Merhaba 21 yaşındayım ve başka sebeplerden dolayı psikiyatri gittim gittiğim süreçte sorunum depresyon değil çocukluğum da yatan bilinç altım da kalan baskı ve değer görememe bi taraftan çok değer görme diğer yandan ise var olmamı hiç istemeyen bi adam (Babam)
- Duygu bırakmayan babam!!
Ben narsist kişilik bozukluğu olan biriymişim
anlamını bile bilmediğim bir sıkıntı aslın da sıkıntı da değil arkadaşlar ben kabül etmediğim aşırı rahat ve ilgi bağımlısı biriyim yani şöyle anlatayım size
- Saçım yapılı olmadığın da günü zehir olan
- Hiçbir eleştiriye gelemeyen
- İnsanlara acıma ya da üzülen biri değilim
- Benim hedefim kendimim
- Kimse bana görüldü atamaz beni azarlayamaz benim hakım da kötü bi yorum yapamaz
- Kıyafetlerim düzeli temiz olması gerekiyor
- Ayakabımı boyamadan asla çıkmam
- Pantolon biraz rengi solsun kendime yakıştıramam ve onu atarım
- İlişkide ve bi olayda ben kendimi asla suçlu bulmam çünkü ben suçlu bi durum asla yaratmam
- İlişkide çok severim değişik şeyler denemeyi fantezi yani sever
- Bir kadın da zevke değil kendimi kanıtlamaya çalışırım ben buyum gördün mü benim işte.
- İnsanları hep küçük görüyorum mesala şu kişi iyi biri ama işte söyle salak aptal
- Yanındaki kıza bak bana bak bu da giyinmek mi
- biri bana baskı yapmaya çalışırsa erkek ya da kız ortam da onu ben ezerim söylediklerimden pişman olmam
—Asıl olay ise şu ben kendimi hasta görmüyorum ben gayet iyi ve mutluyum ilgi alınca bulutlardayım ilgi ve değer için bi kadına ona deliler gibi aşık olduğumu sandırabilirim ve bu beni mutlu ediyor-
*** Buraya bunları yazıyorum Çünkü doktorum istedi anlat dedi benim böyle olmamın sebebi ise*****
babamdan hep hakaret ve şiddet gördüm
İlk okul 3 den beri her anımı hatırlıyorum
notlar düşük gelince ceza şiddet
durmadan kıyaslanma
Masada yemek yerken kaşık dişime değdiği için dayak.
Kafama su dökerken babama gelmesi 3 lü pirizle dayak
fazla bilgisayar oynamak dayak
kava edip geldiğim de dayak yediğim için evde bir daha dayak
Dikenli sopa , soba Demir’i , kemer...-
Ama annem annem benim için bi cennet benim tek odak noktağım beni her zaman sevdi seviyor babam beni döverken beni hep o kurtardı para vermezdi annem verirdi usulca gizli gizli dayak yer annemin kollarına giderdim annem her konu da bana çok yardım etti beni korumak için dayak da yedi
Korkudan oturduğum yerden terlerdim
masa da elim titreyerek yemek yerdim
uyuyor taklidi yapardım ranzadan tekmeleyerek yere atardı
şu an
21 yaşındayım ve babamla aramız hala öyle beni hep; senden adam olmaz , millete bak , şerefisiz , karaktersiz , sen benim oğlum değilsin , kaşar , senin yerinde olsam eve gelmezdim , yüzsüz , sahip olduğu mal varlığının bir kuruşunu sana yok deyip hırsız muamelesi çekiyor ,
- Ona neden beni sevmediğini sordum artık çok yorulmuştum ve 20 yaşın da durmadan hakaret ediyor beni aşalık bir insan olarak görüyordu neden baba dedim Gücüme gidiyor dedim yapma artık dedim Gücüme gidiyor kelimesini Güç algılayıp beni dövmeye geldi evden kovdu
- Duygu bırakmayan babam!!
Ben narsist kişilik bozukluğu olan biriymişim
anlamını bile bilmediğim bir sıkıntı aslın da sıkıntı da değil arkadaşlar ben kabül etmediğim aşırı rahat ve ilgi bağımlısı biriyim yani şöyle anlatayım size
- Saçım yapılı olmadığın da günü zehir olan
- Hiçbir eleştiriye gelemeyen
- İnsanlara acıma ya da üzülen biri değilim
- Benim hedefim kendimim
- Kimse bana görüldü atamaz beni azarlayamaz benim hakım da kötü bi yorum yapamaz
- Kıyafetlerim düzeli temiz olması gerekiyor
- Ayakabımı boyamadan asla çıkmam
- Pantolon biraz rengi solsun kendime yakıştıramam ve onu atarım
- İlişkide ve bi olayda ben kendimi asla suçlu bulmam çünkü ben suçlu bi durum asla yaratmam
- İlişkide çok severim değişik şeyler denemeyi fantezi yani sever
- Bir kadın da zevke değil kendimi kanıtlamaya çalışırım ben buyum gördün mü benim işte.
- İnsanları hep küçük görüyorum mesala şu kişi iyi biri ama işte söyle salak aptal
- Yanındaki kıza bak bana bak bu da giyinmek mi
- biri bana baskı yapmaya çalışırsa erkek ya da kız ortam da onu ben ezerim söylediklerimden pişman olmam
—Asıl olay ise şu ben kendimi hasta görmüyorum ben gayet iyi ve mutluyum ilgi alınca bulutlardayım ilgi ve değer için bi kadına ona deliler gibi aşık olduğumu sandırabilirim ve bu beni mutlu ediyor-
*** Buraya bunları yazıyorum Çünkü doktorum istedi anlat dedi benim böyle olmamın sebebi ise*****
babamdan hep hakaret ve şiddet gördüm
İlk okul 3 den beri her anımı hatırlıyorum
notlar düşük gelince ceza şiddet
durmadan kıyaslanma
Masada yemek yerken kaşık dişime değdiği için dayak.
Kafama su dökerken babama gelmesi 3 lü pirizle dayak
fazla bilgisayar oynamak dayak
kava edip geldiğim de dayak yediğim için evde bir daha dayak
Dikenli sopa , soba Demir’i , kemer...-
Ama annem annem benim için bi cennet benim tek odak noktağım beni her zaman sevdi seviyor babam beni döverken beni hep o kurtardı para vermezdi annem verirdi usulca gizli gizli dayak yer annemin kollarına giderdim annem her konu da bana çok yardım etti beni korumak için dayak da yedi
Korkudan oturduğum yerden terlerdim
masa da elim titreyerek yemek yerdim
uyuyor taklidi yapardım ranzadan tekmeleyerek yere atardı
şu an
21 yaşındayım ve babamla aramız hala öyle beni hep; senden adam olmaz , millete bak , şerefisiz , karaktersiz , sen benim oğlum değilsin , kaşar , senin yerinde olsam eve gelmezdim , yüzsüz , sahip olduğu mal varlığının bir kuruşunu sana yok deyip hırsız muamelesi çekiyor ,
- Ona neden beni sevmediğini sordum artık çok yorulmuştum ve 20 yaşın da durmadan hakaret ediyor beni aşalık bir insan olarak görüyordu neden baba dedim Gücüme gidiyor dedim yapma artık dedim Gücüme gidiyor kelimesini Güç algılayıp beni dövmeye geldi evden kovdu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer