Kızlarda ciddi bir sevme sorunu var. Hangi kıza biraz fazla ilgi gösterip değer versek, önemsesek, ya egoları tavan yapıyor ya da sıkılıp bunalıyorlar. Ardından da konuşmayı veya flörtü bir sebep uydurup bitiriyorlar. Ciddi diyorum, hiçbir Tc kızı fazla ilgiye veya önemsemeye gelmiyor. Tc kızları sadece peşinden koştukları ve bağlandıkları erkeği önemseyip değer veriyorlar. Tc kızları hep "adam olsun beni sevsin yeter" diyorlar, çoğu için bu durum külliyen yalan. Dedikleriyle yaptıkları bambaşka. Kendisini seven iyi erkekleri cepte görüp yedeğe atıyorlar. Cool olan ve hafif serseri olan erkeklere ise dipleri düşüyor. Hele bu cool ve hafif serseri olan erkek biraz da zengin oldu mu bu erkek için yapmayacakları şey yok. Tabi her kız böyle değil ama kızların %80'i rahat böyle. Yani Tc kızlarına çok değer vermeyeceksin ve çok ilgi göstermeyeceksin. Anca bir kız sana bağlanırsa ona ilgi gösterip değer vereceksin. Hayat ilişki konusunda bana net olarak bunu öğretti. Niye kızlar böyle ki? İyi ve yakışıklı olan erkekleri sevmeleri niye bu kadar zor oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekleri eğlence ve para olarak gördükleri için, çok fazla seveni aşık olanı istemiyorlar.. Tek dertleri rahat bir hayat yaşamak ve eğlenmek bu.
Aynen öyle kardeşim. Her ne kadar kabul etmeseler de çoğu için durum böyle. Kendisini eğlendirecek ve kendisini ekonomik hayatta rahat ettirecek erkekleri seviyorlar. Adam gibi seven iyi erkekleri ise üzmekten başka bir şey yapmıyorlar.
Bence genelleme yapma ama oyle olanlarda var bunun sebebi okuduğunuz kitap ve izlediğiniz filmler ben de okuyup izlemisimdir ama hicbir zaman ozenip istememisimdir çünkü gerçek hayatın öyle toz pembe olmadığını biliyorum ve her zaman o tiplerdenn uzak dururum. iyi biri olacak ve seni sevecek
Zaten serseri erkek seven kızlara üzülmüyorum. Bir yerde serseri erkeklerden dilleri yanıyor :D Bu tip kızlar kendi saçma isteklerinin kurbanı oluyorlar.
Ayn öyle bunun farkında olmayanlar en sonunda acı gerçeklerle karşılaşıyor
Evet genelleme yapmışsın ben de genelleme yapıyım ki çok yaparım genelleme
Nerdeyse bütün erkekler (TC falan fark etmez) çapkındır aldatmaya meyillidir
Ve ben çapkın erkeklerden hiç hoşlanmam, aşırı itici bulurum ve sinir olurum
Ha bu arada zengin ve/veya yakışıklı erkekler daha pislik ve çapkın olurlar
Sonuçta güzel bi dış görünüm genellikle kötü niyetleri gizler
Ne alakası var? Yakışıklı erkek konusunda saçmalamışsın. Bende yakışıklı bir erkeğim, hiç de çapkınlık yapmıyorum niyeyse. Tam tersi tipsiz erkekler daha kötü oluyor. Yakışıklı erkeklerde, o erkeğin içindeki güzellik tipine vurmuş oluyor o yüzden yakışıklı oluyorlar 8) :)
Ha ha aynen
Yakışıklı erkekler her kızı elde edebildiklerini düşündüğü için egoları tavan oluyo ve aşırı itici oluyolar hiç sevmem
Ayrıca dediğim gibi
Güzel bi dış görünüm genellikle kötü niyetleri gizler
Mesela Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit çapkın ve kötü bir erkek mi? Mesela Atatürk'de çok yakışıklı birisiydi, burçok güzel iş başardı ve iyi birisi olduğunu kanıtladı. Yani kısaca yakışıklı erkeklerin çoğu melek gibi iyi insanlardır :) Yakışıklı ve temiz yüzlü erkeklerden kötü kişi pek çıkmaz. 8) :)
Kıvanç Tatlıtuğ çok kro
Kenan İmirzalıoğlu çok tipsiz
Burak Özçivit aşırı tipsiz
Evet Atatürk yakışıklı
Hiç serseri sevmiyorum ya
Belki sen serseri erkdk sevmiyor olabilirsin fakat hem serseri hem cool hem de umursamaz olan erkeklere dibi düşen çok kız var. Bir erkek bu 3 özelliği taşısın bir de biraz zengin olsun. Böyle bir erkeğe onlarca kız yazar. Mesela Ümitcan Uygun'u biliyorsundur, tam da böyle birisiydi. 10larca hatta belki 100lerce kız bu çocuğa yazdı. Çok sayıda kızdan nude foto ve video aldı. Kızlar iyi erkeklere yapmadıkları birçok fedakarlıkları bu tür erkeklere yapıyorlar.
