Gizli Üye(25-29)+1 yılO kız için gerçekten çok üzüldüm Allah böyle bişey yaşatmasın kimseye yaptığın çok ayıp kızın bi kere günahına girmişsin yarı yolda mı bırakacaksın ailen yüzünden o kız bidaha başkasıyla nasıl evlenecek sen bakire olmayan bi kızla evlenseydin farklı gözle bakmazmıydın o kıza bunu kendine sor ondan sonra kararını ver...
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten bunu soruyorum. Sürekli hemde kimse bilmedigi icin gece gunduz dua ettim istihareye yattim. tövbe ettim. Sanirim ikimizde ciddi bir imtihandan geciyoruz
En İyi Cevaplar
Böyle bir seyi evlenmeden yasamayın olan kıza oluyor erkeklere hiç birsey olmuyor bende yasadım sevdigim insanla pişman oldum ilk zamanlar cok iyiydik sonradan kötü oldu hersey beni istemedi ayrılmak istedi bir ayrıl bir barış aileler tanıstırdı annesi beni sevmedi yine sorunlar cıktı ayrıldım hem kendisi hemde annesi 5 para etmez insanlardı Şu an kurtulduguma seviniyorum eger gercekten sevgin varsa devam edicegine inanıyorsan el ustünde tutasaksan ailene karsı ezdirmiceksen bırakma o kızı önce her boku yiyorsunuz sonra ailem istemedi bilmem ne eger namusunun arkasında duramıcaksan bir kızada el sürmiceksin !
53 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisin.
- +1 yıl
O kızın ahı üstünde kalır onu yüz üstü bırakırsan benden sana tavsiye arkasında dur yaptının
Soran+1 yılcok haklisiniz burda cok duzgun cevaplar aldim dedigini yapicam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılYapın yapın sonra ben evlenmek zorunda mıyım. Valla kardeş vicdanın nasılsa öyle davran.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın durumu çok zor Allah yardım etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılAnnenle yasa bi omur sen evlenme
36 Yorumla
Soran+1 yılannemle bir omur yasamayi dusunmedim hic. Su an nasil bir durumda oldugumu bilemezsin
- +1 yıl
Hem icin rahat olur sonra bak annen sogutmus kizi senden aslinda seviyorsunuz birbirinizi evlenince baska sehre tasinirsiniz hem daha rahat olursunuz annen olmaz fazla yaninda ve eskisi gibi mutlu olursunuz. Arada da kavgalar olabilir ama iki kalp birbini seviyorsa bence bu bos seyden dolayı ayrilmayin. Baskasi ciksa karsina hep icinde keskeler kalicak hep aklinda olacak ahını aldigin icin hayatin duzene girmicek belki sonra onu cok ozliceksin keske daha cok mücadele etseydim diceksin
Soran+1 yılzaten baska sehirde yasarim. Meslek geregi. İnsallah dedigin gibi olur
Soran+1 yılevet cok haklisin. Zaten beni yikan annem oyle bir sekilde inanmiski kizin abisi ablasi doktor. Kendisi ögrtmen bu kizin akli zayif diyor. Asiri cocuksu hareketleri var baya hemde. Ben ilk baslarda komik buluyordum. Ama artik olgunlasmasi gerektigini dusunmeye basladim. Anneme gore kizin akli zayif e bunun abisi ablasi nasil doktor oldu diyorum. Kiz cocukken kafasi dusmus kaza gecirmis olabilir diyor
+1 yılo kızın günahına girdin. orta yolu bulamamışsın
135 Yorumla- +1 yıl
o zaman kızı bırakma seviyor işte kız pazardan annen karpuz ku seçiyor da beğenmiyor. Sen sevdiysen kızı olay bitmiştir.
