Merhaba pıtırcıklarrr😇. Nasılsınız? . Kızlara (erkeklere) sorular sorun cevaplayalımBence çok güzel olucak🥳. Ne dersiniz? Başlayalım... Siz soru sorun, kim isterse (ben de dahil) cevaplayalım ✨✨✨🌼💫❣️
Güncellemeler
+1 yıl
Galiba benim pıtırcıklarım anlamadı. Anlatayım o zaman... Şimdi siz soru soracaksınız... Ben de dahil kim isterse kaç kişi isterse yoruma cevap vere bilir
o zaman ikili ilişkide, iki kişinin birbiri ile olan ilşkisinde, bir erkeğin ve bir kadının birbirlerini sevmeli olan ikili ilişkide :D :D :D seven ve sevilen olmak isteyen var mı :D
Bi sevdiğim vardı baya güzel ilişkimiz vardı 3 sne boyunca ilerledi sonra nikay kıydık ama hiç birlikteliğimiz olmadı ve nikah kıymamızın sebebi ise maksat kimse bizi ayırmasın diye baktık olmuyor boşandık tekrar kıyarız dedik sonra ise buma ne olduysa birden bire çekip gitti ve sonra döndüğünde ise ben kabul etmedim
Kardeşimi demiştiniz. Galiba siz üzülmüşsünüz. Karşına öyle güzeller çıkacak ki iyi ki bitmiş diyeceksin. Bir şey olmamışsa onda hayır vardır gerçekten🥰
Ben aslında çok nazik ve kibar birisiyim ama bazen eşref saatim geldiğinde dilimin kemiği olmuyor ve sevdiğim kişiye biraz serzenişte bulunabiliyorum ve sonucunda da hep ilişkiler bitiyor :)
Peki senden başka saygısız cevap verdiğim oldu mu? Hayır olmadı. Nedenini kendinde ara. Aramadan önce ben söyleyeyim... Kaba yorum yapıyorsun. Hiç hoş değil
Ciddi misin ben sadece hatırlatmak istedim o kadar o toz pembe sandığın hayattan uyanman ve gerçekle yüzleşmen için neyse özür dilerim kaba sorum için iyi geceler ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neden sürekli size kaba davranan, Ağlatan kötü davran insanları daha çok seviyorsunuz? Birde slk mısınız?
İmkansızı severiz yani zoru
@Onlyamiral iyi ağlamalar o zaman
@RamiRami başımıza bela arıyoruz diye bence😂ben galiba salağım🌝
Yok genel olarak böylesiniz garipseme kendini 😂
Seven ve sevilen biri olmak isteyen var mı :D :D Yıldım lan artık, 2 yıldır ilişkim yok ffawfawfaw
2. yorumu ayrı yapmak isterdim ama öyle bir hakkım yokmuş :D 2. sorum ise şöyle: Cevaplamak istediğiniz soru ne olurdu :D :D D:
Yalnız hoşuma gitti ha, ben böyle sabaha kadar kendimle konuşurum :D :D
Bizim de işimiz ola bilir yani burda yatmıyoruz sonuçta. Bunu da eklersen iyi olur.
Soruna geldikte ise; hem seven hem sevilen olmak daha güzel. Karşılıksız acı verir.
İkinci soruna cevap; verilen her soruya seve seve cevap veririm🥰
seven ve sevilen biri olmak siteyen var mı kısmında ikili ilişki olarak söylemiştim aslında :D :D
''Bizim de işimiz ola bilir yani burda yatmıyoruz sonuçta. Bunu da eklersen iyi olur.'' kısmını niye dediğini anlamadım :d
Bana cevap veren yok sabaha kadar kendi kendimize konuşuyoruz gibisinden laf attın da ondan
İkili ilişki yazmadığından yazdığına cevap veriyoruz🥰
bu kadar ince düşünüp alınacağını tahmin etmedim kusura bakma :D :D :D
o zaman ikili ilişkide, iki kişinin birbiri ile olan ilşkisinde, bir erkeğin ve bir kadının birbirlerini sevmeli olan ikili ilişkide :D :D :D seven ve sevilen olmak isteyen var mı :D
Sevilen olmak isterim🥰
o zaman seni seviyore :D :D
Dizi/Film izlemeyi sever misiniz? En son hangi diziye/filme baktınız?