O kişiyi cidden tanımıyorum ve hiç öyle tiplerle alakam olmaz ya bana göre bir erkek aile terbiyesi almış edepli bir birey olabilmiş kişi
Peki sence sinirlendiğinde küfreden bir erkek edepli midir?
Hayır hiç hoşlanmam
Niye? Diğer davranışları iyiyse sadece sinirlendiğinde başkalarına küfrediyorsa kötü müdür? Hiç küfretmeyen efendi bir erkek bulman da zor :) Küfür biraz rahatlatıyor :)
Şöyle küfür edebilir ama benim yanımda değil hoşlanmam saygısı olmalı bana karşı
Genellemeyin
O zaman sen de öyle ol bir de öyle dene bakalım
Aynen böyle denemek lazım ve hep böyle olmak lazım. Tc kızları kendisini peşinden koşturtan cool, umursamaz ve aynı zamanda hafif serseri olan erkeklere aşık oluyorlar ve sadece bu erkekler için fedakarlık yapmak istiyorlar. Bir erkek iyi birisi olup bir kızı adam gibi sevdi mi, sevdiği kız tarafından ya cepte görülüp yedeğe atılıyor ya da ego tatmini amacıyla kullanılıp bırakılıyor. Hayatım boyunca çok sayıda kızla konuştum, cool ve umursamaz davrandığım kızlar peşimden koşturup, bana bağlanıp değer verdi. Birde bu davranışlarla kendime bağladığım kızları biraz da üzdüm mü onların gözünde iyice değere bindim. Fakat adam gibi sevip, bolca ilgi ve değer gösterdiğim kızları ise kısa sürede kaybettim. Cidden Tc kızlarının çoğu adam gibi seven erkeklerle sevgili olup evlenmeyi hak etmiyor.
Belki de yanlış taktiği doğru kızlarda denedin? Eğer öyle olmasaydı şu an geçmiş zamandan bahsetmezdin taktiksel yaşamak ilişki6ş ve insanı mahveder
Bırak tatikle ilişki yürütmeyi, artık beni gerçekten sevmeyen hiçbir kızla ilişki yaşamak istemiyorum. Cidden kızlarin zoru oynamasından, zor aşık olmasından ve herşeyi yokuşa sürüp zorlaştırmasından sıkıldım. Düzgün seven kız bulursam bende onu mutlu etmeye çalışacam. Fakat malesef böyle bir kız pek yok.
Hele hele genellemelere gel Türk erkekleri de tacizci tecavüzcü katil Abaza diyelim nasıl fikir
Beb durduk yere böyle genellemelerde bulunmuyorum ki. Sadece konuşup, flört edip sevgili olduğum kızlardan elde ettiğim deneyime göre yaptığım çıkarımları söylüyorum. Ama senin bu dediklerin erkek düşmanlığına kaçıyor. Kadınlardan da katil ve tacizci olanlar var. O zaman aynı mantıkla kızları da bu dedikerini söylerek eleştirebiliriz. Ben sadece deneyimlerimi söylüyordum, konuşmamızı farklı ve kötü yerlere çekmeye başladın.
Hahahahah bu erkek düşmanlığı ama senin yaptığın gayet ve gayet normal bir şey değil mi? Kadınlardan da katil var ama erkeklerden bozuk insan yok😂😂😂😂 sen kendi tecrübelerini anlatıyorsan ben de anlatabilirim taciz ve tecavüz kurbanıyım