- +1 yıl
annesine karşı çıksın demiyorum ama durum farklı iki tarafı birbirine düşürülmüş
Soran+1 yılserkan en guzel tespiti sen yapmişsin. Ben sevdim ama bu olaylar bu catisma beni mahvetti 2 ay idare ettim gerisi gelmedi. Kiz en son ailemle vakit gecirmeme laf eder oldu
- +1 yıl
yapacağın belli bir kafanı dinle ve annen ne istiyor onu öğren sonra sevdiğin kız ne istiyor öğren ama çaktırma. bir söz söylerler yıldızı uyuşmadı diye unutma ki sen o kızla bir ilişki yaşadın. kimse bir sey demiyor ama o kızı ileri ki evrede ayrıldığıniz zaman her anınız kalacak. ikisinin sevdigi birsey bul
- +1 yıl
oyun kurucu olmalısın. yoksa sen bitersin. oluşabilecek senaryoları söyleyim. annen bir kız bulur hoşuna gitmez sevdiğin kızdan daha kötüsü olur. bu hayatını sen kuruyorsun devir değişiyor. Ama iki taraf ölmez ama ölen sen olursun
- +1 yıl
pişman olma sakın çok küçük hatalar geleceğe yansır
Soran+1 yıldostum o konuda haklisin ama öyle bir zamandayim ki bir yandan kurum sinavlari bir yandan bu. En son kiz anneme hediye aldi annem hediyeyi kabul etmedi. kizi bir tanisan o kadar saf ki gunlerce ağladi. Ben napayim anneme ister istemez soguk davranmak zorunda kaldim.
- +1 yıl
bu arada unutma başka bir kızla bırlıkte olursan bakire alma sakın
- +1 yıl
emin ol eskiden gelinler neler çekti. şimdikiler beğenmiyor geçmişden ders almıyor. kız iyi olsun kötü olsun önemli değil ama annenin tavrı çok kötü bilinçli yapılıyor gibi
- +1 yıl
kızla sakın ayrılma sana bir plan önerim var. Kızı evine getirme sakın. Annene ayrıldığını söyle kötü senaryo oynayacak annenin tarzında kız bul. kısacası annen gerçeği görmesi için senin durumların bir çok insanin başına geldi.
Soran+1 yılbilincle yapiliyor evet. Evlenmek istesem aklima o kizdan baska gelmiyor ama ailemde gercegi bilmediklerinden ayrilmami istiyorlar. sacma bir ruh halindeyim is olacagina varir dedim tovbe ettim kizla da konustum. Eger guzel bir yiva insa edeceksek istiyorsan annemi degil Allahi razi edelim. Yolumuz belli dedim bilmiyorum gerisini
- +1 yıl
çok güzel bu tavrına sevindim. unutma ne anneler var. çocuklarını bırakan babanın tavrı ne bu konu da
Soran+1 yılannem babam ayri. Babamin sunu soyledi oglum kizin babasi verdi mi de gelin guvey oluyosun. Bir kiz 2 gunluk gormeyle taninmaz dedi.
- +1 yıl
ve sen kız babasi olsan böyle bir durum olsa ne yaparsın
Soran+1 yılanneme diyor yani 2 gun gordu sadece kizi
- +1 yıl
o zaman onlara şunu sorsaydın. siz neden ayrısınız. sizi zorla mı evlendirdiler.
Soran+1 yılben kiz babasi olsam kizimi geri cekerdim. Bir bekaret uğruna boyle bir aileye kiz vermezdim. Annem ablami falanda etkiledi. İs hal almaz bir hale geldi ben acik bir sekilde boyle bir gelini haketmedigimize kanaat getirmeye basladim
- +1 yıl
kendin söylüyorsunuz en yakın örneğin ablan ablana böyle bir durum olsa eniştenin ablana sahip çıkması mi gururlandirir yoksa
Soran+1 yılanlamadim
- +1 yıl
ablanı örnek al başına böyle birsey gelse kabul edermisin
Soran+1 yıletmezdim burda savunulmasi gereken kiz tabi.
