi sorgulardım :/ evet böyle cümleler sevmiyorum :D
Cocuk dedigin kufur eder
Yani çocuğun sana küfür etse hiç bir şey yapmazssın öyle mi
bazı insanlar anne baba olmasın lütfen ya
Neden böyle söyledin
yorumları okuyorum hani döverim diyen vs var üzücü
kulak çekmek de hoş değil yani çocuğu şiddetle eğitirsen içinden daha beterini eder senden nefret eder geçici olarak susturmak da çözüm değildir siz çocuğunuza küfür etmezseniz o da size etmez zaten
Çok dokunurdu küserdim en fazla
Senden özür dilemese bile affeder misin onu
Bende ona 10 katını ederim
Uygun bir dille yanlis bir sey oldugunu soylerdim
Cidden bu kadar sakin kalabilir misin
Tabikide sonuçta cocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor
Mancınıkla uçururum
Şiddet mi ugularsın yani
İRONİ yazmaktan yıldım
ayıp derim.
Başka birşey yapmaz mısın yani
yapmam. doğru düzgün konuşurum. evet.