Evet dizi izlemeyi çok severim. En son The room izledim
Güzelmiş
her soru olacaksaaa :) beni güzel buldun mu :D (yüzüm profil fotoğrafımda)
Yüzünün yarısını görüyorum , gördüğümden tatlısın😇❣️
yarısıda diğerinde öyle düşün :) teşekkür ederim meleğimm ♥
Dizi/Film izlemeyi sever misiniz? En son hangi diziye/filme baktınız?
Sor gelsin
En son sizi üzen şey ne oldu?
En son kardeşim biri üzdü Allah belasını versin
Neden üzdüler? Anlata bilirsiniz hepimiz bela yağdırırız🤭
Bi sevdiğim vardı baya güzel ilişkimiz vardı 3 sne boyunca ilerledi sonra nikay kıydık ama hiç birlikteliğimiz olmadı ve nikah kıymamızın sebebi ise maksat kimse bizi ayırmasın diye baktık olmuyor boşandık tekrar kıyarız dedik sonra ise buma ne olduysa birden bire çekip gitti ve sonra döndüğünde ise ben kabul etmedim
Baya uzun hikaye
Kardeşimi demiştiniz. Galiba siz üzülmüşsünüz. Karşına öyle güzeller çıkacak ki iyi ki bitmiş diyeceksin. Bir şey olmamışsa onda hayır vardır gerçekten🥰
Benden çok o da üzüldü ama iyi ki bitti egoist narsist biriydi. Zaten kimseyle yapamaz o normal biri değil sonradan anladım
Biz de normal olarak ağzımıza sıçacaklara yer veriyoruz
Yok be seni üzen birini asla hayatına alma
Olurrrr
Platonik aşık oldun mu hiç? Herkes cevaplasın
Evet oldum🌝
Asla yapmam dediğiniz şey nedir?
İhanet...
hiçbir şey
İlk kim soracak şimdi :)
Fark etmez😇
Bence sen sor biz cevaplayalım :) Adın soyadın ne mesela
Ad soyad gizli kalsın 🌙
Mesela... Birine kaba davranıp da sonra pişman olduğun oldu mu? Ve neden?
Ben aslında çok nazik ve kibar birisiyim ama bazen eşref saatim geldiğinde dilimin kemiği olmuyor ve sevdiğim kişiye biraz serzenişte bulunabiliyorum ve sonucunda da hep ilişkiler bitiyor :)
Ben de öyleyim biliyor musun? Dilim pabuç kadar oluyor bazen beni uzduklerinde🤫
Birde inşaatta ustalar yemek beğenmediğinde çok sinirlenebiliyorum :)
Çok normal altın mı dizseydin önlerine
Gelde onlara sen anlat böyleyken böyle de :)
Ben almiym, size iyi eğlenceler.
İyi geceler...
Teşekkürler suna sanada
Varoluş amacın ne? 😉
Bundan sana ne?
Soruna davet ediyorsun soru cevap diyorsun soruyoruz saygısız cevap veriyorsun
Peki senden başka saygısız cevap verdiğim oldu mu? Hayır olmadı. Nedenini kendinde ara. Aramadan önce ben söyleyeyim... Kaba yorum yapıyorsun. Hiç hoş değil
Ciddi misin ben sadece hatırlatmak istedim o kadar o toz pembe sandığın hayattan uyanman ve gerçekle yüzleşmen için neyse özür dilerim kaba sorum için iyi geceler ❤️
Galiba ben yalnış anladım
. Ola biliyor böyle durumlar. Size de iyi geceler 💫
Nasılsınız gençler 😄
Ben iyiyim
Peki siz gençler?
Eh işte ya
Neden mavili üyeler pembe hesap açıyor?
gizli gay hocam
Sende mi?🤦
djfssdksflmc keşke
🤔,.
Severken vazgeçmekten daha zor şey ne var ki?😔
hayatında sevdiğin birinin bile olmaması
Hadi sor
Hiç sevmediğin birine açık açık seni sevmiyorum nefret ediyorum dediğin oldu mu?
Oldu
Neden 115 kişi?
Boştan öylesine😂
neden bu b*ktan dunyadayimz
Kimisi için bok olan dünya;
Kimisi için de cennet gibi olmasa da onu andırır💫
şimdi sen sor
En son kime iyi davrandınız?
kimseye owhdmjsnskd
Öcü seniiiii😂