Soran+1 yılserkan kardesim buraya gelsene bir embesille ugrasma
- +1 yıl
geldim bunlar yüzünden gelismiyor. yanıyorum evleneceği kıza
- +1 yıl
Kızı mutlu et sesini çıkartma. illa bir arkadaşın vardı. rica et ondan kötü davransın. bu mu annen tabirini bile kullansın. söz gelen gideni aratır mantığıni kullan
Soran+1 yılvalla hacim. Oyle bir sikinti varki anamin haline bakiyorum. Yuzune gulesim gelmiyor artik. Normalde kiza annem sana sunu bunu dedi dememistim uzulur diye. sakliyordum. Ama baktim anneme hediye alip biseyler duzeltmeye calisti ve ters tepti bu durum. 4 5 gun kendine gelemedi. Kiz ögretmen bu arada kpssye hazirlaniyor. Ben bir gece oturdum annemin onun hakkinda soylediklerini dogru bir sekilde anlattim dedim bak sen bu kadin icin mi uzuluyorsun ben anneme sasiriyorum. Kiz ertesi gun bana ben seni cok seviyorum sen benim yanimda durursan ben bunlara katlanirim dedi
- +1 yıl
kız daha ne desin. son sözü katlanırım demiş. unutma bu dünya'ya tek geldin tek gidersin. Allah annenin karnına seni koydu. ana baba seçemezsin ama hayat tercihi diye birşey var. şu an ki ben de memurluk sınavı için çalışıyorum. bu sizi çok kötü etkileyecek. Tavsiyem kızı bırakma bazen bilemezsin. geleceği bir söze bile kansan kanatlanırım sözüne o bile delikanlıligini ortaya koyar. benim babaannem anneme neler yapmış. kadın ölene kadar kötülük yaptı. Ama hak meselesi var. Babam bunların hepsini gördü.
- +1 yıl
herkes ana diyor ya öyle analar var ki evlatları için ölür ama diğerleri konusunda emin değilim
Soran+1 yılannemi zaten su zamanlar taniyamiyorum. Boyle soguyunca enistem diyor ki kardes bak son annene yaptiklarinin cefasini cekersin diyorlar hak bu diyorlar. Ama mevzuyu benim gozumden bakmiyorlar
- +1 yıl
bakamazlar cinsellik olmasaydı. yine günahtır. Bir kalbi yıkan kabeyi yıkmış gibidir.
Soran+1 yılÇok doğru söyledin.
- +1 yıl
yerinde olsam kızla evlenirim. bir çocuk bütün aileye en iyi gelenidir. damardan girer çocuk ama diger tarafta bu da tehlikeli
Soran+1 yılBakalim biz ikimizde evlenene kadar cok olgunlasacaz gibi gorunuyor serkan. Demir dovulup, bugdayin tas altinda ezildigi gibi. Sanirim suçlu da benim ezilip adam olmam lazim
- +1 yıl
annen hedef koymuş gibi bir hali var. Sen sorular sıkmalısın. şu da olabilir. Annen daha önce babanı sevmiştir. ve sonucunda acısını görmüştür. sana tavsiyem annenin geçmişini öğren
- +1 yıl
erkek suçlu değildir. iki kadın arasında kaldığı zaman yıkılır
Soran+1 yılannemin geçmişini iyi bilirim. oncelikle anneme bir seyi bir hatasini kabul ettiremezsin. O herseyin en iyisini hak eder. Simdiye kadar herseyin kotusunu yasamistir. Ve bunun suclusunuda babam gorur. Bir kere babami dinlemedim babanla evlendim hayatim coktu der. Bana soyleyip girmeye calistigi yer de burasi
Gizli Üye(25-29)+1 yılCift teraistine gidin bazi kaynanslar cadi olabiliyor. Kiz da hakli olabilir.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa gerizekali bazi anneler oglumu kiskaniyor gelinine kotu davranan oluyor. Anne tabi ki kutsaldir. Cocuk bir düşünsün kim hakli kim değil diye Napalim anne kotu olsa da bizi 9 ay tasidi diye her dediğini mi yapalim. Kotu haset eden kaynanalar da oluyor
Cevap sahibi+1 yılSonucta insanlar sever birilerini o zamns baska kiz gelse de annesi kotu davranacak ee nasil yuva kuracak oğlu bu nasil annelik
Cevap sahibi+1 yılSalaga anlatir gibi anlatıyoruz ama yine de anlamiyorsun amina kodumun gerizekali
Cevap sahibi+1 yılAnaliz yap diyoruz. Kim hakli kim değil her boka anne anne de ana kuzusu ne kadinlar var gelinlerine neler yapan
Cevap sahibi+1 yılGuzel kardeşlerimden biri yakmış senin gotunu ondan bu sinir hsufusjisjdhdhdhjd
Soran+1 yılsu mali herkes engellemeli ya engelliyorum nasil soruma geliyor anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen ya yanlış yönlendirme yapıyor it
Soran+1 yılburda anneme bakip kizi biraksam. Benim ne isim rast gider ne de mutlu olurm. O kizin ahini goz damlalarini ödeyemem
Soran+1 yılbu arada serkanin yorumuna gelsene ordan konusabilirz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hikayede yanan kız olmuş...
042 Yorumla
Soran+1 yılevet. Ben çok üzüluyorum. Ne yapacagim bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılOtur tarafsız düşün kim haklı diye. Kızla mutlu olabilir miyim diye. Eğer cevap evetse annene git karşına al konuş ben seviyorum de saygı duyun de. Dengeyi kuramamışsın gibi geldi biraz da annen fena kaynana olacak gibi...
Cevap sahibi+1 yıl@BelhassaBurak tuvaletteki b. k bile senden daha zekidir si. e
Soran+1 yılcok haklisin. Annemin kiza soylediklerini bir duysan akli zayif, beceriksiz cocugunuz olsa bakamaz, annesi babasi birlikteligimizi bilmiyorlar diye biliyoz annem bunlar bu kizi sana kakalicaklar diyor. Bu sürecte annemin tavirlari ben bu kizdan ayrilsam bile annemden sogudum
Cevap sahibi+1 yılBak farkındasın seviyorsan yanlışa yanlış de. Evet ailemiz ama yarın bir gün eşimiz olacak yanımızda kafan onunla uyuyorsa gerisi önemli değil. Annen değil sen yaşayacaksın o kızla. Annene bunu usulünce anlat. Elde ne kızlar var saygısız edepsiz bunları gözardı etme. Büyükler büyüklüğünü küçükler küçüklüğünü bilmeli lakin annen çok anlayışsız ve hiç olunca davranmamış.
Cevap sahibi+1 yılKızla birlikte olmuşsun burada da bir hak var üstünde unutma.
Soran+1 yılAnnem kötü bir kadin degil ama bilmiyorum herseyden süphe eder oldum sevgimden hayattan. Hayallerimi bu kizla kurmustum. Simdi evlenmek istemez oldum.
Cevap sahibi+1 yılKimsenin annesi kötü değil evladına. Belli ki sende biraz risk alan kararlı bir insan değilsin. Emin olmadan adım atma kimseye. Kıza adım atıp evlensen sonra daha kötü olsa her şey yine olan kıza olacak hayatıyla oynama.
Soran+1 yılisin ucunda su var kiz cok saf ama annem hic saf degil ben evlenince bu kiz anneme tahammul edebilir mi ben korurum ezdirmem ama o kadar laf yutulabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılAnnenin fena olduğunu kabul et o zaman sende halen annene toz kondurmama derdindesin. Kız saf diyorsun kaldı mı öyle kız ortalıkta? Kız seviyorsa yutar senin için ama sen layık olabilecek misin?
Soran+1 yılannemin üstu toz icinde zaten. Kiz cok saf safligi biraz asiri hic yalan soyleniyormus gibi zannetmez. Sen olsan ne yapardin. Boyle bir kaynana sirilsiklam sevdigin bir oglan
- +1 yıl
@belhassaburak seni kim sikti
Cevap sahibi+1 yılBen olsam asla adım atmazdım. Kızın gururunu incitmişsiniz. Affetmem kolay olmazdı ama seviyorsam er geç affederdim burda iş sana düşüyor iste.
- +1 yıl
lan bana bak ana kuzusu senin gibiler klavye delikanlılığı yaparlar. Anasının yanından ayrılmazlar. Anasi vefat ettiği zaman da karısını gider
Cevap sahibi+1 yıl@BelhassaBurak sana küfür edeceğim de annene ailene yazık. Oksijen israfı seni.
Soran+1 yılserkan su arkadasi engelleyelim ya yazip duruyor
- +1 yıl
bacım sen boşver hayatına bu gibi saçma ana kuzusu alma yeter. Bunlar sokakta ahkam kesmeye çalışan anasının bulduğu kızla evlenen aşkı bilmeyen cahil kesim
Cevap sahibi+1 yıl@serkan575757 umarım öyle değildir. Yazık olur.
Soran+1 yılkizin gururu falan kalmadi ama sizler ver serkan cok guzel anlatiyorsunuz biraz yolum aydinlanmaya basladi
- +1 yıl
dünya'ya gelmişler sadece anaları var yazık. kız kardeşine böyle birsey olsa biz savunuruz. onun gibiler de
- +1 yıl
@belhassaburak senin gibi cahiller küfretmiyorum ama haddimi aşarsam yakaladığım yerde indiririm
Cevap sahibi+1 yılUmarım çok geç olmadan hatanı telafi edersin. Annene sil diyen yok sana öyle bir sey yapma ama nasil saygı görmek istiyorsan karşı tarafın ailesinden öyle saygı göster, gösterilmesini sağla. Tek senin annen yok çünkü ya da tek evlat sen değilsin.
- +1 yıl
@belhassaburak ana kuzusu olmaktansa delikanlı olurum. Ama büyük konuşma bu durum senin başına gelse ve o kıza birşey olursa seni keserler. senin gibi takozlar yüzüne kadın cinayetleri var
- +1 yıl
@belhassaburak kimseye bacım diyemezsin. Bildiğimiz kadarıyla bacım ağzın çıkan kişinin çevresi ayıp yapıyordu
Soran+1 yılcok haklisin
- +1 yıl
@belhassaburak klavye delikanlılığı yapma. haddimi aşarsam bulur o zaman beceririm. daha yazı yazmayı bilmiyorsun. Senin gibi takozla evlenecek kadına yazık
- +1 yıl
@serkan575757 kral adamsın ya hsdhhrhhdd
- +1 yıl
@salyaca teşekkür ederim de neden
- +1 yıl
sonuçta bir tarafta masum bir kiz diğer tarafta anne babamın neler çektiğini bildiğim için @salyaca insanlar düşüncesiz yaşlansan da bazı şeylere çocukça bakılıyor
- +1 yıl
@salyaca ben düşüncelerimi yazıyorum. Ama sen sonuç ta bir kadınsın senin tavsiyelerin de önemli bir kadın olduğun için anlarsın iki tarafı
Soran+1 yılsalyaca tavsiyeye oyle ihtiyacim var ki. Kizin en son kalbinde ritim bozuklugu cikti. Üzüntuden ve ben yaninda olamadim. Buna ragmen beni hala cok seviyor. Bazen kendimi kenara cekip adam degilim. ben diyorum
- +1 yıl
eskiden kanal 7 de böyle olaylar vardı. hatırlayanlar bilir dostum senin için üzgünüm yardım edebildiğim kadar etmeye çalıştım. unutma ahiret hesabi ağır geçer. ve sana şöyle birşey söyleyim. Bir kadının rızası olmadan cenneti bulamazsın. Eğer ki üzersen o kızı emin ol. kabrinde bile uyuyamazsın. evet anne olayı var. Ama seni cennete sokacak esindir. başka kimse değildi. Annene yardim edersin elinden tutarsin evlatlik gorevini yaparsın ama eşin olmadan da bir adim öteye gidemezsin
- +1 yıl
adam olmasan bu kızı düşünmezdin.
Soran+1 yılAllah razi olsun. Serkan isin gücün rast gelsin belki bir gun basim sıkısır sana yazarim. Sen cok iyi bir adamsin
- +1 yıl
ne demek ama her zaman burada yokum. sana youtube da bir kanal ismi vereceğim. bir kadının ne kadar özel olduğunu anlatacak. iyi dinle ama ağlama ismail sahin misali cemre
- +1 yıl
sana verdiğim kanal en doğru cevabi verebilir. biz burada sana verdiğimiz tavsiyelerden sorumluyuz
Soran+1 yıleyvallah kardesim. dinlerim
- +1 yıl
evliliğin güzelliğinden tut da aklina ne gelirse
Soran+1 yılher sey icin sagolasin
- +1 yıl
rica ederim. Her zaman sevdiklerine bağlı ol ama asla tamamen bağlanma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem